Dec 2, 2017

Politiken | 2. Dec 2017 | Forskere om vaccineskepsis og alternative sundhedsråd: Vores tillid til forskning, myndigheder og sundhedsanbefalinger er i frit fald | .. Eksperternes autoritet vakler, særligt i sundhedsdebatten. Her er vores bud på, hvad politikere, embedsmænd og forskere skal gøre for at genoprette den saglige debat .. | Blogger: Politiken skriver: ".. Konspirationer og personangreb erstatter den saglige argumentation, og debatten flyder over med misinformation ..". JA, det er ikke uden grund. JEG ER SLET IKKE I TVIVL.. Min egen teori; -- De fleste kendte konventionelt former for medicin samt vacciner (håndkøbsmedicin og børne- og hverdagsvaccinationer) som fremstilles til mennesker, har indlejret toksiner samt kemikalier med lavt energi / frekvens, der kan have en skadelig effekt og er et instrument for profit for en gigantisk international farmaceutisk industri som vil gøre alt i Deres magt, for at fastholde en konstant success rate, koste hvad det vil. Jeg har selv via hundredvis af artikler, forsøgt at koble, en korrupt og bevidst, centralstyret, totalitære pengemaskine og hierarkisk opbygget vaccinesystem, hvor SSI og Sundhedsstyrelsen sidder øverst og forgrener sig til samtlige led i den danske sundhedssektor. Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark. Magtforholdet er ABSOLUT! Listen er anelang - Sundhedsstyrelsen hersker over - Regioner, kommuner, videnscentre, patientforeninger, brugerorganisationer, embedslæger, apoteker, sygeplejersker, tandlæger, praktiserende læger, psykiatere, journalister, lobbyister, fødevarestyrelsen, kræftens bekæmpelse, Miljøstyrelsen, Danmarks Meteorologiske Institut og Dansk Dermatologisk Selskab, trygfonden, Dansk Skoleidræt og bånd til den amerikanske sundhedsstyrelse (CDC), EMA, WHO og jeg kunne blive ved. Den øverste kontrolfunktion og diktering kommer fra Rockefeller Foundation syndikatet... Søg selv og du skal finde sandheden... |


Forleden måtte Sundhedsstyrelsen dementere en anklage om, at den skulle have betalt en række kendte sundhedsbloggere for at føre befolkningen bag lyset som en del af deres kampagne for hpv-vaccinen. Den fejlagtige anklage var blevet fremsat på hjemmesiden HPV-update, som mange vaccine-skeptikere orienterer sig imod.

Eksemplet er desværre ikke enestående. Inden for stort set alle områder i samfundet er der faldende tillid til vidensautoriteterne.

En række danske og internationale meningsmålinger har på det seneste vist, at stadig flere borgere har faldende tillid til videnskabelige resultater, sundhedsanbefalinger og myndigheder. Det ser vi blandt andet i skepsissen over for hpv-vaccinen, men også i den stigende mistillid til lægers viden om sundhed, den vedholdende tvivl om årsagerne til klimaforandringerne, og når politikere mistænkeliggør bredt anerkendt forskning.

Særligt i sundhedsdebatten er det tydeligt, hvordan folk, der har mistet tillid til myndigheder og vidensautoriteter tænker og handler. Konspirationer og personangreb erstatter den saglige argumentation, og debatten flyder over med misinformation....[LÆS VIDERE]