Aug 27, 2018

Nyhedsbrev fra Journalista.dk | cand. jur. & markedsøkonom Lars Bjørknæs | 27. Aug 2018 | ~ Politikere bevilgede sig selv Obama-billetter til en værdi af 192.500 kroner ~ | Blogger: [🌟Hvorfor er der ingen af de bukkende politikere, skrabende journalister, og fedtende kendis-venner, der fortæller Kongehuset og den Mørke Stat's USA-politikere, at den er helt gal?🤩] ... - Jeg blev fuldstændig starstruck (det millionstore skattebetalte kup)... DEN STØRSTE PENGEKO i 2018 bliver den tidl. præsident Obama's besøg hos Kolding kommunes ”Vi designer livet”... Har du stadig ikke styr på hvem 'Obummer, Nobama' er for en malketyr, bør du nok komme ind i kampen, inden du bliver trukket med ind i glansbilledet, forblændet af stjernestøvet og overlader den selvkritiske naturorden at forklare dig, det er sundt at sætte sig ind i tingenes tilstand. Verdensalt.dk var selv, én blandt mange, der vitterlig troede at Barack Obama, var født under en heldig stjerne, hvor hans karisma blev overført, direkte ind i menneskets velsignede, i Jesus navn, denne persons' enorme personlige gennemslagkraft, kunne ingen slå... USA-kendere, USA-korrespondenter, eksperter og Anders Agner Pedersen fra kongressen.com, er så klogeåge, at de kunne undvære hoved.. Politisk korrekte (korrupte) medier, ville aldrig drømme om, vælge os ind på de 'forkerte' politikere, der er jo en grund til at de danske politikere valfarter til Demokraternes konvent i USA og stemmer på Crooked Hillary og Obummer, Nobama, der slet ikke overvejer, om disse personer, har et synderegister bag sig, for det er jo vuggedøden for en dansk politiker og desuden opfattes som en konspiration... 'if the American people knew what we have done, they would string us up from the lamp posts," by George H.W. Bush'... |



Den kommende tid sætter vi på Journalista.dk fokus på det forestående besøg af Barack Obama i Kolding, som ikke kun bliver en dyr oplevelse for skatteyderne. Men også et besøg, hvor der er et tæt personsammenfald mellem arrangøren Business Kolding og storsponsoreren Kolding Kommune.

Senere i dag følger vi også op på historien om den millionstore skatteyderbetalte fratrædelsesgodtgørelse, som Jens Kramer Mikkelsen fik med sig, da han gik på pension hos københavnske By & Havn.