Apr 21, 2016

USA via den amerikanske regering og den agrokemiske industri vil presse EU og Danmark til at droppe strenge GMO-regler igennem aggressivt lobbyisme, pres igennem TTIP-aftalen. Afsløringen er kommet i hus efter en aktindsigt, som organisationerne Greenpeace, Corporate Europe Observatory og GeneWatch har fået (Dvs. vi vil nu blive ved med at tillade gigantiske kemi-virksomheder så som "Monsanto", Novo Nordisk og danske Bioteknologiske Industrier, at tillade kemikalier som indbefatter pesticider, herbicider, gødningsstoffer, konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og smagsstoffer og industrielt fremstillede fedtstoffer og sødemidler i vores mad... )

USA vil presse EU til at droppe strenge GMO-regler


Information.dk - 21. april 2016
Amerikansk firma vil ind i Europa med nye ’genredigerede’ planter, og USA vil have EU-Kommissionen til at fritage dem for normal myndighedsbehandling. Det viser en aktindsigt

De nye teknikker kaldes ’genetisk redigering’ af planters arvemateriale og indebærer, at man fjerner, udskifter eller tilføjer dna-stumper på bestemte steder i genomet, så nye egenskaber – f.eks. resistens mod ukrudtsmidler – opnås.

Læs videre : https://www.information.dk/udland/2016/04/usa-presse-eu-droppe-strenge-gmo-regler

Blogger: Hvem er denne mastodont af en multinational corporation - Monsanto?
Monsanto er et multinationalt selskab, der tjener styrtende på GMO-afgrøder og sprøjtegifte. RoundUp og GMO-produktion ødelægger vores klode, grundvand og er skyld i de døende bier.
GMO er organismer, som har fået tilført gener fra andre organismer. Det er langt fra den fulde sandhed. Monsanto og GMO er også fuldt integreret i Danmark. Søg på min blog på "monsanto" 


Læs denne artikel og se de mange semi-farlige og meget farlige produkter de har fremstillet gennem årene - http://www.verdensalt.dk/2015/05/whos-klassificering-af-stoffet-glyfosat.html

Læs også: Hvorfor er vi så mangelfuld på rigtige næringsstoffer så som mineraler, vitaminer og fødevarer med høj fiberindhold? 10 eksempler på hvorfor vi bliver syge og 10 på total helbredelse

Læs også: Den forhenværende Novo-kronprins og nuværende topchef i Lundbeck, Kåre Schultz, har fået et gyldent håndtryk, der sletter alle tidligere danske rekorder i den disciplin. Ifølge Novo Nordisk har Kåre Schultz fået en samlet fratrædelsespakke på 72,7 mio. kr

Madindustri ønsker dialog


GMO-fødevarer er en betegnelse, forbrugerne lige så godt kan vænne sig til: Genteknologien, også inden for fødevareindustrien, er kommet for at blive. Det vigtige er at sikre forbrugerne "et reelt valg", fremgår det af regeringens fødevarepolitiske redegørelse, som fødevareminister Henrik Dam Kristensen præsenterede i går.
"Regeringen vil arbejde for at sikre en tilfredsstillende mærkning af produkter, der indeholder eller er fremstillet på grundlag af genmodificerede organismer, få forbrugerne får mulighed for at foretage et reelt valg." Også Forbrugerrådet deler holdningen: Genmodificerede fødevarer skal ikke forbydes, men forbrugerne skal have mulighed for at vælge fra eller til.

Forbrugerskepsis
Hovedparten af de danske forbrugere har allerede foretaget deres valg: 65 procent ønsker ikke gensplejsede fødevarer, viser en undersøgelse fra sidste år, og i øjeblikket samler en række grønne organisationer underskrifter ind for et decideret forbud.
Forbrugernes skepsis bekymrer industrien:
"Det er et problem, hvis forbrugere og interesseorganisationer er ekstremt skeptiske," siger Søren Carlsen, direktør for Novo Nordisk og formand for Foreningen af Bioteknologiske Industrier i Danmark. "Det problem skal løses, synes jeg, ved at også industrien indgår i en åben dialog om fordele/ulemper og risici," siger Søren Carlsen.