Dec 2, 2017

TV 2 ØST | 2. Dec 2017 | Ringsted Station midlertidigt lukket efter fund af efterladt kuffert. "Der er blandt andet tilkaldt sprængstofhunde" | Blogger: OG SÅ ER DER MIG, SAGDE HUNDEN! -- Varm luft i canal grande -- Først, påstår tysk Politi at der findes sprængstof på tysk julemarked i Potsdam. Dernæst påstår politiet nær det Hvide Hus i DC, at der render en aktiv 'shooter' rundt, men trækker deres udsagn tilbage igen, og sidst, men ikke mindst, dansk politi lukker for togdrift på Ringsted Station, fordi man finder en mistænkeligt kuffert (fyldt med spængstof - og varm luft).. Hvad sagde jeg... |I dag, Kl. 19:02 -- Togene kører igen mellem Sorø og Roskilde. 

Togene kører igen, oplyser DSB, men der er forsinkelser og det vil tage “noget tid” før de er afviklede og togene kommer frem.

I dag, Kl. 18:32 -- Togbusser mellem Sorø og Roskilde

Der kører i øjeblikket togbusser mellem Sorø og Roskilde, oplyser DSBs pressecenter til TV 2, efter Ringsted Station er lukket efter fund af en kuffert uden ejermand i et tog. Nogle busser kører direkte, mens andre gør holdt ved de mellemliggende stationer. Togdriften vil tidligst blive genoptaget igen klokken 19, ifølge DSB.

I dag, Kl. 18:18 -- Kuffert uden ejermand lukker togstation

En kuffert uden ejermand i et tog mod København har her til eftermiddag sat Ringsted Station på den anden ende. I øjeblikket er der lukket for togdrift på Ringsted Station, og passagerne fra det omtalte tog bliver fragtet videre i togbusser, mens politiet undersøger kufferten. Der er blandt andet tilkaldt sprængstofhunde skriver TV Øst.