December 10, 2017

Nyhedsbrev fra JFK21 - JordenFrihedKundskab | ~ JFK Nyhedsbrev (uddrag) ~ | 8. Dec 2017 | .. Dette nyhedsbrev er en del af partiet JFK - Jorden Frihed Kundskab's politiske arbejde. Vi mener alle gode mennesker er JFK'ere inderst inde. Hvorfor? Fordi vi alle ønsker: 1 Love der er gode for JORDEN 2 Giver os alle mere FRIHED uden at skade andre mennesker, dyr og natur. 3 Er baseret på facts, KUNDSKAB og visdom. Personer der lider af sindslidelserne Cognitiv Dissonans eller Stockholm Syndrom, som ikke ønsker at blive kureret, kan unsubscribe nederst i nyhedsbrevet. Naturligvis efter at have checket alle facts i nyhedsbrevet...(Ironi kan forekomme) .. | Blogger: Kan fornemme, at JFK21 er lidt uvenner med Gode Penge (Folkebevægelsen Mod Gæld), men det skal jeg ikke blande mig i. Partiet Alternativet (og Gode Penge er ihvertfald gode venner) - de har nu endegyldigt taget ideen til sig om at fratage bankerne deres privilegium - at kunne skabe penge gennem udlån - ved i stedet at forslå et 'fuld reservekrav' på indlån for bankerne... |

Mads Palsvig har handlet med Valuta, Global Macro Trading (Statsobligationer),Optioner, Derivater, Futures globalt i verden over. Top Banker i USA, Kapitalist, Zionist i 49 år, Pro tilhænger af USA og Israel, arbejdet for banker i USA, London og Hong Kong, mødte Ben Bernanke (Chairman FED 2006-2014) indtil han blev blacklistet, da han begyndte at stille spørgsmål til systemet'... Whistleblower Mads Palsvig - Investment banker taler ud om pengesystemet... - 1200 journalister / politikere / medieansvarlige var inviteret, tre gange via e-mail, ingen dukkede op, ingen mediedækning før og efter Mads Palsvig første LIVE optræden i Kedelhallen, Frederiksberg jan 2016 .. Største chok for danskere er Nationalbanken er på private hænder - og drives som en kartelvirksomhed.


Who Controls the Money Controls the World

Glimrende gennemgang af Pengeskabelsen og, hvem der bedrager hele verden gennem privat ejerskab af den.
JFK er det eneste parti i Danmark, der vil nationalisere Pengeskabelsen og sikre at den kommer hele befolkningen til gode.
 

