Sep 10, 2018

B | 10. Sep 2018 | ~ Børn ned til 3. klasse kåres af 9.-klasseelever: »Vi ringer, når du bliver 18« ~ | .. Det er forkasteligt, at børn helt ned til 3. klasse seksualiseres i videoer på sidste skoledag, mener Red Barnet .. Børn ned til 3. klasse seksualiseres af 9. klasse-elever: »Gid du var aeldre« ... raekke danske folkeskoler kårer børn ned til 3. klasse i nominerings- videoer, ... klassernes sidste skoledagsarrangement i kategorien »Vi ringer, når du er 18« ... når elever helt ned til 3. klasse bliver omtalt som seksuelle objekter ... |


Sofia fra 4. klasse spankulerer med barnlig sødme hen mod kameraet.

Hun har sat sit blonde hår om bag ørerne, og kinderne er solbrændte fra sommeren, der begyndte tidligt.

Hun standser foran kameraet, smiler og vender om på hælene som på en catwalk i sin blå shortsdragt med hvide prikker.

Det gør hun til underlægningsmusik af Citybois, og videoen er efterfølgende lagt på Youtube, hvor den er blevet vist tæt på 50.000 gange:

»Jeg ved, hvor vi skal hen. Du kender vejen derhjem. Falder i fælden igen. Så pige, få din røv herhen,« spiller hittet med titlen »Under 18«, mens Sofia troskyldigt kigger i linsen. Hun er elev på Christianshavns Skole i København og var i juni nomineret i 9.-klassernes sidste skoledagsarrangement i kategorien »Vi ringer, når du er 18« sammen med andre elever fra 4. til 8. klasse.

Som mor og forælder ville jeg være meget ked af det, hvis det var mit eget barn, der var nomineret i de kategorier. De er for unge til det.