May 29, 2019

Opdatering fra oplysningsforbundet MAY DAY DANMARK | .. 5G konferencen sender resolution til regeringen, skimmelsvamp spreder sporer i kroppen, homøopati i Indien, 5G konferencen på film, økolaks i sørgelig forfatning .. | Blogger: PS: 🔴☢️ "GILLELEJE: Onsdag 29.5 kl. 19 vil et debatmøde i Kulturhavn Gilleleje sætte fokus på 5G. Som oplægsholdere deltager blandt andet den kendte ”disrupter” Erick Thürmer fra Thürmer Tools og Lars Dittmann, professor i trådløse netværk fra DTU" (netavisengribskov) ...🕬⚠️📱📡☠️⚡... |


Kære læser
Så er May Day på banen igen. Vi er på den anden side af en veloverstået 5G konference på Christiansborg, som tiltrak over 200 deltagere til mange opsigtsvækkende indlæg om bl.a. nedgang i fertilitet, insektdød, DNA-skader pga. mikrobølger i rummet omkring os. Det hele er dokumenteret på film, som du kan se her. Desuden kunne vi afsløre et juridisk dokument fra advokat Christian F. Jensen (L), som fik "verdenspremiere" på dagen: En juridisk gennemgang af en stor mængde forskning, der godtgør, at udrulning af 5G vil være i strid med flere konventioner og EU-regler. Med et sådan dokument i hånden kan man let forstille sig yderligere juridiske tiltag. Se flere links længere nede. God læsning!

Til medlemmerne: Referat fra May Days generalforsamling den 11. maj kan ses her. Og her er bestyrelsens beretning.

Mads Palsvig fra JFK21 har i et nyhedsbrev fra partiet omtalt May Day meget negativt. Palsvig er vred over, at May Day ikke vil opfordre sine medlemmer til at afgive vælgererklæringer til partiet og har givet udtryk for, at May Days bestyrelse skal omstyrtes, og vedtægterne ændres. Se May Days svar her

 
Sygdom/sundhed
 
Homøopati i Indien
Artikel Echamp
Homøopati praktiseres i omkring 80 lande verden over, men ingen steder mere end i Indien, hvor over 150 millioner mennesker bruger homøopati til dagligt, og det praktiseres af omkring 300.000 læger i det primære sundhedssystem, herunder på hospitaler. Desuden sker der forskning og overvågning på højt plan samt rådgivning til resten af verden. Få et indblik i et helt andet slags sundhedsvæsen.
Sundhedsvæsnet skal være BÆREDYGTIGT
Rapport ANH Int (engelsk)
Den engelske forening ANH har udfærdiget en handleplan til det engelske sundhedsvæsen, der ikke fokuserer på sygdom, men på at optimere sundhed. Vores nuværende sundhedsvæsen er ved at bryde sammen pga. konstant stigende antal af kroniske sygdomme. Problemerne bliver værre, fordi medicin kun kan behandle symptomer. Vi har brug for en helt anden model, hvis mennesker skal forvalte sundhed på en bæredygtig måde. Det betyder at arbejde med naturen, ikke imod den. 
Skimmelsvamp - den skjulte hverdagstrussel
Artikel May Day
Vidste du, at noget så simpelt som skimmelsvamp er linket til migræne, "tågehjerne", depression, fordøjelsesgener, hudsår, bihulebetændelse, cancer, østrogendominans, ledsmerter og vægtproblemer? Men det kan undersøges og behandles. 
Inhuman behandling af psykisk syge
Dokumentar DR
Endnu engang udstilles psykiatriens uduelighed med tvangsbehandling og nedværdigelse af mennesker - her i en dokumentar fra DR. Psykiatrien har ikke defineret mental sygdom eller sundhed på videnskabeligt grundlag og kan dermed heller ikke nøjagtigt diagnosticere, behandle eller helbrede.  Og er man en gang blevet erklæret psykisk syg, kan man aldrig erklæres rask i systemet. Tænk lige over det, før du henvender dig. Det er en ensrettet vej. Eksperimentelt laboratorium er en mere korrekt benævnelse! 
Potente urter vokser i din have
Artikel Phytodif
En lille bog dukkede frem af gemmerne, da jeg ryddede op. Et lille klenodie, som på forunderlig vis beskrev, hvad man i udlandet har forsket sig frem til i urter. Desværre intet årstal, men nok fra 1980'erene. Den hedder Phytodif Fransk Plantemidicin og er skrevet af Tabita Wulff. Et af kapitlerne handler om djævleklo og agerpadderokke, og det er sandelig potente urter. Prøv at læse, hvad udlandet har fundet ud af om dem.
Hvad er sund mad?
Artikel Videnskab.dk
Sund mad er meget mere end næringsindhold - det er også struktur, som afhænger af forarbejdningsgraden af din mad. Madens struktur er vigtig for din tarmflora og dermed også for dig og din sundhed. 
Efter fem måneder med tynd mave: Lægen opdagede ikke tarmcancer
Indlæg EB
"Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvorfor far skulle nedværdiges og behandles med sådan en ligegyldighed de sidste par måneder," skriver Ane A, hvis far er så hårdt ramt af cancer, at lægerne ikke tør operere ham. 
 
