Jul 19, 2015

5 fordele med en (tyk)tarms-detox - 19. Juli 2015

Dr. Edward F. Group III (DC, ND, DACBN, DCBCN, DABFM) Global Healing Center in 1998 and is currently the Chief Executive Officer. Heading up the research and development team, Dr. Group assumes a hands-on approach in producing new and advanced degenerative disease products and information.

Dr. Group has studied natural healing methods for over 20 years and now teaches individuals and practitioners all around the world. He no longer sees patients but solely concentrates on spreading the word of health and wellness to the global community. Under his leadership, Global Healing Center, Inc. has earned recognition as one of the largest alternative, natural and organic health resources on the internet.

For more information, please visit Global Healing Center



14 JULI 2015 - Af Dr. Edward Group (oversat fra engelsk for min mors skyld)

Gæst forfatter for Wake Up World

Med tilsætningsstoffer i vores mad, pesticider på vores afgrøder, og forurening rundt omkring os, kan mange sige, at vi lever i en giftig tidsalder. Nogle gange med alt det giftophobning, kan det sætte sit præg på tyktarmen, hvilket besværliggør fordøjelsen og generelle sundhed. Når din tyktarm er fyldt op med giftige materiale, bliver hele din krop træg og ude af stand til at udføre sine dag-til-dag opgaver. Heldigvis, gør din krop et temmelig godt stykke arbejde med at afgifte sig selv regelmæssigt; dog vil nogle giftstoffer fortsat eksistere i kroppen og kræver en vis hjælp til at lette fjernelsen.
 

5 fordele med en tyktarms-detox


Hjælp din krop til at afgifte sig selv sig, er ikke så svært når du stopper op og tænke over det. Spise en sund kost og få masser af motion er to stærke komponenter. Men nogle gange har vi brug for lidt mere, når det kommer til toksiner, hvoraf mange nemt kan gemme sig i tyktarmen. Så hvis du tror, ​​du har brug for et tyktarms-detox, eller du blot overvejer, slå det ikke ud af dine tanker. Her er 5 store fordele ved tyktarmsudrensning, du bør vide.


1. Forbedrer fordøjelsen og forebygger forstoppelse



Forstoppelse kan gøre du for dårlig fordøjelse, og vice versa. Når fordøjelsen er svækket og forstoppelse følger efter, kan affaldsstoffer blive hængende i din krop. Hele denne proces kan føre til manglende evne til at absorbere mange af de næringsstoffer du tager i, hvilket fører til en mangel på energi og og hæmmede immunforsvar. At tillade en detox af din tyktarm vil få disse ufordøjede affaldsprodukter til at blive skubbet gennem dit system, og aflaste din tarm regelmæssighed. Siden dvælende affald kan avle bakterier, baner denne udrensning vejen for gode absorberende næringsstoffer og dermed støtte et godt helbred.

2. Øger energi og koncentration



Udrensning af giftstoffer fra din tyktarm tillader energier fra tarmene til at placere fokus andre steder, hvilket betyder, din energi niveauer kunne forbedre. Ernæring er meget vigtigt for mental sundhed, og den svage vitamin absorption inden din tyktarms-detox kan føre til tab af koncentration. Ud over at du har mere energi, er optagelsen af ​​vigtige vitaminer, der er ansvarlige for mental klarhed forbedret, hvilket betyder at din koncentration kan også støttes.



3. Kickstart dit vægttab


Valg af madvarer med lav fiber indhold er ofte et resultat af en dårlig kost. Disse fødevarer er forfærdeligt for fordøjelsen, som typisk hindre kroppens evne til at registrere den følelse af mæthed. [1] Det er meget udfordrende at aflaste dig selv af lav-fiber fødevarer sammenlignet med fiberrige muligheder og disse fødevarer vil ofte blive hængende meget længere i tarmen. Når man udrenser  tyktarmen og systemet kan det i nogle tilfælde føre til signifikant vægttab, der forbliver intakt. Men hvis du søger at tabe dig, en undersøgelse tyder på, at blot at øge fiber indtagelse kan også hjælpe dig med at kaste uønsket vægtkilo. [2]

4. Støtter den samlet tyktarms sundhed


Alle de giftstoffer/toksiner, du tager ind i din krop vil i sidste ende med at blive behandlet i tyktarmen. Ved ikke at rense din tyktarmen (og lever), kan disse giftstoffer blive hængende i kroppen, der forårsager umådelige skader. Ved at befri kroppen fra ​​affald, kan du støtte de mange funktioner i din tyktarm, herunder fordøjelse og spredning af gavnlige tarmflora.



5. Tilskynd hele kroppens afgiftning


Som tidligere nævnt, er din krop ekstremt intelligent, som hele tiden afgifter selv, hver dag. Men nogle gange i kombination med miljøfaktorer og dårlige livsstilsvaner, er det svært at indhente, og din krop kan begynde at vise tegn på tyktarmsgiftig overbelastning. En ilt-baserede udrenser kan være nyttige til fremme af tarm-såvel som hele kroppens-afgiftning ved at frigive oxygen i systemet. Ilt er meget vigtigt for at lette fjernelse af toksiner, som det er, at drikke masser af rent, frisk vand.

Noget du bør overveje


Hvis du har en følelse af afmatning, kan en tarmudrensning være lige den ting du har brug for. Undersøgt selv emnet dybt før du går i gang med en tarm-udrensning og søg vejledning fra din læge for at finde den bedste løsning for dig. Mens de fleste udrensninger kan udføres af næsten alle, bør du lytte til din krop og gøre, hvad der er rigtigt for dig, og holder din tidligere eller nuværende sygehistorie i tankerne, inden du gør en livsstil ændring.


Dr.. Edward F. Gruppe III, DC, NP, DACBN, DCBCN, DABFM

Referencer:

[1] Klosterbuer, A. et al. Fordele af kostfibre i klinisk ernæring. Ernæring i klinisk praksis. 26 (5).

[2] Slavin, J. L. Kostfibre og kropsvægt. Nutrition. 21 (3).

Tidligere artikler af Dr. Group: