Dec 21, 2017

BT | 20. Dec 2017 | DR i åben krig med konkurrent: 'Det er grundlæggende ikke i orden!' | .. Radio24syvs direktør Jørgen Ramskov afviser pure beskyldningerne og pointerer, at kanalen kun har sendt uddrag af julekalenderen, der er lækket til kanalen uden om DR .. | Blogger: Bare det, at nævne ordet DR, risler noget koldt ned ad ryggen... 😂💩🌪️🎅Underholdningsværdien bliver altid forhøjet tifoldigt, når selv samme institution som sandsynligt har plagieret ('The Queen and I' - Novelle af Sue Townsend 1992) og censureret den ellers uskyldig droppede radiojulekalender, 'Jul i republikken', demonstrativt angriber en konkurrent, for at bringe stumper af nogle afsnit, latterliggør DR's ledelse, endnu mere end før... Når/hvis de genetisk modificerede politikere på Borgen bestemmer sig til, at tvinge licensen over skattebilletten, går jeg under jorden. Nægter, at indlogere mig under den mest korrupte Stat-i-Staten, som DR er blevet til (de har for meget magt)... Vi skal jo passe på, vi ikke overgår til kommunisterne og ser RØDT - Johanne Schmidt Nielsen spiller nemlig PRÆSIDENTEN i Republikken. DR er dødsensbange for at blive slammet, det polariseret samfund og DF/Venstres rangorden, inden medieforliget.. 'Jamen, så er du en medløber, du SKAL betale, som os andre, i et moderne samfund kan INGEN slippe for medieafgift og kun betale til det, vi ønsker.' - ja, det er vi jo tvunget til, ellers må vi rejse ud af landet?.. Husk lige på: "Licens er noget vi giver hinanden" og "Skat – det er noget, vi ta'r fra hinanden!"... PS: Den højst arrogante Michael Christiansen (formand – udpeget af kulturministeren), har været klog nok til ikke at annoncere på Linkedin, hvilken steder han sidder i bestyrelser og hvem han leger tagfat med. Men det har hans gode ven, Torsten Jansen, tidligere berømt TV-anker, en af Danmarks førende eksperter om USA, Partner, VP LEAD Agency, ikke. Det siges i visse kredse, at både Michael Christiansen samt Torsten Jansen har samarbejde med forsvarsindustrien, Lockheed Martin, tunge tænketanke, vigtige udvalg, konsulenthuse og digitaliseringsprojekter.. Det siges, at Michael Christiansen er medejer af Lead Agency A/S, der agerer konsulenthus for Lockheed Martin og Statens indkøb af F-35 (Ifølge Kirsten-Birgit, DKR 24-11-17 og EB - 2016). Ifølge det seneste regnskab for sit holdingselskab er Michael Christiansen alt i alt god for 42 millioner kroner. Lead Agency er ud over Michael Christiansen ejet af tidligere chefredaktør på Aktuelt Kresten Schultz Jørgensen, den tidligere vært på TV Avisen Torsten Jansen samt Peter Albæk, der tidligere har været formand for Børns Vilkår...

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/dr-formand-har-oekonomiske-interesser-i-valg-af-kampfly/6045853

Efter at DR droppede radiojulekalenderen 'Jul i republikken', har Radio24syv valgt at bringe noget af materialet alligevel.


Det får nu DR til at lange ud efter radiostationen, skriver Politiken.

LÆS VIDERE: https://www.bt.dk/danmark/dr-i-aaben-krig-med-konkurrent-det-er-grundlaeggende-ikke-i-orden

DR-formand har økonomiske interesser i valg af kampfly


Michael Christiansen er både formand for DR og medejer af dansk lobby-bureau, der skal overbevise politikerne om, at de skal købe kampflyet F-35..(..)..

42 millioner


Ifølge Ekstra Bladets oplysninger arbejder nogle lobby-bureauer med, at der udbetales bonus, hvis kundens produkt vælges af politikerne. Det vides dog ikke, om Lead Agency får udbetalt en økonomisk bonus fra Lockheed Martin, hvis våbenproducentens fly vælges som Danmarks nye kampfly.

Lead Agency er ud over Michael Christiansen ejet af tidligere chefredaktør på Aktuelt Kresten Schultz Jørgensen, den tidligere vært på TV Avisen Torsten Jansen samt Peter Albæk, der tidligere har været formand for Børns Vilkår.

Ifølge det seneste regnskab for sit holdingselskab er Michael Christiansen alt i alt god for 42 millioner kroner....[LÆS VIDERE]

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/dr-formand-har-oekonomiske-interesser-i-valg-af-kampfly/6045853
http://www.verdensalt.dk/2017/11/sputniknews-nov-24-2017-norway-nervous.html
https://www.linkedin.com/in/torsten-jansen-2828516/