Her er JFK's MÆRKESAG NR 1:
Mærkesag nummer 1 "SÆT PENGENE FRI" = Folkeejet Nationalbank
Økonomisk politik
1.Staten udsteder landets penge gældfrit og uden renter. (DKK 80 Mia pr år stigning i pengemængden).
i. (Se forslaget på Island: ’Monetary Reform: A Better Monetary System for Iceland’ https://www.forsaetisraduneyti.is/…/Sky…/monetary-reform.pdf.
b. Alle borgere får en konto og en aktie direkte i en Folkeejet Nationalbank. Således kan alle indskudsordninger, statsgaranti og statsstøtte til privatejede banker ophøre. Ved fremtidige bankkriser kan banker således gå konkurs som alle andre virksomheder uden at vælte hele samfundsøkonomien.
c. Ens nuværende privatejede bank kan man give fuldmagt til at have adgangs til ens Nationalbank konto, således at alt i praksis bliver som nu med PBS og internetbank.
d.Statens indtjening ved at udstede landets penge (DKK 80 Mia) fordeles ligeligt til befolkningen i form af borgerdividende.
i. 2% af BNP (DKK 2.000Mia 2015) skabt som vækst plus 2% skabt som inflation. (2% af 2000 Mia = 40 Mia)
ii.I alt ca. DKK 1.200 pr måned per dansker. Børn og voksne.
e. Penge skabt som gæld af bankerne (ca DKK 1.045 Mia) omlægges til Statslige penge over 12 år (DKK 87 Mia pr år i 12 år) og udbetales som borgerdividende direkte til borgernes konto i den Folkeejede Nationalbank.
i. I alt ca. DKK 1.300 pr måned per dansker. Børn og voksne. (I 12 år indtil alle de bank producerede penge som gæld med rente er konverteret til Statslige rentefrie penge uden gæld). DETTE ER NØDVENDIGT FOR AT HOLDE PENGEMÆNGDEN U F O R A N D R E T !
f. Finanstilsynet gøres uafhængigt af økonomiske interesser og må ikke høre under og ej heller finansieres af banksektoren. Desuden vedtages at et flertal i Finanstilsynet kommer fra sektorer udenfor banksektoren.
-------------------------------
KOMMENTAR:
"Pengeskabelsen skal komme alle ligeligt til gode". Vi har beregnet det konservativt til kr 2.500 per borger per måned, skattefrit.
Ideen er baseret på Frossti Sigurjonsson rapport på Island. Men også Ellen Hodgson Brown, Michael Hudson, Steve Kean, S. A. Zarlenga og så Andrew Jackson og Ben Dyson, som er kilderne til Frossti Sigurjonssons rapport. Og naturligvis Irvin fischer fra 1930’erne, som i nogle årtier fik begrænset bankernes indflydelse, selvom de ikke gjorde fuldstændig, hvad han foreslog.
Man kunne se på at give flygtninge, der vender hjem borgerdividende i en årrække, som kompensation og erstatning for de ulovlige krige Danmark har deltaget i, og samtidig for at sikre en værdig hjemvenden for de der måtte ønske, at tage tilbage og deltage i genopbygningen af de lande, et enigt Folketing besluttede at destruere. En genopbygning som JFK21 – Jorden Frihed Kundskab mener, at vi bør deltage i som erstatning for de ulovlige handlinger i form af angrebs – og plyndringskrige, som et enigt Folketing valgte at sende vores bombefly og soldater afsted og deltage i. Til trods for et klart flertal i befolkningen IMOD disse uhyrlige morderiske destruktive menneskefornedrende krige.
------------------------------
Her en video af et foredrag om Pengeskabelsen:
1. del Mads Palsvig København 28 oktober 2016
https://www.youtube.com/watch?v=bNjVQo_IvRY
Husk vælgererklæring: send email til folketingsvalg@jfk21.dk
Støt JFK21 - Jorden Frihed Kundskab
MobilePay 30 30 37 40
SWIPP 30 30 37 40
AL-Bank 5301 026 3080
Merkur 8401 129 8811
Hvis denne sag er noget for dig så join:
https://www.facebook.com/groups/jfk21maerkesagnr1/
Find alle mærkesager på www.jfk21.dk

1. del Mads Palsvig København 28 oktober 2016Danske Bank scorer selvmål

Ser ud til der også er  * "White Hats" i Danmark?
Nu er selveste Berlingske Tidende også så småt begyndt, at fortælle om pengeskabelsesbedraget.

Vi har sendt nyhedsbreve i 18 måneder til 2000 journalister. Inklusive Berlingeren, så det glæder undertegnede at nu er presset blevet for stort.
Nu er der hul igennem og nu sprænger dæmningen.
HUSK! :Der er kun JFK, der vil nationalisere Pengeskabelsen og sikre den kommer hele befolkningen til gode.
Hvis du gerne vil have en Borgerdividende, som vi konservativt har beregnet til kr 2.500,- per person per måned, skattefrit, så send en VÆLGER-ERKLÆRING til
og HUSK at aktivere linket du modtager en uge senere med NEMID.
Mads Palsvig, formand
PS:
NB!:

HUSK DET ER NOGET VRØVL NÅR "GODE" PENGE SIGER AT EJENDOMSMARKEDET VIL FALDE, HVIS VI INDFØRER STATSLIGE PENGE BASERET PÅ HELE LANDETS KREDIT, I STEDET FOR BANKPRODUCEREDE PENGE SOM GÆLD. SÅLÆNGE DEN SAMLEDE PENGEMÆNGDE ER U F O R A N D R E T SÅ VIL EJENDOMSPRISERNE OGSÅ VÆRE UFORANDREDE. HVIS VI SÅLEDES VALGTE AT FORTSÆTTE MED AT Ø G E PENGEMÆNGDEN HVERT ÅR MED ET SYSTEM MED STATSLIGE PENGE, SÅ VILLE EJENDOMSPRISERNE FORTSÆTTE MED AT STIGE, HVIS DET VAR, HVAD ET FLERTAL AF BEFOLKNINGEN ØNSKER.
#RETSOPGØR #drdk #btdk #TRUTHandRECONCILIATION

