Feb 22, 2017

Journalista | Rigspolitiet | Politidame forgyldte veninderne – og får gyldent håndtryk på 600.000 kroner (Blogger: Skandaløst!!!.. Hævede selv en årsløn på 1.200.000 kroner. Gav godhjertet konsulenterne Mariann Færø og Christine Thorsen opgaver til en værdi af mere end 20 millioner kroner på bare tre år fra 2011 til 2013. Hvad Rigspolitiets kommunikationsdirektør dog ikke kom ind på var, hvad Bettina Jensens fratræden ville komme til at koste skatteyderne. Det fremgår i stedet af aktindsigter, som er blevet indhentet af Journalista.dk.. Efter fyring af politiboss: Nu viser det sig, at hun ikke var alene. BT kunne i forgårs afdække, at vicepolitimester og sekretariatschef i Rigspolitiets Koncernservice Mette Tjalve aktivt var med til at indgå de ulovlige aftaler..)

 BT - Afdelingschef i Rigspolitiet Bettina Jensen hyrede en tidligere kollega og samarbejdspartner til opgaver i Rigspolitiet for mere end 20 mio. kroner på tre år. Foto: Bjarne Lüthcke

Politidame forgyldte veninderne – og får gyldent håndtryk på 600.000 kroner


Hun gav på vegne af Rigspolitiet kæmpe konsulentaftaler, uden ellers lovpligtigt udbud. Alligevel kan Bettina Jensen forlade Rigspolitiet som en holden dame.

Læs mere