Jun 13, 2017

Altinget | 7. Juni 2017 | Ny analyse: Kræftens Bekæmpelse er Danmarks mest magtfulde ngo | .. MAGT: Kræftens Bekæmpelse er civilsamfundets stærkeste lobbyorganisation, viser ny magtanalyse fra Altinget. De vinder på en velsmurt mediemaskine og en faglig indsigt i topklasse, mener tidligere særlig rådgiver .. | Blogger: Har masser af artikler omkring Sundhedsstyrelsen, SSI og Kræftens Bekæmpelse og deres forræderi mod danskeren. Du aner simpelthen ikke hvor meget de ligger i ske med det medicinsk-industrielle kompleks. En grund til de ringe fremskridt i kampen mod kræft er, at kræftbehandlingen er big business med stærke alliancer mellem kræftinstitutionerne og medicinal- og kemisk industri... |

(Foto: Preben Madsen/Scanpix)
Danmarks største patientforening har også den største lobbymuskel. Det viser Altingets magtanalyse af Danmarks civilsamfundsorganisationer.

Her topper Kræftens Bekæmpelse, som vinder på at have en sag med stærk folkelig appel og en mediemaskine, der lægger et veltimet medietryk på beslutningstagerne. Det mener tidligere spindoktor og mangeårig lobbyist Peter Goll.

"Om det så er sundhedsaftaler på Christiansborg eller økonomiforhandlinger mellem regeringen og regionerne, så er der altid kræft på agendaen. Det er måske ikke altid, men ofte Kræftens Bekæmpelses fortjeneste," siger han.

Samtidig har organisationen en serie af kræftforskere ansat, som kan lægge arm med embedsværket.

CITAT
Om det så er sundhedsaftaler på Christiansborg eller økonomiforhandlinger mellem regeringen og regionerne, så er der altid kræft på agendaen. Det er måske ikke altid, men ofte Kræftens Bekæmpelses fortjeneste. Peter Goll - Tidligere spindoktor og mangeårig lobbyist
Læs videre: http://www.altinget.dk/artikel/ny-analyse-kraeftens-bekaempelse-er-danmarks-mest-magtfulde-ngo

*********************************************************************************

Knæk Cancer: Enerverende trælse påstande og misvisende råd fra Kræftens Bekæmpelse omkring 'Kosttilskud og naturlægemidler' hvis man lider af kræft og ønsker supplement til kræftbehandlingen.... (gratis detox-kur vedlagt)

Udgivet første gang den 18. September 2015 af Verdensalt

TV2 Show - 145 millioner kroner kr. til at knække cancer - 
Hvem arbejder Kræftens Bekæmpelse egentligt for?
3-4-2016: Kræftens Bekæmpelse jubler over rekordindsamling36,5 millioner kroner fik Kræftens Bekæmpelse i bøsserne ved sin årlige landsindsamling. Det er ny rekord...

NB: BREAKING NEWS 16-11-2015: Kræftens Bekæmpelse fik penge fra industrien før stor HPV-kampagne. Kræftens Bekæmpelse modtog 675.000 kroner fra producenten af HPV-vaccinen Gardasil forud for lanceringen af HPV-kampagnen 'Vidunderlivet'. Det møder nu kritik. 

Merck’s Former Doctor Predicts that Gardasil will Become the Greatest Medical Scandal of All Time

Læs også: Dr Peter Gøtzsche exposes big pharma as organized crime(The Danish Pharmaceutical Industry are Furious, tried to discriminate Dr. Peter Gøtzsche, but failed ) 

Inden du dykker helt dybt ned i emnet om Kræftens Bekæmpelse, deler jeg vedlagte dokument på en "detox-kur" alene mine egne observationer og fra andre mennesker som enten kan være ramt af et kræftsygdomsforløb (og andre sygdomme), hentet fra alternative behandlere, noget jeg selv benytter mig af, kortlagt gennem flere års undersøgelser på nettet.  

Hvorfor smider vi penge efter 'shows' som 'føder' medicinalindustriens(farmaceutiske) forskning via lægemidler, som igen levere os kræftmedicin som er det rene gift for vores kroppe?