* "White Hats":  I USA taler man om de gode kræfter i administrationen, CIA, NSA, FBI, NYPD, US Military osv som "White Hats". Og så er de onde kræfter i "deep state" betegnet som "black hats".Og her har vi en af de største klaphatte i Danmark, hør Anders forklare "hvem der producerer penge". Jeg tror ikke han er kollaboratør på dette tidspunkt, det er han så blevet siden efter et nyhedsbrev om ugen, men da han siger dette, er han simpelthen spejlblank som en nyfødt kombineret med en meget lav intelligens rent genetisk.
Dette nyhedsbrev sendt til 2000 journalister i Danmark gjorde at JFK blev Ghost-banned på Facebook. Vi er ca. 90% ghost-banned. Med 1000 followers nåede vi op på 126.000 unikke facebook brugere om ugen. Nu er vi 3500 og kan ikke komme over 25.000.

Da dette nyhedsbrev blev delt på facebook, nåede det ud til 7000 danskere på 2 timer. Derpå INGEN i de næste 24 timer. Det blev åbenbart for meget for krigsforbryderen Anders spiller på sin Sabelrasleren.

27. februar 2017
Kære Anders Samuelsen,
Jeg er formanden for et nystartet parti. JordenFrihedKundskab. Men jeg henvender mig mest som borger her.
Jeg har nogle spørgsmål, jeg gerne vil have svar på.
Baggrund:
SOSU – assistenter skal lave masser af dokumentation for sit arbejde, så går ud fra, at du er enig i, at det skal du naturligvis også, specielt fordi en SOSU – assistent kan skade ganske få mennesker, mens du i den position, du er lykkedes at komme i, kan skade utallige flere.
Lad os starte med en video:
Samuelsen tror at Nationalbanken skaber pengene
https://www.youtube.com/watch?v=p02F6Hu8XGA
HHAHAHAHAHAHAAHAHA
Hvordan er din humor?
Er det mest pruttelyde og folk, der falder i bananskralder, som kan få dig til at le?
Hvad er din IQ? Tror du din IQ-quotient har 2 eller 3 cifre?
Hvis du ikke kan svare, så spørg eventuelt dine embedsmænd, som er ansat til at fortælle dig, hvad du skal sige, og klapper i hænderne, når du er en dygtig dreng og siger, det du får at vide, du skal sige. Måske kan de hjælpe dig med at finde ud af det.
Ved du godt, at hvis du sagde ovenstående fra Folketingets talerstol, så ville du begå mened? Ved du godt man ikke må lyve fra Folketingets talerstol?
Synes du ikke, det er særlig slemt at lyve om noget, der koster det danske folk 80 Mia kr hvert år?
Er det ikke lidt værre end den sag om ”at du måtte tjene kr 3.000 for at betale en blikkenslager kr 1.250”?
Eller sagen om at dine venner ulovligt havde beboet din embedsbolig...Anders dog!
Synes du ikke, du har lidt travlt med at komme med et dementi af det vås, du siger i videoen?
Når nu du er i gang, så spørg dine embedsmænd om du bryder straffelovens paragraffer om landsforræderi, når du afslører din politik: ”Vi gør bare som USA siger”.
Ved du hvad landsforræderi er? Ved du hvad straffen er?
Ved du hvad ordet ”suverænitet” betyder? Må man gerne afgive den uden at spørge Folketinget og befolkningen i en folkeafstemning?
Har du hørt om Nurnberg processen?
Ved du hvad tyskerne, blev dømt for?
Det gør du nok ikke, men de blev dømt for ”forbrydelser imod freden”.
Vil du sige, du er medskyldig i ”forbrydelser imod freden”, da du stemte for at tæppebombe Libyen og dermed myrde opimod en million civile Libyere?
Havde Gaddafi og det libyske folk gjort noget som helst, der gjorde at de fortjente at blive tæppebombet med uranium depleted bullets?
Kan du komme i tanke om noget? Bare tag dig god tid. Hvis du føler dig helt blank, tror du så det er fordi du er det?
Har du læst Gaddafis Green Book? Hvis du ikke kan læse, kan du nok få den som lydbånd. Hvis du ikke kan engelsk, så er vi på den....
Og hvorfor skulle Gaddafis Man Made River ødelægges og bombes med Uranium depleted bullets, så den er forurenet i mindst 20.000 år?
Du ved nok ikke, hvad en Man Made River er, men det er en flod af vand, der er menneskeskabt og som i dette tilfælde førte vand gratis til de to fattige lande syd for Libyen: Niger og Chad.
