Apr 21, 2016

USA's vagthund Venstre med deres symbolpolitik får bilag-Lars til at forlænge snoren til hans to "attack pitbulls", Kristian 'kedelig' Jensen, der igen bider og 'heiler' mod Rusland og Sauron Pind kaster sig frådigt over Kriminelle udlændinge som nu skal afsone deres straf i udlandet...Venstre skal retfærdiggøre, vi skal i krig og skrabe flere penge ind til politiet...

Jensen: Putin sætter ind med nye kneb for at skabe uro i EU


Udenrigsministeren vil på møde torsdag opfordre flere lande til at gå med i indsats mod Rusland.

Artiklen fortsætter under annoncen...

Når flygtninge fra Syrien pludselig kan finde tusinder af kilometer igennem Rusland til den nordlige grænse til Norge, så er det formentlig ikke tilfældigt. Ruslands præsident, Vladimir Putin, er i gang med en målrettet kampagne, der skal destabilisere EU - og særligt de baltiske lande er udsat. Sådan lyder det fra udenrigsminister Kristian Jensen (V), der torsdag rejser til Letland for at deltage i et fælles møde for udenrigsministrene fra de nordiske, baltiske og Visegrad-landene - Ungarn, Polen, Tjekkiet og Slovakiet.

Det sker med en skarp advarsel om Ruslands slet skjulte forsøg på at skabe uro og splittelse i Europa. En fremfærd, som de europæiske lande ifølge den danske udenrigsminister bliver nødt til at imødegå:
- Vi oplever et meget mere aggressivt Rusland, end vi har set tidligere. Rusland har hverken evnen eller økonomisk styrke til at lave en direkte konfrontation med Europa. Derfor bruger de nålestik, siger Kristian Jensen.

»Nå, I troede nok, I skulle sidde i et dansk fængsel. Det skal I ikke, I skal sidde et helt andet sted«


Dagens overblik: Søren Pind vil indsætte kriminelle udlændinge i østeuropæiske fængsler, LA kan vinke farvel til topskattelettelser, siger Dansk Folkeparti, der har givet »en kæmpe begmand« til Løkke, som kan føre til valg. Og så siger danskerne nej til milliarddyre kampfly, som de Konservative vil have i kamp mod russerne.