Dec 2, 2017

Nyhedsbrev fra JFK21 - JordenFrihedKundskab | ~ JFK News 1. dec 2017 ~ | .. Vi er holdt ude af medierne, fordi vi ønsker at gøre op med de privatejede centralbanker, som benyttes til at udplyndre verden gennem deres kontrol med pengeskabelsen. Den amerikanske centralbank Federal Reserve er privatejet. Ligeledes BIS (Bank of International Settlements) som bestemmer reglerne for den "danske" centralbank, som er en fond, ikke statsejet/ikke folkeejet. Selveste Ben Bernanke har indrømmet offentligt at Federal Reserve stod bag Wall Street Crashet i 1929. JFK's formand har været uformel rådgiver til Federal Reserve ved adskillige lejligheder, inklusive Ben Bernanke. Nogle få familier har kontrollen med pengeskabelsen, som foregår i banken, når man optager et lån. Således stiger pengemængden og væksten i samfundet ved mere gæld og omvendt, når gælden betales tilbage. De privatejede centralbanker og banker bestemmer således hvem, der bliver rig og fattig, samt hvornår der skal være vækst og recession. I et hvilket som helst land i verden. Disse ganske få familier ejer også det militærindustrielle kompleks, der tjener penge på krig og starter plyndringskrige og destruktionskrige, som de bagefter kan genopbygge mod betaling + renter. Og de ejer alle de andre storsvindlende, storforurenende multinationale selskaber. Nu STOPPER vi deres forbrydelser. Det er Alliancen imod Kabalen. Velkommen til. Mads Palsvig, formand og stifter af JFK - Jorden Frihed Kundskab .. |

Mads Palsvig har handlet med Valuta, Global Macro Trading (Statsobligationer),Optioner, Derivater, Futures globalt i verden over. Top Banker i USA, Kapitalist, Zionist i 49 år, Pro tilhænger af USA og Israel, arbejdet for banker i USA, London og Hong Kong, mødte Ben Bernanke (Chairman FED 2006-2014) indtil han blev blacklistet, da han begyndte at stille spørgsmål til systemet'... Whistleblower Mads Palsvig - Investment banker taler ud om pengesystemet... - 1200 journalister / politikere / medieansvarlige var inviteret, tre gange via e-mail, ingen dukkede op, ingen mediedækning før og efter Mads Palsvig første LIVE optræden i Kedelhallen, Frederiksberg jan 2016 .. Største
chok for danskere er Nationalbanken er på private hænder - og drives som en kartelvirksomhed.

Har masser af artikler omkring NAGALESE, GcMAF, og mystiske dødsfald på holitiske naturlæger http://www.verdensalt.dk/search?q=nagalaseRobert De Niro, Robert F. Kennedy Jr. offer $100G for proof vaccines are safe

www.nydailynews.com/entertainment/de-niro-kennedy-offer-100g-proof-vaccines-safe-article-1.2973956


Følg med her hvis du vil vide om vacciner. Vacciner i USA bliver produceret uden at de skal garantere at de virker. og man kan IKKE sagsøge producenterne for bivirkninger inklusive autisme og dødsfald.
I Danmark har korrupte embedsmænd og regeringen solgt Statens Serumsinstitut for kr 15 Mio efter at have brugt kr 40 Mio på rådgivning omkring salget, og jeg hører at køberen har fået bygninger med for kr 500 Mio. Men køberen var jo også fra Danmarks bedste "ven"....Saudi Arabien... 

Jeg tror, det er bedst jeg ikke kommenterer denne video (I am LIVID)!


Trump Warns Flu Shots Are The Greatest ‘Scam’ In Medical History


Jeg er klar over denne post gør ondt på de 88% af danskere, der på grund af non stop medieløgne fra fake news DR og fake news TV2 med flere, tror at Hillary Clinton er en sød gammel tante. Sorry! Beklager. Don't shoot the messenger.
Hun er snart bag tremmer. Er der nogen, der har set hende de sidste par uger? Og hvad med Jacob Rothschild, ikke set siden flystyrtet 17-11-17.
Hun er mildest talt IKKE en sød gammel tante. Adskillige af hendes mest betroede medarbejdere er taget i pædofili og child trafficking. Desuden stjal hendes Clinton Foundation 98% af nødhjælpen til Haiti, i alt USD 6 Mia. Hun sørgede for hendes broder fik koncessionen på udvinding af guld på Haiti. Hendes Clinton Foundation fik USD 145 Mio af Rusland få uger før hun som Secretary of State (Udenrigsminister) godkendte salget af 20% af USA's uranium til Rusland, dette kaldes Uranium One skandalen. Var det ikke netop "Rusland", hun og O'Bomber non stop sagde var fjenden og skyld i, at hun tabte valget?
Hillary Clinton's nære veninde er en vis Mrs Rothschild, som Wikileaks har udgivet emails, der dokumenterer. Hun er således banksternes, globalisternes og de dybt racistiske "blodlinie" familier, der ønsker verdens befolkning ned på 500 Mio menneskers kandidat.
Hillary Clinton var storkapitalens kandidat. Big Pharmaøs kandidat. De skattesvindlende storforurenende multinationale virksomheders kandidat.
Uber-bankster George Soros forsøgte et kup imod Trump den 4. november, men det kollapsede totalt med statskuppet i Saudi Arabien samme dag og forlydender om indefrysning af Soros økonomiske midler. ANTIFA som skulle have lavet kuppet fik sin finansiering dels af Soros dels af den rigeste af de fængslede prinser i Saudi Arabien.
Se denne artikel, Trump siger det som det er:
BIG PHARMA tjener penge når du er syg, gerne så syg som muligt, og taber penge hvis du er sund, kureret eller dør.

