Oct 24, 2018

Folkets Avis | 24. Oktober 2018 | ~ Årligt forsvinder mindst 45.000.000.000 kroner sporløst i EU-systemet ~ | .. EU vurderede i 1997 at det ikke var muligt at redegøre for omkring fem procent af budgettet .. | Blogger: [🔨Nedbrydningstiden er OVER OS!... Oplysningstiden er på vej!... Et nyt fundamentalt menneskelig spiritual paradigmeskift, er kommet for at blive!!! Vær Beredt!🤯] ... Det er utvivlsomt den aller bedste tid, at være i live lige nu på vores planet. Vi har alle sammen valgt, at blive hængende, bedt om og spurgt til, fordi tidsperioden netop nu, oplysningens tid er på vej. De fleste mennesker er slet ikke klar over, vi bliver stopfordret med strømninger af energier hele tiden og har gjort det i lang tid nu for en accelerede version af Ascension, som ingen andre sjæle har oplevet før nogen steder i universet. I øjeblikket forestår begivenheder og klargøring for at bringe denne plantes frihed, fred og velstand. Ting sker for at befri os alle fra styreformer, der virker til at undertrykke din frihed, som har undertrykt dig med løgne om, hvad det i virkelig- heden sker. Dette tyranni er nu ved at blive forvandlet. Vi fortsætter med at bevæge os hastigt fremad mod de transaktioner, som frembringelse af de nye finansielle og bankmæssige instrumenter. De enorme rigdomme der længe har været skjult af de store dynastiske og spirituelle familier, så som Greven af Saint-Germain, er næsten klar til at blive distribueret ud til alle mennesker på jorden. Vi har fået en gave ovenfra, LAD UDRENSNINGSPROCESSEN BEGYNDE!!!... (so be it and so it is!)... |

Borgerne snydes og bedrages i et omfang som overgår enhver fantasi
Og siden da er tallet med stor sandsynlighed kun blevet større.

Det er virkelig godt at en lang række udvalgte medier har fået adgang til Correctiv.org's CumEx-files om finansfolks svindel med skatteborgernes penge.

Historien om de millard-store bedragssager har fyldt op på DR og i Politiken den seneste tid.

Og her mener jeg virkelig fyldt!

For hvor herligt er det ikke lige for DR og Politiken at kunne cementere den populære ide om banditter i habitter?

Og ja, de findes skam. Tag ikke fejl. Der findes den økonomiske slags - og så findes der den politiske slags. Sidstnævnte får ikke nær samme opmærksomhed i benævnte medier. Men det laver Folkets Avis nu om på.