Aug 18, 2018

Øko Ugebrev | 18. Aug 2018 | ~ Finanshuse er rygende uenige om Ambus værdi ~ | Blogger: (💢Statskapitalismens tre mastodont virksomhedskulturer og industrielle komplekser styrer os i den forkerte retning. Svindel, grådighed og humburg💢) ...1. Farmaceutiske industri (medico-industrielle kompleks). 2. Det militær-industrielle kompleks 3. Det spin- og mediepolitiske kompleks (og så er der naturligvis det danske semi-private erhvervsliv) ... Danish single-use videoscope approved in China -- Ambu-direktør Lars Marcher står til at score over 500 mio. kr. på options- programmer, Bo Nilsson om Nets børsplan og sine egne 800 mio. kr., mens ATP-direktør, Christian Hyldahl - enebarnet, ingeniøren og globetrotteren, lægger klar afstand til det sindssyge ’supplement’ hos danske virksomhedsleders, faste løn... |


Ambu har været den mest stigende aktie i denne uge med en kursstigning på 6,8%. Men der er rygende uenighed blandt finanshusene om, hvorvidt aktien er over- eller undervurderet.

I den forløbne uge har DNB Markets således hævet deres kursmål for Ambu med 50% til 310 (lukkekurs torsdag 274,20), mens Carnegie på den anden side fastholdt kursmålet 220. Det ene finanshus forventer altså en stigning på yderligere 13%, mens det andet forventer et fald på 23%.

Vi tilslutter os Carnegies vurdering, og betragter den aktuelle værdiansættelse af Ambu som værende særdeles optimistisk.