Jan 19, 2017

Endnu en dag med Flid, Fedt & Snyd i den danske finanssektor og hos Nets, KMD, TDC og DONG's monopol! (Blogger: Ligesom licens, er skattekroner noget, vi giver til hinanden.. Nets driver bl.a. Dankortet, NemID og e-Boks som alle danskere har interaktion med, hver eneste dag. Dankortet, er blevet til for alle skatteborgere, der har været med til at bygge op og støttet af staten som 'eneste' brugbare betalingssystem i Danmark. Hvordan? Det har været os alle pålagt, et politisk bestemt gode, eftersom der ikke var noget valg. Digitale tjenester er bestemt fra centraladministrationen. I årevis har Nets, KMD og TDC været under beskyldning for haltende service, høje priser og manglende konkurrence, der sikrer disse monopoler og milliarder i beskyttede reder. Nets er siden blevet privatiseret, kommet på børsen og ejes allerede af en kapitalfond. Nets har hentet store investeringer hjem fra Norge og Finland. Selvom store giganter som britiske storbank Barclays, Carnegie fortæller os, Nets' helt store indtægtskilde, har en svær fremtid, og flere investorer bakker ud, går det strygende for Nets. Absolut ingen, andet end de 70 ledende medarbejdere fra Nets og finansfolkene, som bliver forgyldt disse dage, kan forstå hvordan Nets, blev solgt til alt for høj præmie i børsnoteringen. Min egen vurdering er, værdiansættelsen var hemmeligholdt for, at advokater, kapitalfondene, finansfolk og ledende Nets folk kunne tjene max profit på den slags insiderhandel, som åbenbart er lovligt, via incitamentsprogramet! Ikke nok med, at Nets beskyldes for at holde på oplysninger før børsnoteringen, december 2016, slog de alle ud af finansmarkedet og indledte C20-tilværelse med en topplacering. Nu hvor Swipp lukkes og bliver en del af MobilePay, tager Nets kampen op og indfører Mobile Dankort (også kaldt 'Virtual Dankort' ) splintrende nyt system, som også lagre ens betalingsoplysninger på tværs af 25.000 nordiske netbutikker. Skidesmart.. Ifølge nye oplysninger som 24syv Morgen er kommet i besiddelse af, skal de 70 ledende medarbejdere dele mellem 1,2-2,6 milliarder kroner. Vi snakker om et 2-cifret millionbonus pr. medarbejder!! Topchefen Bo Nilsson vil potentielt kunne få en gevinst på cirka 350 mio.kr. Vi blev alle forarget over DONG's direktør, ledende medarbejdere og GoLDMaN SLaCKS, nu er toppen nået for grådighed og fordækt dagsorden. Husk lige på en ting, du og jeg har støttet med skattekroner, et tvangs-sponsoreret ægteskab med Nets og deres forretningsmodel, inden de blev privatiseret. Er det blot endnu et scam eller helt normal praksis i finansverden? ... NETS er en selvstændig virksomhed, men blev varetaget i Danmark af PBS A/S og været en stor del af centraladministrationens krav til digital tjenester for alle danskere..)


http://www.radio24syv.dk/programmer/24syv-morgen/15383420/24syv-morgen-0805-19-01-2017-3/

2,6 milliarder kr. kan de 70 mest fremtrædende medarbejdere i Nets komme til at tjene på selskabets børsnotering over de næste år. Det svarer til 29 millioner kr. til hver. Det er et såkaldt incitamentsprogram, der gør det muligt for dem. Hvad foregår der? Vi taler med Jens Christian Hansen, erhvervskommentator på Berlingske Business, Per Stig Møller, tidligere udenrigsminister for de Konservative og Asger Aamund, erhvervsmand og iværksætter.