Ville du ikke sige, det var en nobel gestus af Gaddifi?
Ved hvad ordet ”nobel” betyder?
Tror du den smukke, kloge, gode, noble, ædle unge kvinde 4 min og 19 sekunder inde i den her video er i live?
https://www.youtube.com/watch?v=6t020rj-QK4&t=275s The Great Manmade River by Muammar Gaddafi
Når hun siger ”go to hell Obama”, tror du så hun også mener ”go to hell Anders spiller på sin Sabel-sen”?
Hvis hun ikke er i live, så har du og de andre 179 krigsforbrydere hendes blod på hænderne. Hvis du ikke forstår det, så tal med dine embedsmænd om det.
(Clue: hvis de siger, du ikke har, så lyver de!)
Ved du hvordan man får nedsat straf i RETSOPGØRET?
Det gør man ved: ”at sladre”, det man med et lidt finere ord kalder ”whistleblower”.
Hvis du finder nogen, der har begået noget kriminelt imod det danske folk eller andre, så kan du måske få nedsat straf, betinget dom, frafald eller sågar frifindelse (det sidste er nok ret usandsynligt, vil jeg mene), det var trods alt danske bombefly, der bombede 15% af broerne, skolerne, hospitalerne, irrigeringsanlæggene og civilbefolkningen, inklusive med maskingevær på fredelige demonstranter fra sorte helikoptere. Du har sikkert set nogle af de store flotte militærhelikoptere i nogle krigsforherligende film fra det uber-satanistisk kontrollerede Hollywood, f.eks. Black Hawk Dawn.
Ved du, at når man majer civilbefolkningen ned med droner og maskingevær fra sorte helikoptere, så begår man krigsforbrydelser? Er du klar over det? Har du hørt om Geneva Konventionen?
Ved du hvem, der har ansvaret for den forbrydelse?
Prøv at spørg dine embedsmænd? Det kan være de siger, du og de andre 179 klovne ikke har noget ansvar, (men så lyver de). Hils dem eventuelt fra mig og spørg dem om, de har et ansvar også?
Synes du, du har fået god vejledning af dine embedsmænd?
Er du tilfredse med dem?
Ved du at ukendskab til loven ikke giver straffrihed?
Så du kan altså ikke spille IQ80-kortet......øv altså hva’ Anders?
Hvis du vil vide lidt mere om hvad du har gjort: https://www.youtube.com/watch… Benghazi Whistleblowers – The story behind the cover-up - CTM #670
Hvad er egentlig dine kvalifikationer, til at bestride de stillinger du har gjort?
Blev du mobbet i Folkeskolen? Var du en nørd? Var det svært for dig? Kunne du ellers godt følge med i folkeskolen?
Hvad har gjort, at det lige blev dig der blev minister? Hvorfor mon du blev udvalgt?
VIGTIGT SPØRGSMÅL:
Hvis du skulle give dig selv en karakter for dit arbejde indtil videre, hvad ville du give dig selv på 12 – skalaen?
Hvilken karakter vil du give Danmark for sin rolle i krigene i Libyen, Syrien, Afghanistan og Iraq? Igen bare på en 12 – skala.
Hvor mange danske soldater er døde? Hvor mange mennesker har danske soldater og bombefly slået ihjel? Var det det værd? Hvad synes du? Er der blevet færre muslimske terrorister i Europa?
Skal Danmark betale for genopbygningen af de lande?
Hvis Grundloven er brudt, hvad synes du konsekvensen bør være for en minister?
Hvis du kom for en krigsforbryderdomstol i Haag, ville du så klare frifindelse?
Til sammenligning med dit eget CV, kan du så ikke fortælle det allerværste Gaddafi fra Libyen og Assad fra Syrien har lavet?
Du må gerne tage dig god tid. Tænk lidt over det.
Nu vi ved at Assad ikke bombede med giftgas, og Gaddafi ikke myrdede sin civilbefolkning. Og viagra til sine soldater? Helt ærligt hvem finder på sådan noget?
Men fortæl hvad er det aller værste Assad og Gaddafi har lavet, som gjorde, at du og et enigt Folketing, for første gang nogensinde, besluttede at tæppebombe begge lande?
Gaddafi og Assad fik begge over 88% opbakning/stemmerne i befolkningen. Hvor stor en opbakning tror du, du har i den danske befolkning?
