Oct 4, 2018

Verdensalt.dk | Arkivskabet | 4. Okt 2018 | ~ Slagplanen fra de Primære Skabere, frigivelse af St. Germains støttefonde i 2014 (♾️) og indførelse af NESARA / GESARA ~ | Blogger: .. Samme øjeblik NESARA implementeres og stadfæstes, frigøres og nulstilles alt personlige gæld, kreditkort, realkreditlån, billån, pant af løsøre, at løslade alle personer gjort til åge af gæld, der har holdt menneskeheden som slaver. Så er det bare op til vores regeringer ikke at smide krus i maskineriet. NESARA for USA, GESARA for resten af verden.. Selv om NESARA udtrykket ikke anvendes, har det til formål, at stabilisere den globale økonomi ved at anvende vores møntfod (eller valuta) baseret på papirpenge, til at hvile på guldstandarden (eller guldfoden). Sætter man sin lid til vores spirituelle vejledere, er NESARA skrevet af Jordens Golden Age opstegne mestre i samarbejde med mennesker på jorden af højere udviklet individer. Den opstegne mester, Saint Germain, har en stor betydning i den sammenhæng .. PS: Vesten er igang eller fædiggjort en quantumbaseret finansielt system, som de håber vil give dem mulighed for at fortsætte med at styre hovedkilden til verdensmagt - det internationale finansielle system ifølge Benjamin Fulford... |


Udgivet første gang den 17. Oktober 2014 af Verdensalt

St. Germain, også kaldet “Greven”, er meget aktiv i forbindelse med jordens opstigning til 4. og 5. dimension. Hans største frihedsgave til menneskeheden er den rensende violette flamme. St. Germain har haft mange inkarnationer hurtigt efter hinanden. Af de mere kendte kan nævnes Josef, Marias mand, og han var Merlin, der rådgav og assisterede Kong Arthur ved Camelot. Han inkarnerede som Roger Bacon, en filosof, munk, alkymist og profet som satte stort præg på Englands videnskabelig lag. Senere i denne inkarnation blev han franciskanermunk og mange fler. Endelig inkarnerede han som Greven St. Germain, hvor han blev kendt som Europas “multikunstner”, manden der ved alt. Han kunne alle europæiske sprog, han var en af tidens bedste fægtemestre og var en blændende dygtig violinist og stor maler. Det er blot en forkortet udgave af St. Germain's mangfoldige livs-cyklus. World Trust (Støttefondene) er under formynderskab af Master St. Germain. Kun St. Germain kan aktiverer finansieringens-processen til RV/GCR med lederskab af Dragon Familien m.fl.

Hvis man ønsker at fordybe sig i St.Germain's historie, omkring og hvordan pengene fra World Trust (Støttefonde) vil blive distribueret - læs her. 250 års renters rente, har fået støttefondene til at vokse eksplosivt med en nettoformue på over ét quattuordecillion dollars, eller 
$ 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000, 000.000.

Forudsigelser efter indfrigivelse af St. Germains støttefonde i 2014 ♾️

 • N.E.S.A.R.A. betyder "The National Economic Security And Reformation Act". (Ikke til at forveksle med "The National Economic Stabilization and Recovery Act" eller "The National Economic Security and Recovery Act") 
 • G.E.S.A.R.A. betyder "The Global Economic Security And Reformation Act"  


