Mar 4, 2016

BREAKING: Storm mod Nykredit kan revolutionere realkreditten - Nykredits beslutnig om at hæve bidragssatserne på boliglån har for alvor sat gang i konkurrencen - 4. Marts 2016

OPRØR. Nykredit er havnet i en kundestorm af dimensioner efter beslutningen om at hæve de omstridte bidragssatser


Forbrugerrådet Tænk har svært ved at skjule begejstringen. Flere ugers kundestorm mod realkreditkæmpen Nykredit, kan meget vel lande som et triumftog for forbrugerne. Alt tyder på, at erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) vil gøre det billigere for danskerne at flytte deres boliglån fra ét realkreditinstitut til et andet; kunderne skal ikke længere være bundet til de samme institutter, fordi det er for dyrt at flytte.

Læs videre her

********************************************************************************
 

"Øh, den tager vi om, det var en dræber"

AF KASPER KRONENBERG
Offentliggjort 07.09.11 kl. 07:34

Michael Rasmussen får kritik i Børsen for at gå i sort i tv-interview med TV-Avisen. Nordea er kede af den måde, som DR brugte tv-klip på, hvor topchefens forklaringer blev klippet bort.


Michael Rasmussen koncernchef - Nykredit. Tidligere Direktør i Nordea Bank
Nordeas fyring af 2000 medarbejdere i Norden, heraf op til 650 i Danmark, fyldte meget i medierne, selvom alle ventede på, hvad Christian Clausens organisationsændring ville medføre i relation til antallet af medarbejdere.

Og det er en stor historie, også i de brede medier, når en dansk virksomhed, afskediger 650 mand. Så TV-Avisen havde også sendt et kamerahold og en journalist de få kilometer fra DR Byen og ud til Nordeas hovedsæde i Christianshavn. Her skulle Nordeas forholdsvis nye danske chef, Michael Rasmussen, forklare, hvorfor banken ikke kunne komme uden om at skære i medarbejderstaben.

Pludselig spørger journalisten Michael Rasmussen, om han selv holder for i forbindelse med besparelserne.

Nordea-chefen stivner, og der opstår en lille pause, hvorefter han siger:

"Øh, den tager vi om, det var en dræber".

Går i sort


Normalt er der mulighed for, at man kan få lov til at svare på spørgsmålet igen, hvis der går koks i svaret, men TV-Avisen bragte Michael Rasmussens "Øh"-svar.



Læs det hele artiklen: http://finanswatch.dk/Finansnyt/Pengeinstitutter/Nordea/article1014537.ece