Oct 4, 2018

Verdensalt.dk | Arkivskabet | 17. Maj 2016 - 4. Okt 2018 | ~ Benny Madsen - Ren mad & Ernæringsekspert aka Mr. Superfood ~ | .. Første live-TV/Webinar optræden i Mr.Superfood's køkken.. | Blogger: Var ikke særlig imponeret over Sund Livsstil messerne i Øksnehallen 2018, syntes nu alligevel at High on Life med Mads Bo, gjorde et indtryk og jeg skal til at lave smoothies og shakes... 💡PS: Vedlagt GRATIS 'Ren Mad - Smoothieopskrifter Af Benny Madsen'... |

BENNY MADSEN INSPIRATOR OG MOTIVATOR

REN MAD OG SUND LIVSSTIL


Et sundhedsfremmende koncept, grundlagt af Benny Madsen, tidligere kendt som Mr-Superfood.  
(Interview med Benny Madsen: Superfood Fødevarekrise og sundhedskrise)


Formålet er at udbrede viden og kompetencer omkring tilberedning af Ren Mad, som et alternativ til forurenet mad. Heri ligger også en klar kritisk stillingstagen til de samfundsmæssige og økonomiske interesseorganisationer, som direkte eller indirekte er medansvarlige for produktion af forurenet mad.

REN MAD OG SUND LIVSSTIL har også som sit formål at udbrede viden og kompetencer i forhold til at hjælpe mennesker til at ændre usunde kostvaner, og tager her udgangspunkt i en sociologisk og psykologisk forståelse af de samfundsmæssige, strukturelle og personlighedsmæssige udfordringer, der er i forbindelse med at ændre usunde kostvaner, og udvikle og fastholde REN MAD OG SUND LIVSSTIL.

FÅ PERSONLIG ASSISTANCE TIL AT ÆNDRE DINE VANER

Få personlig assistance til ændre dine vaner, og få et bedre liv.

Mr. superfood hjælper dig på vejen til en sund livsstil og et bedre liv med overskud og energi.

Der tilbydes personlig vejledning med udgangspunkt i den enkelte, hvor Mr. Superfood hjælper med alle elementer på vejen, afhængig af hvor DU er, fx. sund mad, opskrifter, gode råd, indkøb og motiverende vejledning. Alt hvad der skal til, for at få sunde vaner, ny energi og overskud til resten af livet.

Mr. Superfood arbejder med udgangspunkt i superfoods og juicing og tilbyder at guide dig gennem en komplet juicekur.

Kontakt Mr. Superfood for personlige sessions, et forløb, foredrag eller kurser.


Superfoods/smoothies WebinarEn dieselbil kører bedst på diesel. Det er til at forstå for de fleste. Nu skal vi bare til at forstå, hvilket “brændstof”, vi mennesker kører bedst på. Smoothies baseret på superfoods er et af mine bedste bud – og så er det aldeles velsmagende, hvis vi gør det ordenligt. En superfood er en råvare, der indeholder ekstremt høje mængder af næringsstoffer, som vi mennesker har brug for og som ofte er svære at finde i andre råvare. Kokosnødder, rødkål og ciafrø er nogle få eksempler på superfoods. Men vi skal ikke bare slå superfoods op på nettet og så spise dem. Vi skal sætte os ind i, hvorfor en superfood er en superfood. Min superfood filosofi Vi skal vide og forstå hvad maden gør for os. Når vi har sindet med, mens vi indtager maden, opnår vi en endnu stærkere effekt og vi er mere motiveret for at ændre livsstil i stedet for bare at prøve noget nyt for en periode. Vi skal have vedvarende livsstilsændringer på banen! 17 . maj et webinar om superfood og om tilberedningen af dem. - opskrifter følger med efter Webinaret på den e-mail som man har tilmeldt sig med. 2 versioner: 1. Ske-smoothies. 2. Drikke-smoothies  

http://www.radio24syv.dk/programmer/fitness-mk/12915955/fitness-mk-uge-8-2016/
Selve det at fravælge animalske fødevarer helt eller delvist er i gang med at sprede sig i både USA og Europa igen. Dette fravalg kan være motiveret af mange forskellige ting, men den moderne fremkomst af fænomenet er sandsynligvis drevet af en voksende erkendelse af hvordan vi mennesker påvirker planeten, men også overvejelser om sundhed og den lidelse vi påfører naturen spiller ind. Som et kuriosum er veganisme begyndt også at sprede sig i fitness miljøet, hvor et højt indtag af animalske proteiner ellers har været alfa og omega. Jeg har personlig træner Angela Silverfox i studiet og kok og sundhedsapostel Benny Madsen igennem på telefon til en sludder om hvad veganisme/vegetarisme er og ikke er.


*************************************************************************************************

10 DAGE PÅ PLANTEBASERET KOST.


Vil du opleve, hvad 10 dage på plantebaseret kost kan gøre for dig? Dvs. 10 dage uden gluten, kød, fisk, æg og mælkeprodukter.

Tilbage i 2003 gav min søster Louise mig et seminar med Tony Robbins. På den sidste dag fik vi alle en udfordring af Tony – lev på planter i 10 dage!

Det blev starten til mit nye liv, hvor jeg kom af med psoriasis, allergi, uren hud og ikke mindst ca. 10 kg på sidebenene.
Alt det jeg havde ønsket, jeg vidste dengang, er med i dette forløb, så du bliver guidet og hjulpet godt igennem de 10 dage.

Sammen med min gode ven og kollega læge Anna Iben Hollensberg lavede vi en række udsendelser på DK4, kaldet Juice it Up, hvor vi hjalp helt almindelige danskere med en række forskellige livsstilssygdomme til et mere energifyldt og sundt liv. Følg deres rejse her og se selv forandringen med egne øjne.


Se oversigten over kommende hold herunder.