 1. Frigivelse af milliarder af dollars fra St. Germain's støttefonde, som vil blive brugt til at betale alt gæld fra krige, for alle lande på planeten
 2. Betale alt nationale gæld i USA fra Reagan-Mitterrand-Wanta Fonden​​IRS vil med et blive forældet og helt unødvendigFederal Reserve er allerede afviklet og solgt til kineserne alle økonomiske og juridiske systemer vil udvikle sig naturligt at blive erstattet af NESARA.
 3. NESARA / GESARA underskrivers af 200 lande i Midt Oktober 2014. 
 4. US Corporation vender tilbage til forfatningsmæssige love. 
 5. Mange dedikerede Lysarbejdere vil blive kendt de kommende måneder.
 6. Fattigdomsrelaterede områder på kloden bliver reddetsørge for rent vand, mad og anstændige logi for dem i nød. Folk fra alle samfundslag vil deltage i denne indsats, at sætte deres energi og tid i det uselviske arbejde med at hjælpe deres medmennesker, bare fordi de kan. Den personlige formue, som vil resultere fra revalueringer (RV) vil blive anvendt med generøsitet på kreative og originale måder, hvilket resulterer i en dramatisk stigning i de følelser af tillid og kammeratskab på tværs af grænserne.
 7. Ebola pandemien vil blive stoppet i dens spor ved brug af to enkle og effektive behandlinger - nanosølv, (eks. - Kollorid Sølv) der er udviklet af Dr. Rima Laibow og MMSen opløsning af chlordioxid er udviklet af Jim Humble.Begge er effektive antimikrobielle behandlinger, der vil eliminere USA patenterede sygdom. Cabal vil blive afsløret 
 8. ISIS vil blive stoppet i dens spor - først med afsløringen af, at det ikke er en hjemmedyrkede radikal religiøs gruppe, men en psy-ops intriger, der finansieres og forvaltes af den amerikanske CIA, Israelske Mossad og Saudiske efterretningstjenester. Efter lukningen af ​​Federal Reserve og lignende bankroll operationer, vil "oprøret"  en hurtig død 
 9. Første 6 måneder i 2015, vil dramatiske ændringer i landbrugets metoder og fødevareproduktion, skift fra en kød-protein kost til økologisk dyrkede grøntsager og frugter. De arrogante GMO selskaber vil blive ruineret af global afvisning af at bruge deres produkter.
 10. Alle ovennævnte forbedringer vil blive fremskyndet af udviklingen af ​​fri energiteknologi. Det vil ikke være nødvendigt at opfinde eller udvikle nye teknologier. Selve teknologien blev brugt i ødelæggelse, der fandt sted på 9/11. Se Judy Woods omhyggeligt researchede bog, "Where Did The Towers Go?


Indførelse af NESARA / GESARA - blev stoppet af 9/11


Bemærk: At skrive en historie om NESARA kræver en større finesse samt lokalisering af diverse fodaftryk fra nettets univers, klistre brudstykkerne sammen for at skabe sandheden. Selv i dag, er relativt få mennesker klar over denne amerikanske lovgivning eksistere, som er underskrevet af præsident Bill Clinton i 2000, fordi de, der vidste om det var bundet af en "Gag Order" og Bill Clinton og andre Illuminati-medlemmer (amerikanske højesteretsdommere) af regeringen er pålagt en ed. Efter sigende er disse amerikanske lovmæssige "bestemmelser" på over 500 sider, jeg smider bare nogen af de vigtigste punkter ud i æteren(Liste med 19 punkter)
Hvad er en Gag Order - En retskendelse eller kontrakt, der forbyder de involverede i en sag fra at diskutere sagen offentligt. Det betyder (især i USA), total lukkede vandtætte skodder. Skulle det alligevel sive ud, kan man retsforfølges eller få andre "alvorlige konsekvenser". Den kan ligestilles med en confidentiality eller non-disclosure agreement. 
Efter NESARA bestemmelserne blev offentliggjort, i nogen grad via formidling af oplysninger fra vores galaktiske venner, fik regeringen nedsat en misinformation websted - National Economic Stabilization [senere ændret til Security] og Recovery Act- forkerte oplysninger om NESARA var rundsendt for at vildlede folk, der havde hørt om den NESARA har aldrig omfattet et investeringsprogram, heller ikke omfatter levering af "velstandspakker," - deponering millioner af dollars på bankkonti eller annullering af legitime gæld. 
 
Den autentiske NESARA skulle efter sigende træde i kraft til hele verdens skue den 12. september 2001. For at undgå denne skelsættende begivenhed, beordrede præsident George W. Bush og hans Illuminati kolleger "9/11". I selv samme åndedræt, kunne de nu komme videre i deres allerede planlagte invasion af Irak under "krigen mod terror" sloganet (Jeg er helt overbevist om, at Anders Fogh Rassmusen er en del af Illuminati-klanen) 

Det ville være naturligt at spørge, hvorfor et program, der har så monumentale globale forgreninger, startede som en lovgivningen i USA. Først og fremmest skulle NESARA indrammes i de eksisterende love og bestemmelser; ellers ville det være et spørgsmål om tid før andre ikkejordisk intelligensvæsen fra andre civilisationer, pålagde deres ideer på os mennesker - de universelle love forbyder den slags indblanding, selv når det er i folks bedste interesse.

