Mar 16, 2018

NI News \\ Newspeek.info | 16. Marts 2018 | ~ Rigspolitiet politianmelder egen eks-chef for vennetjenester | .. Den tidligere afdelingschef i Rigspolitiet Bettina Jensen undlod at sende opgaver i lovpligtigt udbud .. | Blogger: Kan du huske hele den rådne sag og hende, Bettina Jensen, og alle hendes fake venner fra Danmarks Radio?? .. Rigspolitichefens konsulent tog på tropeferie: Det gav hende en skyhøj dagløn.. Hæderkronet politichef afsløret: Forgyldte venner med 20 millioner kroner - nej - 43 millioner kroner - nej- åhh... kan ikke mere... Vi så på, mens den tidligere enøjede justitshævner og overvågningsminister Lord Sauron Pind, tillod bedrageri ... Rigspolitiet har meldt sin tidligere afdelingschef Bettina Jensen til politiet i en sag om vennetjenester og konsulentopgaver for millioner. -- SÅDAN -- Må retfærdigheden ske fyldest ...⚖️|

(Foto: Christina Thorsen t.v., Betinna Jensen m.f. og Mariann Færø t.h., tre af de fire DR-veninder, der malkede politiet for over 40 mio. kr. vha. ulovlige kontrakter)
november 8, 2017 Korruption


En væmmelig korruptionssag i Rigspolitiet sætter endnu en gang direktionen i Danmarks Radio i forbindelse med svimlende grådighed.


LÆS VIDERE: https://newspeek.info/graadighed-danmarks-radio-veninder-svindlede-politiet-for-millioner/

********************************************************************************


Af: /ritzau/

Rigspolitiet har meldt sin tidligere afdelingschef Bettina Jensen til politiet i en sag om vennetjenester og konsulentopgaver for millioner.

- Vi har indgivet en politianmeldelse af en afdelingschef, og så har vi anmodet Kammeradvokaten om at undersøge, om afdelingschefens fratrædelsesgodtgørelse kan tilbagebetales, siger økonomidirektør i Rigspolitiet Thomas Østrup til BT.

Nyheden om politianmeldelsen kommer i kølvandet på en længe ventet rapport fra revisionsselskabet PwC, der har kulegravet Rigspolitiets indkøb af konsulentydelser.

Undersøgelsen fokuserer på relationerne mellem Bettina Jensen og konsulenter fra henholdsvis Dynamic Approach, Just Training samt Konsulentgruppen Strandgade.

Bettina Jensen gav de tre konsulenter opgaver for 43,3 millioner kroner på bare tre år, uden at opgaverne kom i de lovpligtige udbud.