Putin vil lave en Vaccine Safety Inquiry. JFK synes det ville være en god ide!
I USA er vaccinerne ikke tested "for safety" og producenter kan IKKE sagsøges, hvis noget går galt. (Man tror det er løgn...).
I Danmark har regeringen betalt et rådgivningsfirma kr 40 Mio for at rådgive vedrørende salget af Statens Serum Institut til Saudi Arabien for........kr 15 Mio. NB: Ikke Milliarder, men millioner. Ja 15 er MINDRE end 40. Vi bliver regeret af kollaboratører, undskyld lad mig rephrase:
DEBILE kollaboratører.Martin Hejlesen Jensen
Yesterday at 9:01am ·
Her er det du IKKE må vide – derfor spreder kræft sig så hurtigt
Lægerne bliver myrdet efter opdagelse af kræftensymer i vac-c-iner – det er modstanden i den sammenhæng & i deres ønske om at afholde konference siden i 2015 hvor dødstallene begyndte, der er den røde tråd.
(Den holistiske læge dødsserie på over 70 personer https://www.healthnutnews.com/recap-on-my-unintended-serie…/)
Forbindelser til dødsfaldene har været knyttet til forskning der involverer nagalase, et enzym / protein fremstillet af kræftceller og vira, der forårsager immundefektsyndrom og autisme.
Den berømte autismespecialist Dr. James Jeffrey Bradstreet, undersøgte enzymet inden sin død i juli 2015. Bradstreets krop blev opdaget flydende i North Carolina-floden med et enkelt skud sår i brystet. (Selvpåført i følge myndighederne)
https://www.naturalnews.com/055347_vaccines_dead_doctors_ca
Behandling alene af kræft er en af verdens mest lukrative industrier. Udgifter til kræftmedicin ramte $ 100 mia. Marken i 2014 og forventes at nå 147 mia. Dollars i 2018, ifølge IMS Healths Global Oncology Trend Report.
Mistanke om, at lægen kan være blevet dræbt som følge af hans kontroversielle forskning. Bradstreet og sine kolleger havde opdaget, at immunsystemet er kompromitteret af nagalase, som de stærkt formodede blev introduceret gennem vac-ci-ner.
Dr. Bradstreet arbejdede med en naturligt forekommende forbindelse, der kan være den mest effektive ting i immunforsvaret for at dræbe kræftceller
Nagalase interfererer med et vigtigt protein i kroppen, der dræber kræftceller forklarede Dr. Ted Broer i et interview om ”Hagmann Report”.
GcMAF (Makrophage Activating Factor Globulin-komponent), som er GC-proteinet: efter at det kombinerer med D-vitamin i kroppen, har det potentialet til at være en UNIVERSEL kur mod kræft.
Det antages at være i stand til at behandle og reversere kræft, autisme, HIV, lever / nyresygdom og diabetes.
GC protein er et protein i kroppen, der bruges af makrofager i kroppen. Hvad gør det?: makrofager i kroppen er dem der dræber kræftceller - de stopper cytokiner af storme.
GcMAF og kræftcellernes død
Hvad der opstår, er når GC-proteinet ikke kan konverteres til McGAF bliver hele immunforsvaret kompromitteret.
GcMAF er "måske den mest effektive middel i immunsystemet til at dræbe kræftceller".
Flere af lægerne troede på, at nagalase-proteinet / enzymet blev introduceret forsætligt i folks organer, enten viralt eller direkte gennem vacciner.
http://www.newagora.ca/doctors-who-discovered-cancer-enzym…/
Dette er sådan en utrolig forbandende information til hele det medicinske erhverv! Det immunologiske erhverv og de mennesker der producerer immuniseringer har tilsyneladende ingen medicinsk interesse!
Nagalese blokerer GC-proteinet i at binde sig til D-vitamin, hvilket forhindrer immunsystemet i at udføre sit arbejde og derfor forårsager det kræft og andre alvorlige sygdomme. Uden et aktivt immunsystem kan kræft og virusinfektioner sprede sig hurtigt.
Det er bemærkelsesværdigt, at der er en betydelig mængde forskning tilgængelig på nagalase og GcMAF-proteinet.
Nagalase enzymet syntetiseret i eller er frigivet fra kræftceller eller en viruspartikel der afgrænser GcMAF proteinfaciliteterne på overfladen af dine T- og B-lymfocytter og tørrer dem blot ud som en utrolig præcis bombe.
Dr. Jeff Bradstreet, offentliggjorte forskningen baseret på den påstand om, at vacciner forårsager autisme, i North Carolina.
Rutherford County Sheriff's Office sagde i en pressemeddelelse, at Bradstreet døde af, hvad der vurderes til at være et selvpåført skudskudssår i brystet.
Gwinnett Daily Post rapporterer, at agenter fra US Food and Drug Administration, der blev bistået af Georgia Drugs and Narcotics Agency, ransagde Bradstreet Wellness Center ugen efter. FDA oplyste ikke, hvorfor agenter havde foretaget sig på Bradstreet's kontor.
Bradstreet Wellness Center's hjemmeside beskrev fokus af "behandling af børn med autismespektrumforstyrrelse, PPD og relaterede neurologiske og udviklingsmæssige lidelser" ved brug af målte biomarkører.
Flere læger dør eller forsvinder efterfølgende og få dage før konferencen var der læger der pludselig døde ved selvmord.


One Doctor (Out of Many) Explains How Prescription Drugs Are Killing Us


“The medical profession is being bought by the pharmaceutical industry, not only in terms of the practice of medicine, but also in terms of teaching and research. The academic institutions of this country are allowing themselves to be the paid agents of the pharmaceutical industry. I think it’s disgraceful.”
 Arnold Seymour Relman (1923-2014), Harvard Professor of Medicine and Former Editor-in-Chief of the New England Medical Journal


Først røg Dong: Corydon bag salg af vaccinefabrik


Hvem vil bruge 40 Mio på konsulenter for rådgivning vedrørende salg af Statens Serum institut, som laver vores vacciner?
Og så sælge det for 15 Mio kr?
......til head chopping, ISIS-finansierende, Yemen-civilbefolkning tæppebombende, Saudi Arabien?
DOOOOOOOOOOOOONG - Bjaaaaaaaarne.
Han må enten være logeaffald eller psykopat? I hvert fald er han kollaboratør.
Han må da umuligt nogensinde kunne få et job i Danmark igen?
Vel?


Saudi Arabien står bag ISIS, godt hjulpet af "deep state" i USA.Som i kan se her, så er Bertel Haarder en af de flittigste læsere af JFK's nyhedsbrev. Det kan jeg godt forstå, for med det #RETSOPGØR, der er i gang i USA og Saudi Arabien imod støtterne til Clinton og Bush's crime families, så kunne det komme til Danmark...

Ikke desto mindre er det nu blevet for meget for Bertel Haarder:
 

Bertel Haarder Bertel.Haarder@ft.dk>

Attachments25 Nov (7 days ago)
to me


Med venlig hilsen

Bertel Haarder
MF

FT_image001

Medlem af Folketinget (V)

Christiansborg
DK-1240 København K

Tlf.  +45 33 37 55 00
Dir.  +45 33 37 45 71

www.ft.dk
 


Som læserne af nyhedsbrevet kan se, så er Bertel en flittig læser af vores nyhedsbrev. Her er mit svar til krigsforbryderen:
 
Kære Bertel,


Du fatter dig i korthed, som Mark Twain sagde: "It is better to keep your mouth shut and appear stupid, than to open it and remove all doubt".

Du tilhører den gruppe, der har læst vores nyhedsbrev flittigst. Du har altid været en busy bee. Jeg hører, du er meget hysterisk, du må hellere tage din medicin, inden du læser videre.

Jeg kan godt forstå, du har læst vores nyhedsbreve med så stor interesse, fordi vi som de eneste i Danmark skriver om dine og dine kollegaers forbrydelser imod den danske befolkning og menneskeheden i særdeleshed.

Er det sandt, du har blacklistet Ekstra Bladet, fordi de spurgte dig om grundlaget for at Danmark gik med i Irak-krigen? Synes du ikke vi skal have gang i den Irak Kommission igen?

Resten af medierne bliver holdt i et jerngreb. Recepten er nem: Installer kollaboratører og logeaffald på de ledende poster og tru alle ordentlige journalister med fyring, hvis de ikke blot copy paster fra Rothschild ejede Reuters og API. Men nu bliver det andre tider Bertil:

Der er et stort #RETSOPGØR i gang i USA med tæt på 5.000 forseglede anklageskrifter og i Saudi Arabien er Clinton's største økonomiske støtter og bagmænd af den internationale handel med børn sat i fængsel på Ritz Carlton. Trump, som du og dine 179 kollaboratør kolleger ikke kan lide, lovede at stoppe child trafficking, gør noget ved det. Ligeledes forlydender om at Netanyahu muligvis ryger i spjældet for "korruption". Sandsynligheden taler for at det bliver en global oprydning. Den var ikke så god for dig og de andre 179 Clinton fans! Hva' Bertel?