Tror du USA og NATO’s tæppebombning af diverse lande de sidste 15 år har noget at gøre med, at præsident Obama ikke fik den røde løber og trappe til sit fly ved det seneste G20 – møde, men måtte gå ud af ”numsen” på sit fly ad en nødudgang?
Og præsident Duterte i Filipinerne kalder præsident Obama a son of a whore. Hvad tror du han ville kalde dig, hvis altså han vidste du eksisterede?
Tror du snart danske politikere vil blive behandlet på samme måde, eller ved hele verden, at danske politikere bare er nogle små mennesker og kollaboratører i en vassal-stat, som bare ”følger ordrer”? Du ved ligesom i Nurnberg...
Hvad synes du om medierne i Danmark? Fortæller de sandheden? Har du et problem med DR og TV2 fremstillede Hillary Clinton som en sød gammel tante under valget, og helt undlod at fortælle om alle hendes grove forbrydelser, tyveri af USD 6 Mia nødhjælp til Haiti via sin Clinton Foundation, child trafficking på Haiti, finansiering af ISIS via Qatar, 33.000 hemmeligt stemplede emails på sin private server, som hun efterfølgende forsøgte at slette og skjule sin forbrydelse? For ikke at tale om hendes eget besøg 6 gange og hendes mand Bill Clintons besøg 26 gange til den dømte pædofile Epsteins ø, hvor de rejste på hans fly, der hed ”Lolita Express. Har du et problem som tidligere Justitsminister med at DR og TV2 ikke overholder sin forpligtigelser om at være dels upartiske, hvilket en femårig kunne se de ikke var, dels informere Danmarks befolkning om væsentlige nyheder? Synes du ikke det var værd at fortælle? Kilderne kom blandt andet fra Wikileaks, som ikke har taget fejl i 10 år.
Mener du der er een eneste journalist i Danmark, der laver journalistisk arbejde? Eller er alt de laver copy/paste fra en Reuters eller Ritzau’s skærm?
Gå nu af Anders Sabelraslende!
Gør du ikke det, mener jeg du bør stilles for en Nurnberg krigsdomstol sammen med alle de andre kollaboratører, der stemte for de ulovlige angrebs – og plyndringskrige.
Gå af, fjern dig! Krigsliderlige kollaboratør og folkemorder.
Du skal ikke tage min mail alt for tungt. Tror du vil få det bedre, hvis du tager ansvar og siger undskyld for de forbrydelser, du har lavet og tager din straf i RETSOPGØRET.
Synes du også du bør gå af?
Igen sammenlignet med Gaddafi og Assad, hvordan synes du selv du har klaret det? Hvad fortjener du for det du har gjort?
Pension? Og stor fin dyt-bil? HAHAHAHAHAHAHA
Ja? Eller nåh nej.....?
Venlig hilsen
Mads Palsvig
PS Til alle jer peeping Tom’s (og i ligestillingens navn ligeså ryggesløse Tove’r), der er med på den her email, hvis der er nogen af jer, der ikke vil være kollaboratører, så vil i være de 1900 andre journalister og politikere, der også får denne email, moralsk overlegne. Det er meget nemt, bare begynd at fortæl sandheden. Start med Killary og Pædokraterne-PIZZAgate-pædogate-ritualistiske sexforbrydelser imod børn eller hvad med de 80 Mia kr som de 179 landsforrædere, folkemorderiske krigsforbrydere stjæler hvert år fra det danske folk ved at se igennem fingrene med at pengeskabelsesprivilegiet blev privatiseret ulovligt i 1818 og har været det siden. Og de ulovlige krige? Der er også masser af emner at skrive om. Spørg jeres chefredaktører hvorfor i ikke må skrive om disse ting?
Hvis så i møder en mur fra en korrupt bankster-kontrolleret chef, så send eventuelt en lille whistleblower-email til wb@jfk21.dk hvis det er god info baseret på viden og KUNDSKAB, det er godt for JORDEN og giver mennesker mere FRIHED uden at skade andre mennesker, dyr eller natur, hvem ved så kan det være det bliver offentliggjort i et af mine nyhedsdbreve, og i er med til at lave en bedre verden. Og der bliver snart mange ledige topstillinger i medieverdenen, så der bliver brug for jer ærlige mennesker, der kan mere end copy/paste.
PPS
Late Night Special i aften KL 23:00 her: https://www.facebook.com/jfk21/
Rigtig god ”fornøjelse”!
BLOGGER: slut på et lille uddrag...