Nov 14, 2017

Greenpeace | 14. Nov 2017 | ~ Så kom dagen endelig: Vi er i retten! ~ | .. I dag starter vores retssag mod den norske regering! Vi kan ikke være bekendt at efterlade vores børn alene med det rod, vi har været skyld i. Derfor står vi sammen for at stoppe olieboringerne i Arktis .. |


Det øjeblik, vi i månedsvis har arbejdet henimod, er endelig kommet: I dag møder vi den norske regering i retten for at stoppe landets olieboringer i Arktis.

Med denne retssag har vi mulighed for at holde millioner af tønder olie i undergrunden. Sagen kan også skabe præcedens og blive en del af en dominoeffekt, hvor regeringer og virksomheder over hele verden vil blive stillet til ansvar for at overholde deres klimaløfter.

I dag er en historisk dag i kampen mod klimaændringer, og jeg vil gerne sige tusind tak til dig. For uden mennesker som dig var denne retssag aldrig blevet mulig!
Jeg håber, du har lyst til at markere dagen sammen med os ved at dele denne video og opfordre endnu flere til også at bakke op om sagen.


Endnu en gang tusind tak for din vigtige støtte og opbakning.

De bedste hilsner

Sune Scheller
Projektleder i Greenpeace

PS. Kl. 18 i eftermiddag kan du se med live fra Oslo på vores Facebook-side. Greenpeace-advokat Michelle Jonker-Argueta vil fortælle om retssagens første dag og svare på spørgsmål fra seerne om sagen