April 27, 2016

Den officielle forklaring: Kristian Jensen og Mary besøger Burkina Faso, hvor de skal sætte spot på kvinder og pigers rettigheder (Den u-officielle forklaring: EU og Bilag-Lars har sat alt ind nu.."Vi skal være der, hvor flygtningestrømmen begynder"....Det var budskabet sidste gang Kristian Jensen besøgte Afrika tilbage i December 2015(Kakuma – og Kenya)..Samme budskab som DF: Stop flygtningestrømmen ind i landet, men ingen tør sige det offentligt...)

Kronprinsesse Mary er i al hemmelighed rejst til uroplaget afrikansk land


Sammen med udenrigsminister Kristian Jensen er kronprinsesse Mary nu på vej rundt i Burkina Faso. For knap tre måneder siden måtte kronprinsesse Mary og udenrigsminister Kristian Jensen udsætte en rejse til Burkina Faso på grund af terrortruslen. Men nu er kronprinsessen og udenrigsministeren ankommet til landet i det vestlige Afrika, hvor 29 mennesker i januar blev dræbt under et terrorangreb. Rejsen denne gang har været hemmeligholdt af sikkerhedsgrunde. Men nu vurderes situationen stabil i landet, siger udenrigsminister Kristian Jensen (V). - Der var lige kommet ny regering, der skulle træde til og vænne sig til nye poster. Det betyder, at de har mere styr på systemerne dernede. Der er ikke det her magtvakuum, som der var for tre måneder siden, og derfor er det mere sikkert at tage af sted nu, end det var dengang, siger Kristian Jensen.

Læs hele historien: http://www.dr.dk/nyheder/indland/kronprinsesse-mary-er-i-al-hemmelighed-rejst-til-uroplaget-afrikansk-land

http://politiken.dk/debat/kroniken/ECE3051284/vi-skal-vaere-der-hvor-flygtningestroemmen-begynder/

http://www.dr.dk/nyheder/politik/df-stop-flygtningestroemmen-ind-i-landet