For det andet var det bydende nødvendigt, at de gennemgribende lovændringer gennemføres først, i USA, fordi det var den mest Illuminati-befængte og den mest magtfulde nation i verden. Den amerikanske regeringens handlinger påvirker tilstadighed, hvad der kommer til at ske, i mange andre lande. Det var bydende nødvendigt at handle på NESARA reformen fordi USA var blevet kuppet til en "USA corporate status", til igen at være en "amerikansk republik", som var selve hensigten med kolonisterne, der udkæmpet krigen for uafhængighed i tidernes morgen.

Den samvittighedsløse forskel mellem de rige og de fattige i verdenen forårsagede en ubalance i Jordens energifelt, der skulle afhjælpes. NESARA bestemmelserne er OGSÅ designet til at gøre netop dette. Disse bestemmelser annullerer gæld gennem IMF-lån; ender ågerrenter; vælte den privatejede Federal Reserve System (FED), hvis fangarme spænder over hele kloden, og Illuminati's inkassokontor, IRS. Nulstille valutahandel, der har gjort det muligt for Illuminati at høste formuer, og det er her den globale reset kommer ind. 


  
For at forstå NESARA, skal man også sætte sig ind i den "Globalle Valuta Nulstilling (GCR)
Officielle forklaring: En valuta reset er en valuta revaluering eller devaluering. Det er, når en valutas værdi er bragt ned af markedskræfterne og eller regeringen, for så vidt angår varer og tjenesteydelser. For eksempel: Det er ikke brandstoffet til din bil som bliver dyrere, det er værdien af ​​dine penge, som er faldet. Den største fordel ved en valuta reset er at reducere et lands handelsunderskud. Når et lands gæld bliver for store til at håndtere, kan det have svært ved at betale sin gæld, og så er der en valuta nulstilles. Valuta Reset udløser en valutas værdi til at falde og dets gæld bliver lettere at betale. Når et lands valuta falder, bliver produkterne billigere, og bidrager til at øge landets eksport.
Selv om NESARA udtrykket ikke anvendes, har det til formål, at stabilisere den globale økonomi ved at anvende vores møntfod (eller valuta) baseret på papirpenge, til at hvile på guldstandarden (eller guldfoden). Sætter man sin lid til vores spirituelle vejledere, er NESARA skrevet af Jordens Golden Age opstegne mestre i samarbejde med mennesker på jorden af højere udviklet individer. Den opstegne mester, Saint Germain, har en stor betydning i den sammenhæng.