************************************************************

Update 2. Oktober 2016: Langers: 40.000 danskere ”snydt” ved børsnotering af Nets? Førstedagen for Nets’ børsnotering blev retningsgivende for aktiekursudviklingen, den største børsskandale i støbeskeen siden OW Bunker. Aktien faldt tre procent første handelsdag, hvor både Nets og finansfolkene traditionen tro skulle have fejret børsføringen ved en champagnefest (Blogger: [min fortolkning] Er du i tivivl? Hvad skete der når PING-DONG delvis blev overtaget af GoLDMaN SLaCKS og senere, børsnoteret? Jo, med værdiansættelsen af DONG (vanvitigt overdrevet mellem 83,5 og 106,5 milliarder kroner) og offentliggjorte prospekt, høstede Goldman en stor milliardgevinst med sin investering i det statslige energiselskab. De havde blot en lille brøkdel af risikoen, mens Staten overtog hele risikoen(planlagt), alene ATP tjente 4 mia. kr., Dong Energys ledelse blev forgyldt, både ved salget og ved børsintro( Dong's direktør, Henrik Poulsen, tjente mellem 20-27 mio. kr., alene) Det hele var en planlagt øvelse fra starten, udarbejdet af Finansministeret og Goldman Sachs(scam). Nu forsøger NETS A/S at gøre mesterstykket efter, men her gik det rigtigt galt. Blev deres scam opdaget? "Vores bundlinje er dog, at de nålestribede finansfolk i de danske og internationale storbanker tilsyneladende intet som helst har lært af finanskrisen, og at grådigheden i toppen af erhvervslivet trives bedre end nogensinde". Mens alle andre energiselskaber's ledelse står og savler efter en hurtigt profit på kommende børsnotering, så som HMN Naturgas A/S, fordi ledelsen vil forgyldes, pære simpel markets strategi. ALLE, og jeg mener ALLE, ved med sikkerhed, at olieaktiver og naturgas er en død sild. DONG's uheldsramte oliefelt, Hejre-feltet, holdt Mærsk fra et køb. Der udbrød panik, fordi DONGs milliardnedskrivning grundet naturgas- og olietab blev for stort og uoverskueligt. Staten, Goldman Sachs, Novo, ATP, PFA og samt en række mindre danske energiselskaber træk stikket på oliemarked og vidste, at DONG ved en børsintroduktion, kunne blive danmarkshistoriens største og hurtig tjente penge til ledelserne, så ALT blev sat ind på DONG's børsnotering. Så hvad er der sket nu? Energinet.dk’s gastariffer stiger til oktober 2016 ( mellem 18 og 33 procent ) og det vil sige, os med HMN Naturgas i vores hjem, har fået et advarselsbrev om, at HMN stiger eksplosivt, både mht. administrationsomkostningerne samt gastariffer, for som de skriver, nu skal de først til at tjene penge, for det har de ikke gjort førhen - scam øvelse af dimentioner. Samme gør de 117 fjernvarmeværker, der er bundet til naturgas. Du kan heller ikke flygte til en anden leverandør. ALLE bliver ramt af denne stigning... Der er gået total panik i naturgas- og olie branchen og borgerne kommer til at betale gildet for energiselskabernes idioti og grådighed. Vi har set nu, at Maersk Oil skal sælges, omstruktureres og effektueres...)

http://denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/%C3%98konomi/Pengeinstitutter_mv./Nets
http://finanswatch.dk/Finansnyt/article9068185.ece
http://www.euroinvestor.dk/nyheder/2016/12/07/nets-barclays-solgt-til-alt-for-hoej-praemie-i-boersnotering/13494769
http://finanswatch.dk/Finansnyt/article9300260.ece
https://www.version2.dk/artikel/nets-skraekeksemplet-privatiseret-beskyttet-rede-fungerer-bare-ikke-1049609
http://finanswatch.dk/Finansnyt/article9073494.ece
http://www.business.dk/digital/nets-medarbejdere-skal-dele-mere-end-to-milliarder
http://finans.dk/investor/ECE8994110/70-medarbejdere-i-nets-kan-dele-milliarder/?ctxref=ext
Kortsigtet fokus i Nets’ incitamentsprogram
Melding om ny storaktonær i Nets løfter ikke aktien
Tophistorie: Netsaktie solgt på overoptimistisk forventning
Nets blev mest købte aktie i sidste uge