Lad mig lige slå en ting fast. Det er meget vigtigt, du selv undersøger tingenes rigtighed og finder frem til de elementer, der resonere 'mest' med dig, inden, du selv begynder at transformere, det at "helbrede" sig selv som et studie, der virker. De fleste mennesker som er syge, har nemlig den opfattelse, at 'alle' eksperter omkring lægevidenskabens klare lys, skal kunne vejlede/medicinere dig mod 'helbredelse', men faktisk finder de blot - 'symptombehandling'. Med det mener jeg, hvis du bliver 'diagnostiseret' med f.eks.vis. uhelbredelig cancer, er der kun een vej i vores sundhedssystem nemlig -medicin, operation, stråling, kemoterapi og anti-hormonbehandling.  
"Der findes ikke noget som et sikkert lægemiddel"... "Vi er uddannet til at misinformere" - tidligerefarmaceutiske whistleblower sladre om bedraget hos den farmaceutiske industri....

Sådan helbreder du din krop med dine manifestationer


Fase 1: Positive manifestation

Interessant læsning omkring FFL, som nødvendigvis ikke resonere med mig, men lægevidenskaben ser i den rigtige retning omkring kognitiv terapi. Mange sygdomme foregår i hele mennesket og inddrager både det fysiske og det psykiske. Samtidig bliver alle mennesker påvirket af de ting, der i øvrigt sker i deres omgivelser. Når kroppen siger fra - funktionelle lidelser, forstås sygdomme derfor bedst, hvis man betragter dem fra en såkaldt bio-psyko-social synsvinkel, hvor man ser på både det fysiske, det psykiske og det sociale. Ved funktionelle lidelser opstår der symptomer med en sværhedsgrad, som gør, at de medfører bekymring eller påvirker personen i det daglige. Symptomerne er blevet en sygdom.....Hjernen er vores kontroltårn, som styrer og overvåger hele kroppen. Hjernen er beskyttet af et “filter”, som sorterer uvæsentlige signaler fra de væsentlige. Ved funktionelle lidelser mener man, at der bl.a. er opstået en defekt i hjernens “filter” og at hele kroppen er i en vedvarende alarmtilstand....
(Hentet fra egen erfaring) Første meget vigtige faktorer er du selv skaber fundamentet til, at 'helbrede dig selv', som kan være følgende forslag at:

  • Du selv kommer til den erkendelse, du er syg, men det kan helbredes (tænk hvor svært det kan være, at få en stofmisbruger, til at erkende sit problem)
  • Du selv skaber de fysiske tilstande, der skal til, for at blive rask (spiser sundt, lever sundt, fysisk aktivitet, uden alt for mange smøger og sprut og lignende)
  • Du selv skaber de mentale tilstande, der skal til, for at blive rask (du skal finde 'roen' igennem evt. meditation, alternative behandlinger, selv-kærlighed, modtager omsorg rigtigt, søge ud i naturen, m.m.)
  • Du selv genvinder 'troen' på du er et unik, guddommelig, elskelig skabning, som med indre kraft og hjælp fra vores guider, kan helbrede dig selv (det er nok en af de allersværeste øvelser overhoved, fordi når vi er livstruet, skaber vi en mur omkring os og fornægter hjælp-til-selv-hjælp)
  • Du selv tager den endegyldige beslutning, du ønsker at leve, uden stress, frygt og angst for at dø og hvem, hvad du efterlader (forsøg, at se livet som en gave, og når den er slut i vores fysiske tredie dimension, så er der også et efter-liv)
  • Du selv-aktiveres via interaktion, dvs. du tager en aktiv handling, tager stilling til en given situation, så sker der positive ting i dit liv. (Hvis du går i selvforsvar og passivisere din tilstand, sætter du dig ubarmhjertig i en altødelæggende offer-rolle, som skaber stress, uligevægt og afmagt)
  • Du selv vælger at leve i 'nuet' ikke i fortidens traumer eller synder, heller ikke i frygten's fremtid (Stop med at berigtige dig selv de synder i din fortid som måske gjorde dig syg, stop med at forsøge at se ind i fremtiden og spekulere hvad det bringer. Lev i nuet)
  • Du selv tager aktiv del i FB 'grupper' og andre grupper som hjælper andre med samme lidelser.
  • Du selv 'tør' finde et alternativ til Almen Medicin og derefter går i gang med detox  (Holistisk læger og behandling, homøpatisk medicin,kognitiv terapi, Cannabis og masser af andre naturlige produkter og mange andre alternativ behandlinger)
Det er meget vigtigt, du får manifesteret hvad du ønsker at opnå i dit tilstand af nuet. Du kan ikke trække det ud af andre mennesker. Du skal selv tage ansvar for dig selv og din sygdom. Derfor, kan andre omkring dig sagens give dig råd og vejledning til, hvordan du kommer nærmere dit mål, men ikke løse det for dig. Din energi skal helst afspejle din vilje til at sejre. Ud med negativitet, opgivende, selvhadende tilstande, sørg for at udsende pacificerende/beroligende/ dæmpende signaler for at finde dine indre kræfter..... man siger, 'hvad du sender ud (via universet) , for du tilbage' alt handler om energi... 
"Alt som rører sig, handler om Energi ... alle levende ting består af en energisk eller vibrations-frekvens. Dig, mig, vores kæledyr, stolene vi sidder på ... det er al energi, og vi alle er forbundet. Vores bio-frekvens er en direkte repræsentation af status for vores sundhed. Jo højere vores vibration er, des sundere er vores krop. Når vi mennesker ophøjer vores energiske resonans, så er vi istand til, at genoprette harmonien indenfor vores aurafelt og sundhedsniveau, i vores kroppe. Vibrationelle resonans er direkte relateret til vores tilstand af bevidsthed, højere bevidsthedstilstande forbundet med guddommelig inspiration og øget kreativitet ....Læs videre omkring de enorme energier i September 2015 Wave-X

