Aug 20, 2018

Nyhedsbrev fra Journalista.dk | 20. Aug 2018 | cand. jur. & markedsøkonom Lars Bjørknæs | ~ Ekstremt vellønnede embedsmænd har også Danmarks bedste frokostordning ~ | .. Men som vi beskriver i dag, så rakte den iøjnefaldende aflønning tilsyneladende ikke til, at de kommunale embedsmænd kunne betale for deres sandwicher selv. Det blev i stedet en bekostelig affærer for skatteyderne .. | Blogger: [🤭Endnu en dag med Flid, Fedt & Snyd i centraladministrationen🤑] ... |


Danmarks bedste frokostordning : Skandaleramt letbanes 35 medarbejdere spiser sandwicher for 750.000 kroner om året

På Journalista.dk er vi efterhånden ved at være fuldt oppe i gear igen efter sommerferien. Det markerer vi den kommende tid ved at sætte fokus på blandt andet Aarhus Letbane, hvor medarbejdere i gennemsnit sikrede sig 1.176.633 kroner i løn for arbejdsindsatsen i 2017.

Men som vi beskriver i dag, så rakte den iøjnefaldende aflønning tilsyneladende ikke til, at de kommunale embedsmænd kunne betale for deres sandwicher selv. Det blev i stedet en bekostelig affærer for skatteyderne http://journalista.dk/danmarks-bedste-frokostordning-skandaleramt-letbanes-35-medarbejdere-spiser-sandwicher-for-750-000-kroner-om-aaret/

Senere i dag følger vi op på historien om den tidligere socialdemokratiske borgmester i København, Jens Kramer Mikkelsen, der netop er gået på pension med en millionudbetaling fra skatteyderne i lommen.

På samme måde som vi de kommende dage også varmer op til det forestående Kulturmøde på Mors, hvor arrangørerne langt fra har været imødekommende i forhold til at oplyse, hvad skatteydernes omkostninger har været til denne årlige sammenkomst.