Vaccination
 
Undervisning i at blive vaccinefortaler
Belæring Videnskab.dk
Videnskab.dk har ladet 5 forskere undervise læserne i, hvordan man kan blive vaccinefortaler og overbevise andre om den "rette tro". Så hvis du selv er i tvivl, så kan du se her, hvilke argumenter du kan blive udsat for, og hvor du skal ind og stille de kritiske spørgsmål. En kommentator under artiklen mener: Her burde videnskab.dk da vist OGSÅ have omtalt 5 forskere der IKKE er vaccine fortalere for at balancere diskussionen. Ellers kunne man jo tro at Videnskab.Dk er bias.
HPV-vaccine indtager Kina
Omtale May Day
Mens mange andre lande, som Japan, er blevet mere tilbageholdende med at anbefale Gardasil-vaccine på grund af det store antal rapporter med Gardasil-vaccineskader og de deraf følgende retssager - hvilket ikke er muligt i USA på grund juridisk immunitet for vaccineproducenter - så kører Kina derudad i fuld fart for at få Gardasil-vaccinen ud til sin befolkning. 
Nej til tvungen vaccination i Tyskland
Appel
En sammenslutning af organisationer, videnskabsfolk og enkeltmedlemmer, European Forum for Vaccine Vigilance, har skrevet en appel til EU-parlamentet og det tyske Parlament, Bundestag, om retten til frit valg, om vaccinesikkerhed og om konsekvenserne ved indførelse af tvungen vaccination. Appellen kan oversættes - klik oppe til højre på Translate. 
 
Miljø/GMO
 
Flere og flere gifte udledes til naturen uden test
Artikel May Day
Eksperter advarer om, at menneskeheden producerer potentielt farlige kemikalier hurtigere, end de kan nå at blive testet. EU har godkendt over 140.000 kemikalier til brug i dagligdagen, og mange af dem er ikke undersøgt og slet ikke i deres mange kombinationer.

Bionedbrydelig - det er så meget sagt...
Rapport Gylle.dk
En såkaldt bionedbrydelig plasticpose kunne stadig bruges som bærepose, efter den igennem tre år var blevet udsat for havvand, jord, vind og vejr. Det viser en ny forskning fra International Marine Litter Research Unit ved University of Plymouth ifølge den britiske avis The Guardian.
Er det god økologi?
Artikel gylle.dk
Økolaks opdrættes i bure. I et netbur lever fiskene (også de "økologiske") så tæt, at de på ingen måde har mulighed for at få tilfredsstillet deres naturlige adfærd, og de enkelte fisk har så lidt plads til rådighed, at de må presse sig tæt op af netburets sider eller bund. Derved slides deres finner så kraftigt, at man altid kan kende fisk fra bur-opdræt på, at de mangler en stor del af halefinnen. 

Milliarder i erstatning pga. Roundup
Nyhed DR.dk
Sagerne fortsætter imod den tyske kemi- og medicinalgigant Bayer, der opkøbte Monsanto, som står bag ukrudtsmidlet Roundup. Mandag (den 13. maj) er selskabet ved en domstol i San Francisco blevet dømt til at betale en erstatning på over to milliarder dollar - svarende til godt 13 milliarder kroner - til et par, som hævder, at Roundup er skyld i, at de har fået kræft.
 
