Mar 7, 2017

Nyhedsbrev | Gode Penge | Hvorfor ved folk ikke, at banker skaber penge? Få svaret i dag! |

Hvorfor ved folk ikke, at banker skaber penge?

Har du også undret dig over, at de færreste ved, at banker skaber penge? Det er et spørgsmål, der kan få mange til at konspirere, men vi synes hellere, du skal komme til foredrag med lektor Ib Ravn i morgen på CBS og få vores (kvalificerede) bud på det.
I foredraget skal vi høre eksempler på, hvad fagfolk og politikere ved og ikke ved om pengeskabelse, og vi skal undersøge årsagerne til uvidenheden.

Arrangementet er gratis og fra kl. 19-21 tirsdag den 7. marts. Du kan se begivenheden på facebook eller i vores kalender.

Det er på CBS på Solbjerg Plads i lokale SPs05.
Hjælp os, så alle kan få at vide, at banker skaber penge!

Hvis vi skal have en pengereform, skal mange flere vide, at banker skaber penge, og at det har enorme konsekvenser for vores økonomi. Det kan vi få ud over rampen på Folkemødet på Bornholm. Der har vi nemlig en unik chance for at komme i kontakt med politikere, journalister, borgere og finansfolk.
Derfor har vi lavet en crowdfunding - en online indsamling - hvor alle, der også vil have en pengereform, går sammen og sørger for, at Gode Penge kommer på Folkemødet.
gå ind på vores crowdfundside og giv det, du kan. Vi har også lavet en masse dejlige præmier, som du kan få, når du donerer. Fx en lækker mulepose, Ole Bjergs splinternye bog eller en frokost på Allinge Havn med en fra Gode Penge.
Se det hele på siden og hjælp os med at dele, like og kommentere kampagnen, så vi når så langt ud som muligt.
På forhånd tusind tak! Vi kan ikke gøre det her uden jer 
Har du set vores nye hjemmeside?
Til festen lancerede vi en ny visuel identitet, logo og hjemmeside. Det ser vildt lækkert ud, og du kan se det hele på www.godepenge.dk. Vi arbejder stadig lidt videre på den, men besøg den endelig.
Vi håber, at se dig i morgen på CBS eller til et af vores andre arrangementer den kommende tid. Du kan se dem allesammen i vores kalender.

Og husk, at tredje del af studiegruppen, hvor vi gennemgår Modernising Money er torsdag den 16. marts fra kl. 16-18. Se eventet på facebook her eller skrive til os for mere information.


God uge til dig!

Bedste hilsner Sofie
Foreningskoordinator