Idet jeg har respekt for ideen om #TRUTHandRECONCILIATION, så synes jeg du skal have 14 dage til at komme ud og indrømme din involvering i følgende forbrydelser i mod det danske folk og uskyldige mennesker i andre lande, hvis du gør det, samt overlader din plads i Folketinget til en suppleant, der ikke er logeaffald, mener jeg bestemt du bør få en stærkt nedsat straf i dette liv, måske også det næste, hvem ved? Kan man godt være Kirkeminister uden at tro på Gud?:

Hvad er din involvering i:

0   De ulovlige krige, du har stemt for at Danmark skulle deltage i. Ifølge Nurnberg Konventionen så har du begået "Forbrydelser imod freden". Det var hængning i gamle dage, godt vi er mere moderne nu, ikke Bertel?
     Bombe med Uranium Depleted Bullets. Kræftfremkaldende. I Serbien, Syrien, Irak, Libyen og Afghanistan. Afskyeligt, synes du ikke Bertel?
     Destrueret Gaddafis "Great Man Made River", som han havde bygget for USD 64 Mia. Fortæl mig Kære Bertille, hvordan "redder man civilbefolkningen" ved at flyve 2000 km ind i ørkenen og bombe civilbefolkningens vandforsyning? Skammer du dig Bertil? Tror du slipper afsted med det?
Deltage i økonomiske sanktioner imod civilbefolkningen i de lande, du har været med til at bombe i de ULOVLIGE krige, startet på baggrund af medieløgne. Forklar mig Bertel: Hvordan i helgoland er det "fredsbevarende", at fratage civilbefolkningen adgang til føde og medicin, samt reservedele til at reparere de broer, vandforsyning og hospitaler de danske fly, du var med til at beordre at angribe, destruerede?
1   Pengeskabelsesbedraget der koster den danske befolkning mindst kr 80 Mia om året. Jeg ved, at du ved, at bankerne producerer 97% af pengemængden når de udlåner penge, det har jeg forklaret i talrige nyhedsbreve, så selv en der er gået ud af 10. klasse kan forstå det. Ingen disrespekt af folk der er gået ud af 10. klasse, det er ofte de der har taget mindst skade og er mest succesfulde. Således er stigende udlån lig med stigende pengemængde og stigende vækst. Det omvendte er tilfældet, når bankerne oftest samtidig beder alle om at betale sine lån tilbage. Bankerne bestemmer således FULDSTÆNDIG, hvornår vi skal have vækst eller recession i Danmark. JFK foreslår at en Folkeejet Nationalbank, hvor hver dansker har en aktie, skal bestemme størrelsen på pengemængden. Vi anbefaler Frossti Sigurjonssons rapport Monetary Reform. Hvorfor bakker du dog ikke op om sådan en no-brainer? Er du kollaboratør? Føler du dig ikke som en billig luder, at deltage i skænderier med Enhedslisten om besparelser på 1 eller 2 Mia kr, når bankerne bogstaveligt talt producerer kr 80 Mia om året, og bestemmer hvem og til hvad, der skal have gavn af det?
2   Privatiseringen af vores Realkreditsystem, som aldrig har brudt sammen i 200 år, solgt for en slik til bankerne, som går konkurs med vilje hver 20. år? Aktieselskaber som nu selv kan bestemme hvor meget de vil tjene på at låne penge ud til den bolig vi alle har brug for.
4  Hvorfor sørger i ikke for at de 5000 hjemløse får en bolig? Har vi ikke råd Bertil? Er det det?
5  Hvorfor erstatter Folketinget ikke den selskabsskat som kun danske borgere betaler, og udenlandske multinationale virksomheder bedrager os ved ikke at betale, på grund af de "Fri"-handelsaftaler du har været med til at indgå, med en digital omsætningsafgift på 1%. Således vil alle bidrage ligeligt til samfundets opretholdelse. Hvorfor har ingen i Folketinget taget den JFK ide op? Er i alle kollaboratører med udenlandske superrige og ejere af de skattesvindlende multinationale selskaber? Det kunne det tyde på ikke sandt Bertel? Har du ikke lyst at komme ud af kollaboratør skabet Bertel?
6  Det samme kan siges om OMS i stedet for MOMS, hvorfor har du og resten af Folketinget ikke taget JFK-forslaget op om at erstatte MOMS med OMS, så ville vi stoppe internationale gangsteres MOMS-svindel?
9  Hvorfor skal mennesker betale 1000% afgift på EL og vand og de forurenende virksomheder ingenting?
10  Hvorfor formindsker i konstant antallet af kommuner? Har det givet mindre bureaukrati og større effektivitet og bedre borgerservice at nedlægge 2/3 af kommunerne?
11  Hvorfor er der ingen regler om habilitet i Danmark? Når en dansker klager over en dårlig service fra en offentlig eller privat serviceudbyder, hvorfor er det altid den man klager over, der skal afgøre om klagen er berettiget? Hvad er det for noget?
12  Synes du løgnagtige politikere skal kunne ekskluderes?
13  Er det ok at være medlem af en hemmelig loge, man har sværget troskab til og at adlyde, samtidig at vær politiker?
14 Synes du ikke Danmark burde betale krigsskadeerstatning og sige undskyld for de forbrydelser vort land har gjort på grund af dig og de andre krigsforbrydere?
15 Operation Gladio, er den stadig operativ Bertel?
17  Er du klar over det er Grundlovsstridigt, når du stemmer for at afgive magt til multinationale virksomheder i de såkaldte "fri"-handelsaftaler? Ved du at hvis man afgiver suverænitet i strid med Grundloven, så er man landsforræder?
18  Synes du ikke virksomheder der begår forbrydelser imod menneskeheden bør tvangsopløses?
19  Du burde være lidt bedre til at fortælle at EU er udemokratisk og fascistisk. Styret af en ikke folkevalgt Kommission, som lader folk som George Soros besøge dem hele 42 gange om året! WTF!?! Det er definitionen på fascisme, når staten samarbejder med superrige private mennesker og store virksomheder. Er du de facto fascist Bertel?
24 Et skolesystem hvor en lærer bliver fyret for at vise en 1 minuts video om WTC Tower 7? Er det din legacy Bertel? Mener du at "2 FLY kan få 3 TÅRNE til at styrte sammen"? I frit fald? Virkelig Bertel? Hvor gammel er du Bertel? 5 År?
25 Non stop medieløgne. Hvorfor fortæller medierne intet om Hillary Clintons forbrydelser? Uranium One, Email skandalen. Child trafficking. Stjålet 98% af nødhjælpen til Haiti i alt USD 6 Mia. Benghazi 5000 ISIS terrorister mmm Kuvøsebabyer. Milosevic KZ-lejre. Saddams masseødelæggelsesvåben. Putin er Hitler. Gaddafi slår sin befolkning ihjel osv osv. Alt sammen var løgn ikke sandt Bertel? Synes du er meget stille om det. Den går ikke i TRUTHandRECONCILIATION Bertel.
29  Codex Alimentarius. Hvorfor fortæller du ikke befolkningen at et lille ikke folkevalgt organ i Schweiz bestemmer grænseværdierne for hvor meget gift og konserveringsmidler, der må være i maden i Danmark?

