Dec 21, 2017

Verdensalt | Arkivskabet | Den sande betydning af begrebet Abundance (overflod, rigdom) |

Når vi ønsker flere penge eller materiel rigdom, hvad er det så, vores sjæl, i virkeligheden søger?

Udgivet den 1. August 2014 af Verdensalt

Manges meningsdannelse når vi snakker om begrebet abundance (overflod, rigdom) er; Krig, Spændninger, Grådighed, Penge, Had, Kaos, Voldtægt, Vrede, Aggression, Ødelæggelser og Plyndringer, Sult, Mishandling af dyr, Overgreb på børn. Når du tænker sådanne, overlader du dig selv til vores 3D og illusion som konstant føder dig med negative tanker.

Abundance er en ”ubegrænset overflod” af guddommelig energi, som omgiver os til alle tider.

Vi skal alle forsøge at hæve os over de begrænsninger og modtage den rigdom af liv, som universet tilbyder hvert eneste sekund. Gaias planetariske Logos Sanat Kumara fortæller os, den sande betydning af Abundance det vi selv skaber omkring os og igennem den universelle lov:
Menneskeheden er på et kritisk tidspunkt i vores evolutionære proces, og mange oplever udfordring af økonomisk karakter, når det ville være mest nyttigt, at være fri for en sådan bekymring.
Tager vi udgangspunkt i hvordan den universelle lov virkelig fungere og udtrykker sig og manifester sig via den guddommelig kærlighed.

Som jeg har været inde på mange gange, tidsbegrebet har en anden mening om det er på vores jord og i det univers som vi omgiver med. Vi spørger hele tiden; "hvor længe skal vi vente", hvordan kommer der balance, finansielt system, abundance, trivsel, velstand til alle? 
Svaret er; den er der allerede, men den kan kun skabes af alle os mennesker på jorden, fra at højne vores bevidsthed, vibrationer og frekvens mod Ascension. Husk nu på, der er ingen guddommelige sjæle og mestre, galaktiske venner, som må blande sig i fysisk, så at sige, andet end at assistere os, guide os herhen, åndeligt

Vi skal lære, at stole på, FORBLIVE I DEN TRO, at nogen hjælper os til måls, uden at forblive i vores kaos og 3D Matrix af Illusion. Men det er os selv, som skal gøre arbejdet.
Universet's tidslinje er perfekt tilpasset. Energien er perfekt tilpasset, forventninger, støtte og den guddommelige plan er perfekt tilpasset.   
Vi som mennesker, skal være fastforankret i vores taknemmeligt hjerte. Mange vil sige, jeg kan ikke mere, jeg er træt, syg og uden penge. Derimod skal vi være taknemmelige for vi er i live, netop nu. Vær taknemmelige over himmelen som beskytter os, træerne omkring os som i balance, græsset vi gå på, vandet som vi svømmer i, maden som vi spiser. Vi er et spejl af hinanden og spejlet af vores Skaber - Moder Mary.

Som Ærkeengelen St. Germain fortæller os, vi skal skabe handling, idag i morgen og fremover, i stedet for blot at forsøge, gøre verden mere fredfyldt, først se indad, gøre os selv til foregangsmænd for den ubetingede kærlige væsen vi er. 

Vi kan fixe alt omkring os, men glemmer os selv. Vi skal bringe Abundance inde i vores sind og sjæl med alt den kærlighed, fredfyldthed, balance - ind til vores violet flame. Bring frem de love og kvaliteter, som tillader os at manifestere sig korrekt. Med Abundance, kræves det nu, at vi skal vise hvad vi vil med vores liv. Lad det komme til udtryk nu! Pas på her, det er kun et ønske om, nyt finansielt system, fred for alle, stop krige m.m. 
Med abundance i os selv, skal vi skabe den harmoni, balance, tro og håb for skabelsen kode

Åben dine arme og lade dig fylde med violet flame og troen på dig selv, troen på din virkelige familie og medstiftere til at forbedre vores jord et bedre sted at være.         

Husk nu på, vi er alle vores egen Ledestjerne, Anker og beviset for vi eksistere i og med det guddommelige aspekt.

Tak fordi du læste på min blog

Namaste!