Jun 11, 2019

🚸Verdensalt | ~ "Verdens bedste børneby" : Trådløst tastatur til ipad en bydel i forandring. Børnebyen - en 4000 m2 stor enhed på Christianshavn. HELT uden papir - kun wifi og trådløse forurening. Hvad bliver de små børn ikke udsat for? ~ | Blogger: [📡DKDOX.TV -- (5G) DR og Den Manglende Troværdighed☢️] ... {👹Ifølge fake news DR så er alle der er imod 5G "russiske trolle"👺} ... Som nævnt tidligere; " Indtil videre har det regeringsvenlige embedsapparat, overbetalte bforskere, medkompetanter, PET, FE og Google Gestapo Politi ville fjerne, følgende (nogle allerede væk af alternative medier til den sultne dansker): "24Nyt", "Den Korte Avis", "NewSpeek", "Folkets Avis", "Dagens", "Døgnets", "DkDoxTV", "Nyheder24" og "Digitale Nyheder / Krammet"... Jeg vil medgive, at nogle af disse er særdeles hadefulde (fremmedhadende medier) - et forsøg for at få den helt store afskrækkende effekt i (radikale) muslimske miljøer og har en bestemt agenda". DOG, kan verdensalt bare konsatere, at såkaldte "Junk News" er en DIREKTE 'trussel' mod regeringsvenlige og politisk korrekte mediestøttede medier, som fortier SANDHEDEN... |


515 NEWS OUTLETS TARGETED FOR BLACKLIST, INCLUDING WND, DRUDGE
Politiken.dk | ~ Junk news: Mange nye netmedier manipulerer, vildleder og stjæler fra andre ~ |
http://fi-chr.kbhbarn.kk.dk/FrontEnd.aspx?id=6026540


Nyeste program: DR og den manglende troværdighed


Donald Macintyre: De får penge for at implementere 5G.

Er Danmarks Radio troværdige når de påstår at 5G-modstandere spreder russisk misinformation? I dette interview kommer Donald Macintyre, strålingskonsulent, med en kraftigt kritik af DR's dækning af hele 5G debatten. 

DR og TDC skal sammen med Energistyrelsen finde ud af, om 5G kan anvendes i forbindelse med tv-produktioner. Ifølge Donald Macintyre har DR selv økonomiske interesser i udbredelsen af 5G og er derfor helt utroværdig i den sammenhæng.

I den kommende verden med Internet of Things, hvor alle og alt kommer til at være konstant online, er data det nye olie. Der er store økonomiske fordele ved at være blandt de første lande til at rulle 5G-netværket ud til befolkningen.




No comments:

Post a Comment