Fase 2: Udrensning / Detox



Lundbecks nye Guldæg hedder 'Cipralex'. Genmabs højtbesungne kræftmiddel "Daratumumab". Novozymes, samarbejdet med Monsanto om "landbrugsbakterier ". Novo's insulinmiddel 'Tresiba', biotek-selskabet Santaris Pharma 'LNA Platform'. I Cancerindustrien hedder det "Nagalase". Statens Guldæg er det "Statens Serum Institut (SSI)", en dansk ejet vaccinefabrik - lige nu 250 mio.kr. direkte i statskassen efter delsalg - Statens bedst bevarede indtægtskilde

Udgivet den 5. April 2016 af Verdensalt

Forord: Denne artikel tager som udgangspunkt i, at de fleste kendte former for medicin samt vacciner der fremstilles til mennesker har indlejret toksiner samt kemikalier der kan have en skadelig effekt og er et instrument for profit for en gigantisk international farmaceutisk industri som vil gøre alt i Deres magt, for at fastholde en konstant success rate, koste hvad det vil. Jeg vil forsøge at koble, en korrupt og bevidst, centralstyret, totalitære pengemaskine og hierarkisk opbygget vaccinesystem, hvor SSI og Sundhedsstyrelsen sidder øverst og forgrener sig til samtlige led i den danske sundhedssektor. Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark. Listen er anelang - Sundhedsstyrelsen hersker over - Regioner, kommuner, videnscentre, patientforeninger, brugerorganisationer, embedslæger, apoteker, sygeplejersker, tandlæger, praktiserende læger, psykiatere, journalister, lobbyister, fødevarestyrelsen, kræftens bekæmpelse , Miljøstyrelsen, Danmarks Meteorologiske Institut og Dansk Dermatologisk Selskab, trygfonden, Dansk Skoleidræt og bånd til den amerikanske sundhedsstyrelse(CDC) og jeg kunne blive ved... Som noget nyt, har lægemiddelstyrelsen/Sundhedsstyrelsen den 1. november 2014 ændret reglerne for sundhedspersoners samarbejde med lægemiddel- og medicovirksomheder - Uhhh - UG plus og hak opad.... Dog, viser det sig, gang på gang, at Sundhedsstyrelsen misinformere Folketinget og andre instanser og har tætte bånd til den nationale og den internationale farmaceutisk industri. Eksempler: her(EMF) her(Omniscan-skandalen), her(psykiatersagen),her(svinesmitte) og en bunke her.

Ifølge den globale rapport om korruption i 2016, topper Danmark listen som "MINDST korrupte land" foran Finland, Sverige og New Zealand

søgning GcMAF eller Nagalase
Det er meget, meget svært at få whistleblowere til at tale ud om det danske sundhedssystem, da risikoen for at miste sin levevej, sit omdømme og det er værre... Tænk på alle de holistiske læger som er slået ihjel i USA, samt forgiftet på en Tysk konference, og måske i Danmark også, fordi det er beviselig, at industrien har opfundet enzymet "Nagalase", der bevidst er syntetiseret i eller frigivet fra cancerceller eller en virus partikel. Sagt på en anden måde, enzymet 'Nagalase' undertrykker immunsystemet, ved at blokere syntesen af GcMAF(Som er et naturlig 'forsvar' i kroppen) 

Den hidtil største 'scheme' i historiebøgerne, må være, at SSI/Sundhedsstyrelsen sammen med hele industrien i ryggen, nægter kategorisk, at der er sammenhængen mellem kviksølvholdige vacciner(thimerosal mfl.) og autisme.


Læs videre: http://www.verdensalt.dk/2016/04/lundbecks-nye-guldg-hedder-cipralex.html