Oct 24, 2018

Sofie Rose | 24. Oktober 2018 | ~ Gratis Fuldmånemeditationen ❤ ~ | .. I dag topper den magiske fuldmåne, og jeg har endnu engang indspillet en healende og trans- formerende fuldmånemeditation til dig .. | Blogger: 💭 Desværre har Gaia TV og Vita Storborg, stoppet med at udsende Fuldmåne astrologi siden juli 2018, men så er det godt, at Sofie Rose, kan hjælpe os på rette vej med en kærlig omfavnelse 👼 ... (if you feel so guided)... |


Ved hver fuldmåne indspiller jeg en kanaliseret og healende fuldmånemeditation.

Fuldmånemeditationen ligger her på siden 1 - 2 dage før fuldmåne og 2 - 7 dage efter fuldmå
ne.

Du finder den nye fuldmånemeditation - en gave fra mig til dig - lige her:


https://fuldmaanemeditation.zenlearn.com/categories/195952-fuldmaanemeditationen

Virket linket ikke så kopier det og sæt det ind i din browser.
Det er ikke alle browser, der er lige samarbejdsvillige, så oplever du problemer - prøv at skifte til Chrome.

Derfor er der stille


Hvis du har undret dig over, hvorfor du ikke har hørt så meget fra mig i den seneste tid, så er det fordi jeg arbejder på et nyt stort og meget magisk manifestationsforløb sammen med det fantastisk Lys Engle.

Jeg glæder mig SÅ meget til, snart at fortælle dig om det.

Ønsker om din dag og dit liv må være intet mindre end magisk og kærlighedsfyldt
Sofie Rose ... og en masse magiske engle
www.sofierose.dk