Mar 19, 2016

Video starter konspirationsteori: 'Andreas Mogensen har aldrig været i rummet' - 19. Marts 2016

Blogger: Det allerførste jeg spekulere i var..Fakta eller Fiktion? Eftersom danskere de himlede op af begejstring, da Andreas Mogensen blev den første dansker i rummet, da han 2. september fløj op til den internationale rumstation ISS. Gider ikke skrive for og imod den konspirationsteori om Andreas Mogensen, fordi mange mennesker bliver meget dybt berørte og slet ikke aner, at der findes bedrag på så højt et niveau ..Set med amerikanske øjne, så er NASA fuldstændigt utilregnelige, det som kommer ud i ælteren til offentlighedens søgelys, er i MEGET skarpt kontrast med, hvad NASA holder hemmeligt og hvad de faktisk formår og besidder af know-now siden den industrielle revolution, faktisk siden Nazisters storhedstid, samt Roswell hændelsen (1941) som var startskuddet for Secret Space Programmet (SSP)

Jeg har personligt mødt flere tidligere ansatte fra det amerikanske og danske militær, blandt en veninde, hvis far, rankede som Master Sergeant på Patrick Air Force Base østlige testområde, senere via kontroltårnet. Han er nu pensioneret, men havde top clearance, søsatte stort set samtlige missioner af Apollo-programmet, der omfattede både bemandede og ubemandede rummissioner, fløjet af NASA mellem 1961 og 1975.. Jeg har personligt mødt både Alex Collier, James Gilliland og mange andre som har været en del af 'military-industrial-complex', whistleblowere, som nu er en del af ufo-bevægelsen og vælger, at offentliggøre deres observationer og dermed i mange tilfælde også blevet latterliggjort, forfulgt, umyndiggjort og det der er værre...Søg på min blog omkring SSP og breakaway civilizations og du vil blive væltet omkuld, over hvad NASA og de andre tophemmelige faktioner, faktisk er i stand til.. Blandt andet med overlegen militært armada af flåde, der tilsyneladende både kontrollere vores solsystem, interagere med andre civilisationer, baser både på månens nordside og Mars m.m. Jeg er udmærket godt klar over, skal ikke gøre lynkarriere som en kendt whisleblower, udenfor FIAT-pengesystemmet (ligesom Mads Palsvig eks.vis) fordi jeg breder mig så vidt og omfangsrigt med konspirationer, UFO bevægelsen og det metafysiske element, men jeg har lært, man skal stole på sin mavefornemmelse og intuition og dermed siger jeg nok også, hvad jeg nu engang har på hjertet :-)

En video af et tordenvejr fra rummet afslører ifølge en bruger på nettet, at Andreas Mogensen slet ikke har været i rummet. Det er langt fra første gang, konspiratorikere har fundet mystiske detaljer at hæfte sig ved.


videnskab.dk 16. marts 2016

Video: DTU/ESA/NASA

Da Neil Armstrong i 1969 satte sine fødder på Månen som det første menneske nogensinde, var det et stort skridt for menneskeheden. Altså, medmindre man tror, det hele er optaget i et studie ude i ørkenen.

For frem til i dag er der stadig mennesker, der nægter at tro, at mennesket nogensinde har været på Månen.

På samme måde er Andreas Mogensen, der var på mission på Den Internationale Rumstation, ISS, i september sidste år, nu nødt til at forklare sig over for konspirationsteoretikere, der har opdaget noget besynderligt på en af hans optagelser fra rummet.

Videoen er en optagelse af et tordenvejr i Indien set fra ISS, men i kommentartråden skriver brugeren, der kalder sig ‘UNI VERSAL,’ at han har lagt mærke til et objekt nede i venstre hjørne af billedet, der ikke ser »særlig himmelsk ud.«


Andreas Mogensen svarer tilbage på konspirationsteori


Og nu har en af Ekstra Bladets læsere fulgt op ved at sende videoen ind til ‘Nationen!,’ hvor han både spørger til, hvordan det kan være, at man kan se en by nede i højre hjørne, når rumstationen flyver med 28.000 km i timen, og herefter får han øje på et stativ i venstre hjørne, som han også undrer sig over.

På EB.dk har det nu ført til en livlig diskussion, samt en afstemning hvor der i skrivende stund er lidt over 17 procent, som mener, at videoen er optaget i et studie.

Det har fået Andreas Mogensen til at svare tilbage på sin Facebook-profil, hvor han skriver:

»Der er rigtig mange der har spurgt hvad "stativet" i videoen så er. Det er enden på et af solpanelerne fra Soyuz. Tak til Mark Møller for at sammensætte dette billede, der forhåbentlig kan aflive denne konspirationsteori!«
Billedet her, som Andreas Mogensen har lagt op på sin Facebookprofil, viser, at det mystiske 'stativ' i videoen fra rummet slet ikke er så mystisk. (Foto: Andreas Mogensen/Facebook)

Det er ikke sikkert, det er nok, for konspirationsteoretikere har sjældent så lette at stille tilfredse. I denne artikel har vi samlet fem andre eksempler på konspirationsteorier, som du kan dykke ned i og måske blive lidt klogere af at læse videnskabens syn på.

Læs videre på videnskab.dk
http://ekstrabladet.dk/nationen/se-christians-video-bevis-mogensens-tur-i-rummet-ligner-fup/5994924