Og så alle privatiseringerne for en slik solgt til udlandet. Hvorfor gør vi det? Behøver vi det? Er hele Folketinget kollaboratører? Er vi en vassal af "deep state" i USA? Bliver du truet Bertil? Eller er et ministerjob god nok betaling for dig at stille op som kollaboratør?

Hvad gør du Bertel, når Trump har flækket "deep state" og sat alle i spjældet?  Tror du stadig du kan nå at blive generalkonsul i Flensborg? Du kan måske besøge Påskeøerne en gang til? For egen regning naturligvis.

Du beder mig unsubscribe for dig, såvidt jeg ved, skylder hverken jeg eller ganske givet nogle andre danskere dig nogen tjeneste, så den må du selv klare. Hvis ikke du som tidligere "Undervisningsminister"/Misinformeringsminister kan finde ud af det, er jeg sikker på en af dine kvikke sekretærer kan hjælpe dig med, at klikke "unsubscribe" nederst i et af nyhedsbrevene.

Fortsat rigtig god weekend hr Krigsforbryder og Landsforræder

14 dage.... tick tock....tick tock

Venlig hilsen

Mads Palsvig, formand JFK - Jorden Frihed Kundskab

Danmark er styret af internationale banksters, og deres kollaboratører, som er medlemmer af de luciferiske loger, de har sat ind her i landet, det må være klart for enhver, der laver et minimum af selvstudier.
Derfor støtter JFK op omkring at sagsøge staten, som Manu Sareen påtænker.
Fra STATAN til STATEN.
Fra al magt til Kabalen til al magt til Alliancen.
Held og lykke med initiativet.
Mads Palsvig, formand


Lars Muhl: Den uhyggelige sandhed om Roundup

JFK ønsker at forbyde pesticider i landbruget og at tvangslukke virksomheder, der begår forbrydelser imod menneskeheden som feks Monsanto.
Vælgererklæring:
folketingsvalg@jfk21.dk
Støtte og medlemsskab:
MobilePay 30303740


Danmark er gennemsprøjtet med pesticider

https://gylle.dk/danmark-er-gennemsproejtet-med-pesticider/

Stort set hele det danske areal er blevet udsat for pesticider. Sprøjtetågerne fra landbruget er blevet båret til arealer uden for markerne, og selv skove og fredede naturarealer har man sprøjtet. I dag står man tilbage med forarmet flora og fauna, og den netop vedtagne pesticidstrategi gør ikke nok for at ændre kursen.


Biavlere over det meste af verden må se magtesløse til, mens deres bifamilier dør en efter en.


Monsanto has gone to great lengths to keep documents secret during litigation; judge threatened sanctionsEPA Refuses to Ban Neurotoxic Pesticide Found in 87 Percent of NewbornsGeorge Soros Demands Fluoride Added to Drinking Water in 'Every School by 2018'

Read more at: http://www.neonnettle.com/news/3214-george-soros-demands-fluoride-added-to-drinking-water-in-every-school-by-2018-
© Neon Nettle
Hvem er Q?
Lad os håbe at uber-bankster George Soros navn er på listen over de 2500 forseglede anklageskrifter.
Her er et eksempel på hvorledes disse psykopater opererer:
De lader som om de bekymret sig om børns tænder, for at kunne forgifte dem med fluor, som er et giftigt restprodukt fra industrien.
Der er lavet undersøgelser, der viser at fluor ikke hjælper på huller i tænderne. Læs mere i artiklen.NET NEUTRALITY
Jeg vil gætte på, at man ikke taler om det i danske medier. Jeg orker ikke at checke. De er patetiske. Men det betyder, at store virksomheder IKKE kan bestemme, hvem der får lov at være på internettet.
JFK mener (naturligvis) at NET NEUTRALITY er en god ting, og burde være en Grundlovssikret ret. Lig med freedom of speech/Ytringsfrihed. At det overhovedet er oppe til diskussion er I DEN GRAD SKRÆMMENDE!!!
Nu har vi haft en del Trump positive posts på det seneste. Denne post er det modsatte, fordi det tyder på Trump har valgt den forkerte kandidat til at lede FCC (Federal Communications Commission) med sin fortid i Verizon.
Desværre ser vi mere og mere censur lavet af store amerikanske og multinaitonalevirksomheder, som YouTube, Google, Facebook med flere. Selv lille JFK er ghost banned, vi estimerer mellem 90 og 95%. Med 1200 followers i januar nåede vi ud til op til 126.000 unikke users per uge, nu er vi 3600 followers og kan ikke komme over 25.000. Det skete, præcis den dag vi havde en post om den dybt korrupte krigsforbryder Anders Sabelraslende. Posten blev set af 7.000 personer på under to timer, og derpå af INGEN de næste 24 timer. Fra den dag var JFK ghost banned. Så det der sandsynligvis er sket, er et samarbejde mellem STATAN og BIG CORPORATION. Det danske udenrigsministerie henvendte sig simpelthen til Facebook, og facebook gjorde som anmodet. You scratch my back I scratch your back, sådan fungerer fascismen.
Få mennesker ved reelt hvad fascisme er. De fleste bliver vildledt af fake news mainstream medier og uddannelsessystemet til at tro fascisme er noget med racisme og mænd med små sorte overskæg og svingende højre arme. Det er noget vås. Nutidens fascister er de største proponenter for LGBT. De er proponenter for hvad som helst så længe resultatet er mere diktatur, mere magt til en stærk statsmagt og de aller største virksomheder i samfundet, på bekostning af mennesker og mindre virksomheders rettigheder.
Definitionen på fascisme:
NÅR STORE VIRKSOMHEDER SAMARBEJDER MED STATEN, OG PÅ DEN MÅDE STYRER SAMFUNDET I FÆLLESSKAB.
Hvilket er præcis, hvad vi har i Vesten i dag.
Her var løgnen om 911, den med:
- "2 FLY kan saaaaaaaagtens få 3 TÅRNE til at styrte sammen, du vil da gerne beholde dit job ikk'?"
Den løgn har været stærkt medvirkende til at fratage os borgere i Vesten mange af vores frihedsrettigheder, præcis hvad fascister ønsker. De ønsker som nævnt al magt til STATAN og store skattesvindlende storforurenende krigsliderlige multinationale virksomheder.
JFK ønsker præcis det modsatte. Vi ønsker så mange rettigheder til borgerne og så mange reguleringer som muligt for at minimere Statens og store virksomheders muligheder for at kontrollere og udnytte almindelige mennesker og mindre virksomheder.


Læg lige mærke til hans efternavn...