Herunder den forkortede udgave af de ændringer som NESARA reformprogrammet medfører:
 1. ** Nulstille alle kreditkort, realkredit og andre bankgæld ophører på grund af ulovlig bank-og statslige aktiviteter. Her er Federal Reserve's værste mareridt = eftergivelse af gæld
 2. Afskaffer indkomstskat.
 3. Afskaffer IRS (samme som den danske SKAT). Ansatte overføres til den nye US treasury  (amerikansk føderalt embede - finansministeriet)
 4. Indfører en ny beskatning for regeringen (flad rentestruktur på 14%) der kun indføres på nye anskaffelser. Med andre ord vil mad og medicin ikke beskattes.
 5. Øger fordele for ældre borgere
 6. Returnere forfatningsloven til alle domstole og juridiske anliggender
 7. Genfremsættelse den oprindelige ændringsforslag for titel adel (1810 indførelse i den amerikanske forfatning, få mulighed for at strippe titler af adelskab fra hvem som man ville)
 8. ** Etablerer nyt præsidentvalg og kongresvalget senest 120 dage efter NESARA udmelding. Den midlertidige regering vil annullere alle nationale nødsituationer og vende os tilbage til forfatningsretten. Verdens regeringer bliver stærkt påvirket når GESARA bliver indført.
 9. Overvåge valg og forhindrer ulovlige valg aktiviteter for særlige interessegrupper
 10. ** Opretter en ny US Treasury regnbue valuta bakket op af guld, sølv og ædle metaller, slut med konkurser i USA i værksat af Franklin Roosevelt i 1933.
 11. Forbyder salg af amerikansk fødselsattest samt optegnelser som løsøre af ejendomsobligationer fra US Department of Transportation. Lignede vil ske i resten af verden.
 12. Indleder ny US Treasury Bank System i tilpasningen til forfatningsret
 13. ** Fjerner Federal Reserve System. I overgangsperioden Federal Reserve vil få lov til at operere side om side med det amerikanske finansministerium i et år med henblik på at fjerne alle Federal Reserve noter (Petro Dollars pengesedler) fra pengemængden
 14. Gendanner finansielle privatliv
 15. Indføre / sværge ed for alle dommere og advokater til den amerikanske forfatningsret, samme vil gælde for de europiske forfatningsdomstole og indenlandske   
 16. Indstiller alt aggressivitet via den amerikanske styret regerings militær (militære industrielle kompleks) samt resten af verden over.
 17. Etablerer fred i hele verden
 18. Frigivelse af  enorme summer af penge til humanitære formål (Prosperity Programs fra den Kinetiske aristokratiske familier/WDS/Royale familier)
 19. Aktiverer frigivelsen af over 6.000 patenter undertrykte teknologier, der bliver tilbageholdt fra det offentlige under dække af national sikkerhed, herunder gratis energi enheder, antigravity og soniske helbredende maskiner m.fl.  

Punkt 1, 8, 10,13 - Kræver lidt forklaring:

Pkt. 1: Samme øjeblik NESARA implementeres og stadfæstes, frigøres og nulstilles alt gæld så som billån, huslån, kreditlån alt som er bank relateret for alle mennesker. Bankerne får penge fra regeringen og andre grupperinger i verden. Grundet til dette er simpel: Århundredes ulovlig bank-og statslige aktiviteter gør, at man vil retfærdiggøre - en slags forløsning så at sige, så ulovligheder ikke kan ske igen( BASEL III er et godt eksempel).

Pkt. 8: Umiddelbart efter NESARA stadfæstets,  vil den amerikanske præsident og vice-præsidenten blive gen-indviet i den amerikanske forfatning efter implementeringen finder sted. Præsidenten vil sværge sin ed til "fred". Det samme gælder en større oprydning af regeringen og kongressen som den ser ud i dag, grundet svindel og bedrag. Kommer vi til at se retslige efterspil og arrestationer. Bestemt ja også i Erupoa vær sikker på det i stor skala. Selv de højesteretsdommere som tidligere i 2000 var bemyndiget til, at få implementeret NESARA, ønskede simpelthen NESARA afskaffet. Ligeledes ønsker medlemmer af Kongressen ikke at afsløre NESARA, fordi de er blevet bestilt af den amerikanske højesteret, som benægter dens eksistens, hvis man tør stå frem risikere man anklager om forræderi der kan straffes med døden i USA. Nogle medlemmer af Kongressen har faktisk blevet anklaget for at obstruere sagen. Efter signende har MinnesotaSenator Paul Wellstone tæt på at bryde gag orderen, men hans private fly styrtede ned og dræbte hans kone, datter og sig selv.

Pkt. 10, 13: Alle større betydende banker verden over, kan overgår det det nye monetære system, der allerede er inkorporeret i banken, startede for 20 års siden. Derfor kan en konvertering foregår direkte til de nye regulativer som indføres via NESARA - dvs. nuværende Fiat money(US Petro Dollars) bliver opløst til den nye US Treasury pengeseddel og mønt som alene basere sig via indførelse af råvare-standarden ( hvile på guldstandarden)  


Lad mig smide et par sten i ønskebrønden....

Vil blot opsummere igen og igen fra mange af mine indlæg og sider, vi er under en voldsom transformation som gør, vi kommer til at opleve en vidunderlig-forunderlig-forandring for at sige det mildt. Når og ikke hvis der bliver globale forandringer, monetære system, magtskifte i magteliten, bevidsthed, åbenhed, fred, kærlighed til alle  ( selvom vi ikke ligefrem kan skimte solen igennem tågen af kaos)

Tak fordi du læste på min blog.

Namaste!