Skærme/elektrosmog
 
5G konference stor succes
Omtale May Day
Forskere, eksperter og (desværre for få) politikere var samlet på Christiansborg til vores 5G-konference den 4. maj. Gode indlæg fra eksperterne, og det helt store clou var vores advokat, der præsenterede sit juridiske responsum, hvori han konkluderer, at 5G-udrulning vil være en overtrædelse af den Europæiske MenneskerettighedskonventionFN´s BørnekonventionHabitatdirektivFugledirektivBern-konvention og Bonn-konvention.
Efter konferencen blev der lavet en resolution, som er en appel til den danske regering, om at iværksætte nogle tiltag, der skal tage højde for de risici, befolkningen udsættes for i forbindelse med mere trådløs teknologi.
Her kan du se resolutionen
Her kan du se konferencen med alle oplægsholderne på video. 
Her kan du se og downloade advokatens responsum
Her kan du se den nye 5G-hjemmeside med en masse info - og der kommer hele tiden nyt: www.stop5g.dk
WiFi har en skadelig virkning på mænds sæd, viser nyt studie
Forskning May Day
Ifølge et japansk studie er der kommet yderligere beviser på, at elektromagnetiske bølger fra WiFi-enheder bidrager til den faldende fertilitet i de udviklede lande.
Elektronik i bilen - stråler ind i hjernen
Video
Hvad sker der i hjernen, når du tænder for de forskellige elektriske og elektroniske indretninger i din bil? Undrer du dig over, at du bliver tung eller får hovedpine? Du kan se hjernepåvirkningen i denne video.
Sverige er også med
Video YouTube
Den 4. maj blev der også i Sverige holdt en manifestation mod 5G. Her kan du bl.a. se og høre Professor Emeritus Rainer Nyberg, initiativtager til 5G Appellen fra 230 videnskabsmænd, som kræver moratorium (stop) for 5G. Du kan se et sammenklip fra dagen. 
Hvor står partierne i forhold til 5G-problematikken?
Survey May Day
May Day, EHS-Foreningen, Rådet for Helbredssikker Telekommunikation og Dansk Institut for Folkesundhed har op til folketingsvalget spurgt de politiske partier om deres holdning til 5G-teknologien og de potentielle konsekvenser, en udrulning af teknologien kan have på mennesker, dyr og natur.
Sikkerhedsudstyr 
Reklame for udstyr
Har du brug for en skal eller skærm rundt om dit elektroniske udstyr, der kan værne mod wifi-stråling? Måske er dette noget?
Skriv til dit el-selskab
Vejledning May Day
Her er forskellige henvendelser, du kan rette til dit elselskab og til montøren, hvis du ikke ønsker opsætning af fjernaflæst elmåler.
Tro-og-loveerklæring-eltekniker.pdf
Til-Kamstrup-Metering-Systems-Trådløs-elmåler.pdf
Brev-til-Radius-Elnet-Smart-Meter.pdf
 

Overvågning/registrering
 
Det digitale diktatur
Artikel/interview Berlingske, Radio24syv, 
Få timer før filosof Mads Vestergaards bog "Digital Totalitarisme" udkom, publicerede avisen Politiken en historie, der understregede bogens væsentligste pointe: En ny beskæftigelseslov giver myndighederne lov til at fodre arbejdsløses data som etnicitet, helbred og uddannelsesadfærd til en algoritme, der kan vurdere om arbejdsløse er i risiko for at blive langtidsledige, uproduktive velfærdsborgere. Mads Verstergaards bog handler om en verden i teknologiens kvælende favntag. Du kan høre et interview med ham her på 24syv. 
Lækkede CPR-numre og stjålne regneark
Nyheder DR.dk
Sager om sikkerhedsbrud oversvømmer tilsyn. Du skal ikke tro, at dine data er sikre, fordi de ligger på virksomheder eller statens servere.
Afskaffelse af kontanter handler om overvågning
Artikel BT
En indsats for at stoppe udfasningen af kontanter i Danmark er under opsejling. Bag initiativet står journalist og radiovært på Radio24syv Anders Kjærulff. Han er klar til kamp. "Hvis kontanter bliver udfaset, bliver den sidste pind slået i den store overvågningskiste. Det må ikke ske," siger Anders Kjærulff. Så tidligere på året startede han initiativet 'Bevar kontanter'. Et initiativ, som i stigende grad har tiltrukket sig opmærksomhed på Facebook, hvor hundreder af brugere nu slutter sig til siden hver uge. Formålet er simpelt: at stoppe udfasningen af mønter og sedler i Danmark.
Overvågning af valghandlingen
Lovgivning
Må den tilsynsførende udspørge dig om, hvor du bor, eller hvornår du er født, i andres påhør? Er det overtrædelse af privatlivsbestemmelser eller GDPR? May Day har spurgt Indenrigsministeriet. 
Ulovlig logning
Håndbog
Teleselskaberne logger brug af din telefon og din placering, selv om EU har forbudt det. Staten har givet dem ordre til at gøre det. En retssag er på vej mod den ulovlige logning, og der skal finansieres. Hvis du vil sætte dig ind i, hvad problemet egentlig er, så kan du læse det i en ny håndbog: Ulovlig logning. En håndbog med spørgsmål, svar, løgne og sandheder udarbejdet af Foreningen mod ulovlig Logning. Du kan også støtte retssagen.
 

 
 

No comments:

Post a Comment