Aug 27, 2018

Council of Love | Aug 27, 2018 | ~ Council of Love Monday Message ~ | Blogger: REBLOG: [Uddrag fra 2014: 🙏] ... (verdensalt.dk) deltog på seminaret via videolink kaldet: 'Union & Re-Union: The 2014 Annual Council of Love Gathering' ... Snart en rum tid tilbage, fulgte en del mennesker hele holdet fra Goldenage- ofgaia.com, Nova Earth Team, John Smallman, og mange andre kendte, især amerikanske spirituelle anerkendte deltagere med Linda Dillon som vært, Divine Mother, der inviterede os på en spirituel rejse, sammen med vores Opstegne Mestre (Archangel Michael, St. Germaine to Jesus Sananda), måske vores Galaktiske venner, der lagde vejen forbi, med et fint besøg. Et meget intensivt to-en-halv-dags seminar. Hvis nogen af jer, ikke har hørt Linda Dillon's kanaliseringer som bla. indbefatter en meget stærk energi såsom Divine Mother, der er svær at kanalisere, har GoldenAgeOfGaia igennem flere år nu udført det via BlogTalkRadio og Linda Dillon, som absolut anbefales.. Linda har også en Tsunami Of Love meditation m.m. Desværre er det sådan, at tage en smuttur til USA med overnatning, seminar, bespisning og meget mere er en bekostelig affære og tidskrævende, men nu er der oprettet en livline som hedder Live Stream / Webc@ast, så nu kan vi alle følge med "live" eller On Demand om man vil, og det er fantastisk. Jeg er sikker på, det at være fysisk tilstede ved en 2 millioner år gammel sø, den enorme energi som stråler fra de ældgamle træer, Council Of Love, de indtryk man ville have fået, dele erfaringer fra de kendte, ville give et helt andet boost, end at sidde i nattøj på sofaen, men sådanne skulle det ikke være i år... |


Spirit Broadcast 

DayBreak August 27, 2018 

The Joy of Coffee 
********************************************************************************

Union & Re-Union: The 2014 Annual Council of Love Gathering - Slutning


Union & Re-Union: The 2014 Annual Council of Love Gathering

6. Oktober 2014

Så er COL Gathering 2014 og Live Stream (21 lande) slut. Sidder og tygger On-Demand afslutnings-sessionen igennem lige nu. Det har været en rejse igennem tid og sted, meget intens og masser af personlige udfordringer, energier, som kræver man er meget åben og tager imod. Masser af kanaliseringer med Divine Mother, engleriger samt tilstedeværelse af WingMakers, Star Ship Gazing (det siges også det lykkes for nogen, fysisk på kurset ved Lake Tahoe) 

2 store emner var altoverskyggende: 
(Links er fra andre kilder på nettet. I kan følge med på GoldenAgeOfGaia.com som helt sikkert lægger masser af informationer ud omkring COL Gathering 2014).
  
Det skal lige siges, det er meget svært at beskrive de ovennævnte emner uden at have været med på kurset (samt fysisk tilstedeværelse) Meditationer, kanaliseringerne, de mange gruppeaktiviteter (udenom Live Stream), kursusdeltagerne var/er høj motiveret healere, spirituelle lærere med mange års erfaringer indenfor Deres eget felt, men for os andre (newbies) har det dog været "forholdsvis" let at følge med hjemme i stuen via Direkte Live / On-Demand Sessionerne.

Stort tak til Linda Dillon, Divine Mother og alle dem som har været med i COL Gathering 2014