Nordea efter chok-fyringer: Sådan skal 6.000 erstattes af robotter


Åbent brev til danske bankfolk:
De superrige såkaldte "blodline"-familier som ejer og kontrollerer verdens centralbanker gennem den privatejede Federal Reserve og BIS (Bank of International Settlements) er hamrende ligeglade med de mennesker, der arbejder for dem. De er nyttige idioter og kvæg for dem. Det er denne artikel blot endnu et bevis på.
Rent instinktivt af en eller anden Stockholm's Syndrom inficeret misforstået loyalitetsfølelse giver bankfolk IKKE en vælgererklæring til JFK - Jorden Frihed Kundskab (har jeg noteret mig).
Jeg er selv tidligere bankmand, og ved at endog rigtig mange af dem ved, hvor gal den er. Få tør gøre noget aktivt af frygt for repressalier, god grund til det, jeg taler af personlig erfaring, som blacklisted bankmand, til trods for at jeg i 2009, hvor Danske Bank havde et overskud på kr 1 Mia, havde tjent de kr 465 Mio på at handle Europæiske statsobligationer.
Men er det nuværende system i Bankfolks Interesse?
Det nuværende system er gearet til en winner takes all økonomi med større og større koncentration af kapital overalt.
Det system JFK vil indføre med mere decentralisering, fjernelse af selskabsskat, som erstattes af 1% omsætningsafgift på alle pengetransaktioner, frikort på kr 125.000 og en flad skat på 35% for beløb derover og fjernelse af alle fradrag vil give et væld af mindre virksomheder. Samtidig vil JFK stoppe det Grundlovsstridige pengeskabelse i bankerne og nationalisere pengeskabelsen, "føre den tilbage til "kun Kongen kan slå mønt"" så at sige og udbetale øgningen af pengemængden samt omlæggelsen af de nuværende penge skabt som gæld til penge skabt som kredit med ialt kr 2.500 per måned per borger fra 0 år.
Hvilket system vil have mest brug for bankfolk?
1 Hvor der er få store virksomheder?
eller
2 Et hvor der er MANGE små virksomheder?
Støt JFK's arbejde: MobilePay 30303740


LAPD Announces Investigations Into 28 Big Name Hollywood Moguls For Multiple Sex CrimesAnn Coulter: Sex in America, Part 2

Relevant for Danmark? Ja, fordi fake news DR og fake news TV2 tager alle sine clues fra banksternes pt yndlingsparti Demokraterne.
Nu 20 år efter er demokraterne endelig ved at vende sig imod Bill Clinton.
10'øren falder ligesom lidt langsomere for SJW's (social justice warriers/dem med de "rigtige" meninger), kulturmarxister og fabiansocialister. Alle tre dybt syge psykopatiske grupper opfundet af logeaffald, banksters og globalister for at opnå deres Globale Diktatur, som de har våde drømme om.
Deres våde drømme kan de snart fortsætte med at have fra en metalkøjeseng i sing sing.
Bush og Clintons crime families er færdige.
I kan tro de får(/allerede har) røde ører i fake news DR og fake news TV2's ledelse. Mon ikke snart bestyrelsen kigger lidt på udskiftning? Problemet er bare, hvor finder man nogen i dette land, som både arbejder i medier og ikke har solgt ud? Ja, jeg spørger bare. De findes givetvis. De må åbenbart (med god grund, jeg taler af personlig erfaring) være bange for at miste deres job. Ganske givet ledelsen, der har forhindret dem at arbejde ordentligt. Jeg har bare sendt dusinvis af kronikker om pengeskabelsesbedraget og andet til 2000 journalister. Radiosilence med undtagelse af Radio 24syv og en enkelt gang på Ekstra Bladet som tør, hvor andre tier.
Der har været et statskup i Saudi Arabien, hvor Clintons største økonomiske støtter blev fængslet. Forlydender om at Soros har fået sine midler indefrosset. Ingen har set Jacob Rothschild siden fly og helikopter styrtet ved hans Waddeston Manor, hvor man kender navnet på 3 af de 4 døde. Hvem mon den 4. var? US Marines indtog CIA's amerikanske hovedkvarter i Langley, dagen efter bombede Trump alle CIA's opium marker i Afghanistan, som ellers er CIA's bedste black budget indtægtskilde. Desuden tjener CIA godt på child trafficking, også her er de ramt, fordi de Saudi Prinser, der er fængslet var hoved bagmændene i den internationale handel med børn.
Trump lovede at stoppe magthavernes pædofili. Og han gør noget ved det, tyder alt på.
Der kommer nye tider, hvis du er journalist, så er tiden moden til igen at lave ordentlig journalistik. Det glæder mig, at jeg har fået så mange henvendelser på det seneste. Vi skal have en REVELATION, sandheden skal frem nu. Globalisternes fjende er sandheden. De forguder løgnen og deres moralske relativisme, fordi hvis der ikke er forskel på godt og ondt, så stopper ingen dem fra at storforurene, starte krige, holde folk syge med deres big pharma, chemtrais giftige vacciner, bedrage os med pengeskabelsen, falske flag osv osv osv
NU er det SLUT! De er FÆRDIGE!
God Bless Udo Ulfcotte, æret være hans minde.

VIRAL: Jill Stein Is A COMPLETE Idiot – SHARE If You Agree
To glimrende eksempler på hvad en "shill" er, også kaldet "Kontrolleret Opposition".
Det er svært ikke at være enig med de ting Bernie Sanders og Jill Stein siger, men når alt kom til alt, så viste de deres sande ansigt under det turbolente præsidentvalg, hvor opkomlingen Trump bestemt ikke var planlagt skulle vinde.
Alle medierne var klar til at støtte Hillary Clinton, inklusive her i landet, og helt undlade at kommentere hendes mange forbrydelser.
De banksters, der finansierer de fleste af kandidaterne, trækker i trådene og en stor del af "demokratiet" er et hegliansk skuespil.
Derfor vil JFK gennemføre en lov, der forbyder partier at stemme imod deres valgløfter. I JFK bliver man øjeblikkeligt ekskluderet, hvis man stemmer imod partiprogrammet.

 

'JILLERY' aka 'Jill Who?' Is a shill.
Anti-democratic, bankster collaborating (insert: b-word if you please).
Video 4 min
It was very disappointing to realize Bernie Sanders was a shill, when he didn't complain about Killary s election fraud. Killary won all places with electronic machines and Sanders won all with paper ballots. But now:
Et tu Jillary?

Hvis du skulle kende nogen på stadie 1 "Benægt" som lider af sindslidelsen Cognitiv Dissonans, så kan denne video hjælpe med at kurere dem.

CIA Chef John Brennan indrømmer/forklarer her, at man bruger Chemtrails eller Stratospheric Aerosol Injections.

Naturligvis fordi CIA ønsker "verden det bedste".

Det CIA, der s tår for verdens narkotilahandel, child trafficking og har lavet 75 ulovlige statskup siden 1953.


Geoengineering is the Primary Cause of Global Climate Change, Not CO2

Der er gode kræfter i FBI, CIA, NSA, NYPD og US Military.

Tidligere FBI Chef Ted Gunderson er et godt eksempel, han kæmpede for at stoppe Chemtrails.

Han forsøgte også i 1980'erne, at gøre hvad Trump gør nu:

At stoppe de pædofile magthaveres misbrug og mord på børn. I den såkaldte "FRANKLIN COVER UP".Government Child Abuse (BANNED Discovery Channel Documentary) | The Franklin Cover-up

Dette er den dokumentar som DISCOVERY CHANNEL lavede i 1993 ved navn "CONSPIRACY OF SILENCE", som blev købt af en anonym køber, dagen før, den skulle have været udgivet. George Bush Senior er involveret.
I 1980'erne tyder det på det mest var Repubikanerne, der var pædofile, i dag er der flest Demokrater. Det ser ud til at korrellere med, hvem "deep state" og banksterne ønsker skal have magten.

