Jun 20, 2017

Greenpeace | 20. Juni 2017 | Olieboringer i Arktis bringer familier og deres hjem i fare | Blogger: Ahhhh.. Det er ikke alene afbrænding af olie som er skyld i klimaforandringer, olien fyrer op under ekstreme vejrfænomener som tyfoner og tørke, der er skyld i enorme lidelser rundt om i verden, ifølge Greenpeace.. Det er chemtrails, HAARP & andre vejrmanipulations teknologier, Nibiru der induced extreme vej fænomener på jorden, de magnetiske poler der flytter sig, mange års intense atomprøvesprægninger, equinox, måneformørkelser, solstorme der udløses af gigantiske soludbrud (CME), ændringer af de cirkulerende strømsystemer (grønlandspumpen, golfstrømmen, subtropiske gyre og den subpolare gyre), og tilstrømning af gamma stråler fra wave X. Muligvis også konsekvenser af fukushima ulykken.. Men budskabet er ikke til at tager fejl af.. STOP den norske regerings nye initiativ som vil tillade olieboringer i Arktis. Det vil jeg gerne skrive under på. Hvad med DIG derude?... |


Det er ikke til at forstå, at det stadig kan ske. Den norske regering har givet tilladelse til nye olieboringer i Arktis, der bringer familier og deres hjem i fare verden over.

Norge ved, at afbrænding af olie er skyld i klimaforandringer. De ved, at der er mere olie i de allerede eksisterende oliefelter, end vi har råd til at brænde af. De ved, at olien fyrer op under ekstreme vejrfænomener som tyfoner og tørke, der er skyld i enorme lidelser rundt om i verden.

Uhyrligt, ikke? Den britiske skuespiller Emma Thompson udtrykker det bedst:


Det er en tydelig uretfærdighed, som vi sammen er nødt til at reagere på. Denne sommer sejler vi derfor til Arktis for at holde skarpt øje med olieboringerne, og i november møder vi den norske regering i retten. Her vil vi med landets grundlov og klimaaftalen fra Paris i hånden udfordre Norges dumstædige ønske om at åbne nye havområder op for olieselskaberne.

Du kan hjælpe os ved at skrive under og vise, at du er en del af den globale modstand mod olieboringer i Arktis og ved at dele denne video.

Med din hjælp kan vi sikre, at den norske regering ikke kan dække sig ind under undskyldninger om uvidenhed, når vi står ansigt til ansigt i retten i Oslo. Lad os sammen vise, at vi vælger mennesker frem for olie.

På forhånd tusind tak for din hjælp.

De bedste hilsner

Sune Scheller
Projektleder i Greenpeace