May 29, 2019

Berlingske | ~ Sass Larsen raser over ny milliardbonus til Nets-ledelsen: »Man må jo tænke, om de er politisk tonedøve« ~ | Blogger: [🤑Ace Ventura: Re-he-he-heally? 'valgflæsk' (election pork)🤔] ... {Alene topchef Bo Nilsson står ifølge Børsens beregninger på basis af de ejerandele, som er opført i selskabsregistrene, til at få mellem 1 og 1,9 mia. kr. ifølge et incitamentsprogram til udvalgte ledere og specialister i virksomheden}... OG VI kan allesammen blive enige om dette er fuldstændigt VANVITTIGT, men vi ved jo godt allesammen, hvem som er TONEDØVE her, Hr. kommende Finansminister, Sass Larsen... (Verdensalt Arkiv:) -- Tror også det var Mads Palsvig som nævnte Henrik Sass, som værende, en »gangster«, og han lyver om ”pengeskabelsen” ... 🙃Så laaaaaangt ude, at journalister på et blad, skulle fremprovokere en depression hos en hardcore politiker-rocker... Tidligere PET-chef, Jakob Scharf, forklarer i sin bog, at Henrik Sass ikke skulle have svaret på en sms fra den rocker-relaterede Suzuki-Torben. Sagen betød, at Sass ikke blev minister, da Thorning dannede regering i 2011??... Kirsten-Birgit; 'det var ALS - fremadskridende nervesygdom'. Kisser er kommet med et dementi, i tvivl om hendes egen teori om Sass, og siger undskyld til Det Argentiske Vinhus ... 🤑PENGESKABELSEN -- Det, mange ikke er bekendt med, er, at Henrik Sass Larsens Mened om Pengeskabelsesprivilegiet! (bevises af partiet JFK21 - JordenFrihedKundskab) .. Anders Samuelsen er ikke bedre og mener, (censureret video), at det er Nationalbanken, og ikke Danske Bank, som trykker vores penge (han aner ikke hvad digitale penge er) .. Eva Kjer Hansen, snakker udenom og henviser til Grundloven .. Rasmus Jarlov, virkede spejlblank og aner ikke hvad Federal Reserve System, Fed, USA's centralbanksystem, er for en fisk .. Joachim B. Olsen er til UG ('lidt' imponeret) .. Kristian Thulesen Dahl, spiller gammelsmølf og tror på det nuværende system .. Frank Jensen, tidl. medlem af bestyrelsen af Nationalbanken, snakker udenom, ligesom, Thulesen Dahl (ved han noget om pengeskabelsen?) .. Pernille Vermund Gere, havde ikke sin politik klar og ville ikke drøfte noget (så, hun ved heller ikke noget) .. Pernille Skipper, anti-kapitalisten, ja ja, hun er faktisk slet ikke så dum (UG UG Plus Plus) .. Uffe Elbæk, ved faktisk også (lidt) besked (nååå, der er nogle politikere som kan) .. Anders Stjernholm Alternativet, stor tilhænger af Gode Penge og en reformering af pengeskabelsen (SÅDAN - VINDEREN) .. Jim Visionær Kristensen, ved sgu også besked (virkelig klog på området)... |


LÆS VIDERE>>


Debat i Folketinget om pengeskabelse (..)..



(uddrag fra nyhedsbrev JFK21 21.1.2017) 


(Mads Palsvig til Henrik Sass Larsen) -- Her bliver du stillet spørgsmål om ”pengeskabelsen” og ”pengeskabelsesprivilegiet” (et ord du selv så fint introducerer) af unge Lisbeth Bech Poulsen. Hun er fredet.  

Er det derfor du står og begår mened fra Folketingets talerstol? Er du truet? Får du kassen for det? For DKK 80 Mia om året er der naturligvis sagtens råd til 179 konti i Panama, ikk’?

Mere Info hvis der skulle være enkelte vildfarne læsere, som ikke ved hvordan pengeskabelsen foregår:

Nationalbanken producerer kun seddel og mønt (5% af pengemængden). 

Resten, de såkaldte digitale kontopenge (95% af pengemængden), som vi har på vores dankort og som bankindestående bliver produceret af pengeinstituterne uden nogen som helst form for begrænsning eller statslig kontrol.

Det foregår (som du ved!) hver gang en bank, sparekasse eller andelskasse udsteder et lån til en virksomhed eller person. Når den samlede mængde af lån stiger i landet så stiger pengemængden. Når låntagerne betaler lånene tilbage, så falder pengemængden. Det er så enkelt! Og dermed er magten over, hvor stor økonomisk aktivitet vi skal have i Danmark, og hvem der skal blive rige og fattige fuldstændig privatiseret! Som du ved!....(..)..


PERSPEKTIV 2016 Pengeskabelsen (English CC)


No comments:

Post a Comment