 

En længere dokumentar til de der gerne vil være "helt sikre"...

Trump: I'll Fight Human Trafficking 'Epidemic'


Editors note:

GO Trump!!!

Nu næsten 5.000 forseglede anklageskrifter i  USA. Normalt kun 220 gennemsnitligt på et helt år.


Police say Mara Salvatrucha gang sacrificing underage girls in ‘Satanic rituals’

Hvem er Q?
Forlydender om at MS-13 medlemmer bliver anholdt i stor stil. Obama anholdt dem ikke, hvorfor mon? Forlydender om at the Clinton og Bush crime families bruger MS-13 som deres team af lejemordere, samt at MS-13 laver det praktiske "arbejde" for pædofilringene i Washington DC (District of Criminals) vedrørende den internationale handel med børn: Ligeledes mere end forlydender om at de anholdte i Saudi Arabien står bag handelen med børn til pædofilringene.
Trump sagde han ville stoppe pædofili. Trump er i gang med at fængsle de pædofile.
Hvorfor mon mainstream fake news medier ikke lovpriser Trump for at bekæmpe pædofili?
Kunne det have noget at gøre med at ejerne af Vestens medier (kun 5 firmaer kontrollerer 90% af medierne i Vesten) tilhører disse pædofilringe?
Den rigeste af de fængslede prinser i Saudi Arabien Al-Waleed bin Talal har store aktieposter i Twitter, Citibank og mainstream medier...
JFK kan godt lide en politiker der både siger og gør hvad der
1 Er godt for JORDEN
2 Bringer mere FRIHED til os alle uden at skade andre mennesker, dyr og natur
3 Samt er baseret på facts, KUNDSKAB og visdom
Go Trump!
Go Q!
Go Alliancen imod KabalenHvem er Q?
Trump sagde: "Gotta do something about these missing children grabbed by the perverts, swift trial, death penaly".
Her er 4 min om PIZZAGATE.
Hvorfor bringer lamestream fake news ikke noget om det?

Journalisten Benn Swann er tilbage. Benn blev fyret fra sit job som mainstream TV-vært nos CBS, fordi han afslørede magthaverne i Washington DC's pædoflli.
Se med her. DETTE BLIVER MAGTHAVERNES DOWNFALL.
De kan lyve i medierne.
De kan lave deres Operation Gladio falske flag.
De kan forgifte os med Codex Alimentarius.
De kan producere penge ud af den blå luft i bankerne, som beriger deres priviligerede kunder og forgælder alle andre.
De kan starte ulovlige krige.
De kan producere vacciner, der skaber autisme.
De kan producere medicin, der holder patienterne i evig sygdom.
De kan lave Geoengineering/Chemtrails/Stratosferic Aerosols, der destruerer planeten med metaller.
MEN PÆDOFILI ER ET SKRIDT FOR LANGT!!!
Vi så de danske magthaveres desperation i JFK sidste år, da jeg begyndte at dække pizzagate/pedogate/magthavernes ritualistiske mord og pædofili i deres sataniske loger. De gav desperat ordre til alle deres shills/trolls/kolaboratører, de havde infiltreret JFK med, til at forsøge at "lave en Glistrup" på mig. (Deres egne ord). De var DESPERATE på at få mig stoppet i at tale om magthavernes pædofili. Hvem vil ikke afsløre den slags? Kun pædoer og kollaboratører. Jeg bragte/bringer kun veldokumenterede facts, domsaffældelser samt reportager fra mainstream BBC, The Guardian, History Channel etc etc.
DETTE ER HVAD DER KOMMER TIL AT SKABE EN NY VERDENSORDEN. Og ikke den NWO (New World Order/"Globalisme) banksterne ønsker. Ikke deres Globale Diktatur, hvor en fordummet, hjernevasket befolkning blot accepterer at blive forgiftet, løjet for, sendt i krige, overvåget og bestjålet.
NEJ DER KOMMER ET GLOBALT RETSOPGØR. Det er i gang i USA og Saudi Arabien, og det tyder på at være ved at gå i gang i Israel. Netanyahu er dog ikke så let at knække....endnu. Og det kommer.....
....to a theatre near you soon.
Mads Palsvig, formand
PS REVELATION ikke revolution. Uddan dig selv, studer facts, lær Trivium. Stol ikke på fake news DR og fake news TV2, de har beviseligt gentaget banksternes løgne i årtier.

Her er det 5 min program, der fik den glimrende journalist Benn Swann til at miste sit job hos CBS.

Hvorfor?

Han dækkede såmænd magthaverne i Washington DC's pædofilil...

Men som nævnt ovenfor, nu er han tilbage.

Hvor mange af de nu tæt på 5.000 forseglede anklageskrifter i USA gemmer pædofile magthavere?


NBC News Report: Hillary Clinton ‘Covered Up’ Elite Pedophile Ring At State Department
http://www.collective-evolution.com/2017/03/31/nbc-news-report-hillary-clinton-covered-up-pedophile-ring-at-state-department/


Former Clinton Foundation Executive Tied To Chinese Kindergarten Abuse Scandal

https://disobedientmedia.com/2017/11/former-clinton-foundation-executive-tied-to-chinese-kindergarten-abuse-scandal/
Endnu en skandale hvor Clintons er involveret i pædofili.
Hvor mange liv har den "kvinde"?

Jeg er optimist. Jeg tror man er i gang med at forberede folk på at det sker, og at det sker i januar, hvor det er koldest samt efter man har indefrosset alle George Soros midler, så han ikke kan betale USD 15 i timen til Antifa ballademagerne.
It's interesting Russia TV exposed the China pedophile bust tied to the Clintons after President Trump and President Putin talked on the phone.
I reported in February that Trump & Putin would work together to take down the elite pedophile rings. This is one of the reasons the MSM is so desperate to take out Trump & Putin with one bullet by saying they "colluded" to help Trump win.
Putin is a Christian who has gone after and spoken out against the elite pedophile rings & he's against the NWO. You would never know this because the Deep State controlled mainstream media paints him as an evil villain for this reason.
The Trump-Putin alliance is a big threat to the elite pedo Satanists & we're already seeing positive results from this partnership.

Editors Note:
Jeg er helt enig med Liz Crokin, at Putin og Trump samarbejder om at fængsle ALLE de PÆDOFILE MAGTHAVERE.


#RETSOPGØR


Liz Crokin "My Editor Fired Me For Writing About The Podesta Emails & VIP Child Abuse In The US."LAPD Announces Investigations Into 28 Big Name Hollywood Moguls For Multiple Sex Crimes
http://www.collective-evolution.com/2017/11/28/lapd-announces-investigations-into-28-big-name-hollywood-moguls-for-multiple-sex-crimes/


PURGING THE PEDO PLAGUE & SAVING SOCIETY -- Sarah Westsall


SGT Report: Sarah Westall diskuterer, hvordan kampen mod de pædofile magthavere skrider frem.


Hvis du er frimurer eller tilhører en anden hemmelig loge med nye ritualer for hver grad du stiger, hvor du sværger evig troskab, og ikke ved dette, så er nu et godt tidspunkt at melde dig ud.

