Mar 19, 2016

Danmark Overgiver Nu Officielt Den Lovgivende Magt Til USA - 19. Marts 2016

Læs også: CETA, FTAA, NAFTA, TPP, TTIP, TISA, GATS, CISPA - Alt-i-Ét løsningen for globale virksomheder, NGO'er, fagforeningers totalitære kontrol af menneskeheden. Globalisternes Bedst Bevarede Hemmelighed... 17. Marts 2016

danjohannesson.dk - lørdag, marts 19th, 2016

 

Dette er DET vigtigeste opslag jeg har lavet her, siden jeg begyndte for 5 år siden. I dag kunne Folkebevægelsen med EU offentliggøre lækkede doumenter fra TTIP aftalen, der viser at EU og dermed Danmarks love, hvis TTIP aftalen vedtages (og det ser det ud til) – fremover direkte skrives sammen med og skal godkendes af – USA.


SE ARTIKLEN OG DET LÆKKEDE DOKUMENT PÅ FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU’s HJEMMESIDE HER.

Husk at der er INGEN valghandlinger af nogen som helst art. Danmark overgiver nu nationen Danmark, reelt og juridisk, til AMERIKANSK kontrol. UDEN VALGHANDLINGER, uden folkelig debat, uden vores politikere vil indrømme det, eller så meget som tale om det, uden den seriøse og eksplosive mediedækning det burde have – uden EN KÆFT. DEL!

Det betyder at Danmark AFGIVER næsten hele sit selvstyre og at landets love fremover DIREKTE kontrolleres af USA uden valg eller andre demokratiske processer. Vores politikere har dermed OVERGIVET LANDET TIL FREMMEDE MAGTER, hvilket jf, straffelovens kapitel 12 er landsforræderi. Imens tosser danskerne rundt og tror at ‘flygtninge’ eller ‘de arbejdsløse’ er det store problem. DEL!

Der skrives verdenshistorie lige nu, dit land overtages af USA, og i mens sidder alle med hovedet oppe i rø… og er afledt af de seneste hertil indrettede IDIOTISKE sager. TÆNK i blot 2 minutter over hvad det her reelt kommer til at BETYDE! Ja OGSÅ for DIG i dit snævre mit, mig, min univers.DEL!

Og Danmark er jo ikke det eneste land det her sker for, HELE EU, og en lang række lande i stillehavet inkl. bl.a. Australien, bliver med TTIP og TPP tvunget ind under USA’s kontrol! Det er et kæmpe nær globalt STATSKUP, og lovene er vedtaget i hemmelighed, ligesom de nu indføres i hemmelighed. DEL!

Du skal nu kontrolleres af USA ikke længere af DK eller EU. Fortså hvor HISTORISK og ØDELÆGGENDE det her er! DEL!

Vi opgiver lige nu selve demokratiet og folkestyret Danmark og overgiver al kontrollen over nationen Danmark til amerikanske koncerner (så det blev minsandten IKKE ‘isis’ afledningen som ‘kommer og tager os’. Vi overgiver Danmark til USA’s korporationer i stedet.). Ikke som en “ide” eller en “konspiration”, men som en helt KONKRET og 100% JURIDISK underskrevet og overgivet mellemstatslig REALITET. DEL!
VÅGN OP! DEL!

Kilde: http://www.danjohannesson.dk/2884