Feb 16, 2017

Mr. Superfood ~ 💚 Udfordring nr. 9 vil lave kæmpe ændringer hos dig! ✌👏 (Blogger: Vil blot tilføje en kommentar. Har ikke haft tid til at se alle af Benny Madsen's udfordringer, men #9 er god, fordi 'grounding' er en virkelig vigtig disciplin, for, at vi mennesker skal lære at navigere i en omskiftelig verden. Vi står overfor et paradigmeskift af dimensioner (har skrevet en del om emnet på bloggen). Vi ved måske godt, at vores ego og underbevidstheden, NÆGTER, fordi vi 'kun' ønsker at benytte de klassiske fem sanser – syns-, lugte-, smags-, høre- og følesansen. De er alle rettet mod vores omgivelser. Derudover har vi også balance- og kropssans, der fortæller os, hvor vi er i forhold til omgivelserne. Det er her vores 'intuition, mavefornemmelse' eller SELVET bor, men for mange, en fornægtelse.. Vi lytter simpelhen ikke nok til vores behov. Efter min egen overbevisning er intuitionen, sjælen og livsnerven, som snakker, eller hjertet som taler, på både godt og skidt. Her har mennesker det svært. Jeg hører om mange, som virkelig har udfordringer med Deres balance, svimmelhed, hovedpine, træthed og deslige. Det har jeg også selv haft i perioder hvor vi ALLE modtager 'livets lyspartikler' fra universet.. Det første vi gør når vi ikke forstår noget, er et hastigt besøg hos lægen, som højst sandsynligt vil “diagnosticere” at vi lider af 'virus på balancenerven' (neuritis vestibularis) eller vinterdepression m.fl.. Hvis ikke du ønsker eller kan meditere, modtagere af vores guider og hjælpere i den åndelige verden, er REIKI healer som mig, så burde du kigge på at grounde hver dag, for at være forbundet til 'moder jord'. For at få boostet vores livsenergi, komme af med negativitet -- en slags 'restitution' efter hård mental træning fra omverdens stress. Det betyder også, hvis du ikke lige frem 'går til stålet' og 'committer' dig til at komme af med dine ubearbejdet og uforløst traumer, chok og forbier hos din alternative behandler eller psykolog, så er 'grounding' meget vigtigt lige nu.. Benny, nævner vi skal kramme et træ, komme ud og mærke solens skarpe vinterlys (hvorfor solen er så skarp, har en anden betydning) og det er fuldstændigt korrekt. Det behøves ikke at være i Mt Shasta's Meadow Trail, hvor man drikker og spiser af alt hvad der findes i naturen, eller dominikansk republik's tropiske bjerge, hvor kolibrier flyver omkring dig, som jeg har prøvet.. Tag ud i den danske skov, hvor træerne også giver den den fornødne energi og ro, til at klare hele verden, igen..)


10 DAGES CHALLENGE - DAG 9


Dagens udfordring
- Udfordring nr. 9 vil lave kæmpe ændringer hos dig - på alle planer! Og så er det endda uden at anskaffe dig noget som helst - det er ved noget du 100% sikkert har ved hånden!

Se hvad det mon kan være du skal i dag her!

Synes du det er interessant? Så følg linket her ONLINEKURSUS og læs om mit onlinekursus der starter op igen d. 6. marts!

Hilsen Mr. Superfood


 Vil du vide mere om Benny Madsen:

Blogger: Benny Madsen - Ren mad & Ernæringsekspert aka Mr. Superfood (Første live-TV/Webinar optræden i Mr.Superfood's køkken) - 17. Maj 2016

NEW Spirit Week (frontpage)