ALLIANCEN imod KABALEN
http://www.revolutions2040.com/congresswoman-returns-syria-proof-obama-funded-isis/
US Congresswoman fra Hawaii Tulsi Gabbard sagde allerede i januar på fake news CNN til den chokerede anchorman, at USA støtter ISIS, Al Qaeda og Al Nusra og at der ikke findes nogen "moderate rebeller".
Hun har siden fremlagt et lovforslag, der forbyder USA at støtte terrorisme. Det vides ikke om, det er gennemført.
JFK ønsker også at Danmark stopper med at støtte terrorisme, Operation Gladio falske flag operationer, samt ULOVLIGE angrebs -, destruktions - og plyndringskrige.
JFK ønsker også at alle sanktioner imod civilbefolkningerne i Syrien, Libyen, Iraq, Iran og alle andre steder stoppes øjeblikkeligt.
Tværtimod mener JFK, at hvis Vesten betalte krigsskadeerstatning til de lande de har bombet, smadret og plyndret at man kunne have en chance for at genoprette værdige relationer med disse lande, inklusive Nord Korea hvor USA dræbte 20% af befolkningen i Korea krigen i 1953 og jævnede samtlige storbyer fuldstændigt med jorden, en general afgav vidnesbyrd:
"Vi skød på alt der bevæge sig".
Mads Palsvig, formand
folketingsvalg@jfk21.dkEXCLUSIVE: 'American mercenaries are torturing' Saudi elite rounded up by new crown prince - and billionaire Prince Alwaleed was hung upside down 'just to send a message.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5108651/American-mercenaries-torturing-Saudi-princes.html
 

Hvem er Q?
Nu fra MSM Daily Mail, som vi har sagt her på siden siden begyndelsen af november:
Der er sket et statskup i Saudi Arabien den 4. november, hør mere om det her:
Det væsentligste fra artiklen er disse ord:
........the crown prince .......wants to uncover an alleged network of foreign officials who have taken bribes from Saudi princes.
"Foreign officials" (Læs: Clinton Foundation!).
Men også:
A US State Department source told the New York Times Salman was 'behaving recklessly without sufficient consideration to the likely consequences of his behavior, and that has the potential to damage US interests.'
Denne "US state department source" er nok een fra det tidligere State Department under Hillary Clinton, som nu går under navnet "deep state", nemlig de der ønsker at lave et statskup imod Trump, fordi han er ved at fængsle alle de dybt korrupte pædofile politikere fra Washington DC, samt slippe afsted med sin korruption herunder Uranium One skandalen, hvor Clinton Foundation fik USD 145 Mio for at Hillary Clinton som State Secretary underskrev aftalen om salget.
Læg mærke til at Trump godkender kuppet i Saudi Arabien:
However, the arrests drew praise from President Donald Trump, who tweeted that he had 'great confidence in King Salman and the crown prince of Saudi Arabia' after the corruption crackdown earlier this month.
DER ER I DEN GRAD TALE OM ET:
#RETSOPGØR som JFK vist nok har efterlyst i over et år. #drdk #btdk
Mads Palsvig, formand


Forseglede anklageskrifter. Normalt er der gennemsnitligt 220 om året i USA.

JFK's formand fortæller om Saudi Kup, US Marines indtager CIA's hovedkvarter, bombning af Opiumsmarker mm. (Genudsendelse).


New Attack on Libya Using FAKE NEWS

http://libyanwarthetruth.com/new-attack-libya-using-fake-news
 
Til de der gerne vil følge med i hvad der sker i Libyen kan anbefales Joanne and James Moriartys side.
Big "surprise": CIA er involveret i at fixe, hvem der skal lede landet fremover. (Læs: En marionet der adlyder banksterne/jesuitterne/logerne/globalisterne/"blodlinie-familierne" og ikke kunne finde på at sende gratis vand til landene syd for Libyen, lave en Guld baseret valuta, samt sikre at befolkningen har en højere levestandard end det meste af resten af verden. Og fremfor alt IKKE en folkeejet nationalbank).
Det første O'Bombers og Killarys lejemordere gjorde var at lukke den folkeejede Nationalbank og lave en Rothschild kontrolleret centralbank.....og stjæle USD 250 Mia....og 143 tons Guld....


Alle partierne i det danske Folketing stemte for denne ulovlige krig og destruktion af et velfungerende land. 1,5 Mio mennesker demonstrerede i gaderne for Gaddafi og imod NATO, naturligvis radio-silence i de Vestlige medier. Nu er det total kaos og elendighed. Men Rothschild har (midlertidigt!/#RETSOPGØR) fået sin centralbank.Vesten stjal 143 tons guld og USD 250 Mia som Libyen havde i det internationale banksystem.


Danske og Amerikanske bombefly destruerede Gaddafi's "Great Man Made River" med Uranium Depleted Bullets. Et system af floder der bragte vand fra under Sahara op til storbyerne Benghazi og Tripoli og ned til de fattige lande i Syd: Niger og Chad.


JA over 1.500 indtil videre på denne side. Skal love for der ikke mangler kollaboratører med de psykopatiske magthavere.


Mærkesag nr 18. Tvangsopløsning af firmaer der laver forbrydelser imod menneskeheden.
18. Lov om Tvangsopløsning af virksomheder, der begår forbrydelser imod menneskeheden, indføres. (F.eks. grove forureningssager eller start af krig med økonomisk vinding for øje).
• a. Alle virksomheder skal kunne holdes ansvarlige, hvis de ikke overholder god forretningsskik. Det skal ikke være muligt at sende ansvaret til et moderselskab udenfor Danmark. Således straffes den øverste ansvarlige i det danske datterselskab. 
• b. Ingen mennesker eller virksomheder må eje mere end 1/10.000 del af
• i. Våbenproducerende virksomheder. (Man må ikke kunne blive Milliardær på at starte en krig).
• ii. Medicinalvare firmaer. (Der må ikke være økonomisk incitament til at øge antallet af patienter/kunder). 
• iii. Olieselskaber. (Jordens resourcer bør fordeles så retfærdigt og ligeligt som muligt).
KOMMENTAR:
Virksomheder skal ikke længere blot have muligheden for at betale sig fra at lave forbrydelser imod menneskeheden, de skal tvangsopløses. Hvis der er et overskud, efter virksomheden har betalt fuld erstatning, går dette naturligvis til aktionærerne af pågældende virksomhed. Man kan sagtens forestille sig at en virksomhed,d er er USD 100 Mia værd, bliver tvangsopløst, selvom den ”kun” har begået en kriminel handling til USD 5 Mia. Det er handlingen, der er vigtig, ikke størrelsen på virksomheden.
Vi mener ligeledes, at der kan opstå habilitetsproblem eller "conflict of interest", hvis nogle ejer store aktieposter i virksomheder, der tjener penge på krig.
Ligeledes hvis nogle ejer store aktieposter i Medicinalvarefirmaer og Olieselskaber, vi mener, der kan være et incitament til at begå handlinger, der ikke tjener almenvellet forsåvidt angår denne type virksomheder.
Medicinalvarefirmaer tjener flest penge på evig sygdom, men taber penge på enten hvis patienten dør eller bliver kureret. Olieselskaber har alt for stort citament til at opkøbe andre energikilder, og derpå sørge for de ikke kommer menneskeheden til gode.
Dybest set kan det koges ned til: Ingen bør blive milliardærer på at føre krig, forurene eller holde mennesker i evig afhængighed af medicin.
Multinationale firmaer skal totalt udelukkes fra genopbygningsarbejdet af de lande, de har tjent penge på at føre krig imod.
 
