Aug 27, 2018

Finanswatch \\ Avisen | 27. Aug 2018 | ~ Prominent bankformand lukker i om krisen: "Det er stadig et meget følelsesladet spørgsmål" ~ | ~ FAKTA: Disse banker gik ned under finanskrisen ~ | .. Roskilde Bank var blot en af mange banker, der måtte dreje nøglen om under finanskrisen eller finde en køber .. | Blogger: [💸Mens udlandet sælger stadig ud af Danske Bank-aktien, og daværende bestyrelsesformand og storaktionær, juraprofessor Erik Werlauff, har fået mundkurv på, går Roskilde Bank's Niels Valentin Hansen, frit rundt, som INTET var hændt, med en KÆMPE pose penge, i kones navn💰] ... Verdensalt.dk tror på ”karma”- loven. Jeg tror på, at det vi gør mod andre - det vender tilbage med dobbelt styrke. At alle vores ord og vores handlinger vendes mod os selv.. Statens forlængede arm, Finansiel Stabilitet (Satans skraldespand), er jo pilråddent... |*********************************************************************************

BB | 16. Nov 2017 | Dokumentkaos mulig årsag til frifindelse i Roskilde Bank-sag | .. Vidneudsagn under retssagen mod Roskilde Banks ledelse sætter spørgsmålstegn ved, om Finansiel Stabilitet passede godt nok på bankens papirer efter konkursen. Rod i dokumenterne kan være årsag til, at oprydningsselskabet ikke kunne opgøre tabet på uforsvarligt udlån, hvorefter bankledelsen gik fri, påpeger advokat .. | Blogger: "too big to fail" 😱😱😱 Føj for en indre svinehund. Føj for h***ede, siger jeg bare - og undskyld min bramfri ekspertise. Jeg tror på ”karma”- loven. Jeg tror på, at det vi gør mod andre - det vender tilbage med dobbelt styrke. At alle vores ord og vores handlinger vendes mod os selv.. Statens forlængede arm, Finansiel Stabilitet (Satans skraldespand), er jo pilråddent.. ”Rothchild-imperalisterne og dens europæiske allierede” - retsstaten og de trofaste embedsværkets-politihunde i tjenesten, kvæler alt demokratisk styring og retfærdighed. Ligesom med de danske mediehuse, og deres journalist-bordeller, har retsstaten, lagt sin klamme hånd i form af tyk røg af beskyttede på bankerne, som baber på fars vandpibe. Hvorfor går Roskilde Bank fri? (Tidligere Roskilde Bank-kunde tabte over 700.000 kr.: »Min retsfølelse er dybt krænket«). Hvorfor har Danske Bank ikke fået en milliardbøde, ligesom resten af WallStreet Bankerne i udlandet, for hvidvaskning af værste skuffe??. For tredje gang på fem år konstaterer det svenske finanstilsyn at Nordea har store problemer med at bekæmpe hvidvask og udleder bøder (små, men bøder, trods alt). Jyske Bank i Gibraltar taber mio-sag om hvidvaskning. Hvad med alle de forlig, igangværende sager og afsluttet uden sigtelse -- Amagerbanken, Capinordic Bank, Ebh Bank mange sager, Løkken Sparekasse, Andelskassen JAK i Slagelse.. DER ER IKKE ÉN ENESTE BANKMAND SOM SIDDER I VARETÆGT ELLER FÆNGSEL I DAG.. I Danmark, har Khazarian Mafia (Rothschild og amerikanske kapitalfonde) enormt meget magt. I Danmark, må vi ikke stille spørgsmålstegn om inhabilitet; politimyndigheden, dommere, nævninge, domsmænd, sagkyndige retsmedlemmer, justitssekretærer, fuldmægtige ved domstolene og retsvidner.. Det var Roskilde Bank, der startede hele Svindelmøllen - den økonomiske krise i Danmark i 2008 udgjorde begyndelsen på den værste økonomiske krise herhjemme i flere årtier. Den udsprang af den globale finanskrise 2007-2009 og den globale recesssion, der fulgte i kølvandet på den. Den medførte flere bankkrak, konkurser, faldende boligpriser, stigende ledighed, underskud på den offentlige saldo og en generel økonomisk afmatning. Først i 2015 nåede aktiviteten i Danmark (når der ses bort fra udvindingen af fossile brændsler i Nordsøen) op på samme niveau, som før krisen begyndte i 2008. Mens den internationale finanskrise, der opstod som følge af problemer på det amerikanske marked for subprime-lån, begyndte i 2007.. |


(ARKIV) Tidligere direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen forlader retten på Fremtidsvej i Sønderborg den 11. april 2016. Østre Landsret finder ikke, at den tidligere ledelse og revision i Roskilde Bank er ansvarlige for de tab, banken led, da den kollapsede under finanskrisen..
LÆS VIDERE: https://www.business.dk/finans/dokumentkaos-mulig-aarsag-til-frifindelse-i-roskilde-bank-sag

Tidligere bankdirektør Niels Valentin Hansen som flere andre fra Roskilde Banks tidligere ledelse overført formuen til sin ægtefælle. Dermed bliver pengene ikke del af en eventuel erstatning på en milliard kroner.


Blogger: Roskilde Bank-boss: Jeg har ikke gjort noget forkert .... Valentin laver ny konefinte..tidligere direktør i Roskilde Bank, Niels Valentin Hansen har købt et nyt rækkehus i Vimmelev uden for Roskilde, mens skødet, står i hans kones navn, som eneejer af det 121 kvm store rækkehus....Tidligere næstformand har også overdraget sin formue til sin kone..Interne papirer giver indtryk af et morads og mangelfuld kontrol - "byggelån benyttes til betaling af terminer, ejendomsskatter, revisorregninger, restskatter, biler, hundens, konens og elskerindens underhold og en lang række andre forhold, som er byggeriet aldeles uvedkommende"... Rygterne går også på den tidligere direktør i Roskilde Bank, Niels Valentin Hansens kone (Hanne) har været indlagt på psykiatrisk afdeling grundet stress, mens Niels Valentin Hansen ikke kan går uden tilråbt og det der er værre i Roskilde bymidte..Der er en del mennesker som også har mistet hele deres formue .... yderligere får fire bestyrelsesmedlemmer i Roskilde Bankfri procesSå uanset hvad det ender med i denne civilretssag, er der ingen som kan sættes i fængsel, straffes eller kommer af med nogen penge....Er det fair?

Læs alt om Roskilde bank her