Husk vælgererklæring:  send email til    folketingsvalg@jfk21.dk
 
Støt JFK21 - Jorden Frihed Kundskab
MobilePay 30 30 37 40
SWIPP 30 30 37 40
AL-Bank 5301 026 3080
Merkur 8401 129 8811
 
Hvis denne sag er noget for dig så join:
https://www.facebook.com/groups/jfk21maerkesagnr18/
 
Find alle mærkesager på www.jfk21.dk


Mærkesag nr 21. Naturmedicin ligestilles med Pharmaceutika.
Sundhedspolitik
21. Naturmedicin ligestilles igen med konventionel medicin og pharmaceutika.
• a. Universiteterne skal ud over patenterbar syntetisk medicin også uddanne i naturlig upatenterbar medicin.
• b. Sundhedsstyrelsen og praktiserende læger må ikke sponsoreres af medicinalvareindustrien.
• c. Forskere, der har modtaget økonomisk støtte eller sponsorater, skal offentliggøre det i deres afhandlinger.
• d. En omsætningsafgift på 10% på al patenterbar syntetisk medicin og al naturlig upatenterbar medicin indføres. Hele provenuet herfra bruges til at forske i både patenterbar medicin og naturmedicin. Resultatet heraf stilles til rådighed for alle.
• e. Der undersøges om den Schweiziske model, hvor ”pengene følger patienten”, (det vil sige at patienten vælger den mest passende behandling), er bedst.
f. Medicinalvarefirmaer, der er idømt bødestraf eller har indgået ”out of court”-settlement til mere end USD 1 mia som følge af at have sendt sundhedsfarlig medicin på markedet, skal skrive det på alle deres produkter i mindst 10 år. I særligt grove tilfælde kan firmaet tvangsopløses og alle værdier frasælges. Et eventuelt overskud herfra udbetales til aktionærerne.
g. Ingen. Hverken mennesker eller firmaer kan tage patent på liv. Hvis man vil forske i genmanipulation, skal det ske til hele menneskehedens fordel.
• h. Vi er ligeledes principielt imod microchipning af mennesker.
• i. Maximum 30 km til en skadestue.
• j. Producenter af allopatisk medicin kan kun markedsføre produkter såfremt de tager ansvar for sikkerheden ved anvendelsen af disse i modsætning til i dag, hvor f.eks. producenter af vaccine fraskriver sig et ethvert ansvar for eventuelle bivirkninger.

http://www.antinews.in/scientists-find-root-kills-98-cancer-cells-48-hours/
https://www.youtube.com/watch?v=bQGyW-eWV0U


Husk vælgererklæring:  send email til    folketingsvalg@jfk21.dk

Støt JFK21 - Jorden Frihed Kundskab
MobilePay 30 30 37 40
SWIPP 30 30 37 40
AL-Bank 5301 026 3080
Merkur 8401 129 8811

Hvis denne sag er noget for dig så join:
https://www.facebook.com/groups/jfk21maerkesagnr21/

Find alle mærkesager på www.jfk21.dk


http://www.nydailynews.com/entertainment/de-niro-kennedy-offer-100g-proof-vaccines-safe-article-1.2973956


Scientists Find Root That Kills 98% Of Cancer Cells In Only 48 Hours

http://www.antinews.in/scientists-find-root-kills-98-cancer-cells-48-hours/

Verden er ufatteligt rig. Der er nok til alle.


Mærkesag nr 22. Landbrug skal være økologisk og GMO-frit.
Landbrugspolitik
22. Landbruget skal være 100% statskontrolleret økologisk.
• a. Alle pesticider forbydes. 
• b. Landbruget lægges om til 100% GMO frit (også dyrefoder). Gerne biodynamisk.
• c. Vi arbejder hen imod øget fokus på at genopette økosystemer, herunder via permakultur. 
• d. Landbrug der nedbryder topsoil/humuslaget nedlægges.
• e. Dyr i landbruget skal have bedre vilkår, herunder adgang til at komme udendørs.
• f. Dyr må ikke lide på noget tidspunkt under slagtningen.
• g. Landbrugsreform med lettere adgang til at opsplitte landbrug indføres, således at der kommer flere mindre landbrug. 
• h. Bopælspligt genindføres i landbruget for ejerne. 
• i. Planten hamp lovliggøres at udnytte til de utallige formål, den kan benyttes til, herunder som erstatning for petrokemiske produkter, stål, plactic, madvarer, tøj med meget mere. (se http://www.voteindustrialhemp.com/)
 
KOMMENTAR:
Der ansættes landbrugskyndige, der hjælper til med at genopbygge de lande Danmark har tæppebombet i de ulovlige angrebs – og plyndringskrige. Disse landbrugskyndige sendes afsted på Danmarks regning og bidrager så godt de kan, hvis det pågældende land ønsker vores hjælp, erfaring, ideer og input.
 
Husk vælgererklæring:  send email til    folketingsvalg@jfk21.dk
 
Støt JFK21 - Jorden Frihed Kundskab
MobilePay 30 30 37 40
SWIPP 30 30 37 40
AL-Bank 5301 026 3080
Merkur 8401 129 8811
Hvis denne sag er noget for dig så join:
https://www.facebook.com/groups/jfk21maerkesagnr22/
 
Find alle mærkesager på www.jfk21.dk


Understanding the Hemp Plant and its 50,000 Uses and Benefits!

http://www.voteindustrialhemp.com/


https://www.earthshipglobal.com/


Sidste uges nyhedsbrev:
https://us14.campaign-archive.com/?u=ff08c8cc60bdb4f39c3b976fe&id=40eee0af10

Copyright © *2017* *madspalsvig*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*info@jfk21.dk*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Vi er holdt ude af medierne, fordi vi ønsker at gøre op med de privatejede centralbanker, som benyttes til at udplyndre verden gennem deres kontrol med pengeskabelsen. Den amerikanske centralbank Federal Reserve er privatejet. Ligeledes BIS (Bank of International Settlements) som bestemmer reglerne for den "danske" centralbank, som er en fond, ikke statsejet/ikke folkeejet. Selveste Ben Bernanke har indrømmet offentligt at Federal Reserve stod bag Wall Street Crashet i 1929. JFK's formand har været uformel rådgiver til Federal Reserve ved adskillige lejligheder, inklusive Ben Bernanke.

Nogle få familier har kontrollen med pengeskabelsen, som foregår i banken, når man optager et lån. Således stiger pengemængden og væksten i samfundet ved mere gæld og omvendt, når gælden betales tilbage. De privatejede centralbanker og banker bestemmer således hvem, der bliver rig og fattig, samt hvornår der skal være vækst og recession. I et hvilket som helst land i verden.

Disse ganske få familier ejer også det militærindustrielle kompleks, der tjener penge på krig og starter plyndringskrige og destruktionskrige, som de bagefter kan genopbygge mod betaling + renter. Og de ejer alle de andre storsvindlende, storforurenende multinationale selskaber.

Nu STOPPER vi deres forbrydelser.

Det er Alliancen imod Kabalen

Velkommen til.

Mads Palsvig, formand og stifter af JFK - Jorden Frihed Kundskab