Apr 9, 2015

(Repost&Reblog) Velfærdsstatens NSA - Staten i Staten slå til igen mod uskyldige danske borgere - Hvornår siger vi STOP!!

9. April 2015 - Information – Myndigheders behov går forud for boligens ukrænkelighed. Selvom beskyttelsen mod vilkårlige og uretmæssige tvangsindgreb ifølge både grundlovens § 72, EMRK’s art. 8 og retssikkerhedsloven fra 2005 har status som en fundamental rettighed, har antallet af hjemler, der giver myndighederne adgang til privat ejendom uden retskendelse konstant været stigende. Det er problematisk, påpeger direktør Jacob Mchangama i en ny analyse, og giver samtidig over for Information i dag sit bud på, hvad der bl.a. kan have drevet udviklingen... læs mere her: http://justitia-int.org/information-myndigheders-behov-gar-forud-for-boligens-ukraenkelighed/

Udgivet den 3. Februar 2015 af Verdensalt.dk

JP's overskrift. "Myndighed vil tjekke din kone og ekskæreste". Snyd: I jagten på sociale bedragere får en kontrolmyndighed nu lov at indhente, samkøre og videregive oplysninger om millioner af danskere og deres »formodede« samlevere.

»Må man ikke holde jul med sin kæreste?« 70-årige Erna von Essen blev anklaget for socialt bedrageri af Udbetaling Danmark og fik endevendt sin Facebook-profil, sin økonomi og sit forhold.

Socialminister Manu Sareen (R) fastholder behovet for kontrollen med de sociale ydelser:
»Det er vigtigt, at vi gør alt, hvad vi kan, for at undgå fejludbetalinger. For hver gang der bliver brugt 1 mio. kr. forkert, er der 1 mio. kr. mindre til vores fælles velfærd.«

En lov, der netop har været i høring, udvider Udbetaling Danmarks beføjelser: I fremtiden vil man bl.a. også kunne indhente og videregive oplysninger om de nuværende 2,7 mio. ydelsesmodtageres »formodede« samlevere og husstandsmedlemmer.

-----------------------

»Velfærdsstatens NSA« Inkassokontoret i forklædning - Staten -> Udbetaling Danmark -> SKAT->Politiet


Vi må ikke snyde i Danmark. Sådan er det bare. Hverken med Sort arbejde, eller når vi bor alene og har en kæreste på besøg, hvis vi altså modtager penge fra staten. For udlændinge som bor i Danmark er det 100 gange værre. Så hvis du modtager penge fra staten, er du i en Virtual sikkerhedsslås, som slavebinder dig til, de regler som De har fastsat, uden undtagelse. Samfundet er kun bygget til du skal arbejde og føde dig selv, uden statens hjælp. Hvis du ikke betaler eller de tror du snyder, så falder hammeren, hvis Staten laver en fejl mod en borger, som har ret, så er det som at slå i en pude, ingen retfærdighed, har prøvet det. Sådan er det Danmark du bor i, blevet til.

Én af de grunde til, jeg er gået ud af samtlige sociale medier som FB, Linkedin m.fl. er, det er gratis medier som er åbne som en si, tro mig når jeg siger, de eksistere kun for at tjener penge på dig og videregiver gladeligt personlige oplysninger, adfærdsmønstre til bla. reklamefirmaer, politiet og staten kan snage lige så meget som de ønsker og profiler kan misbruges. Jeg har fået endevendt min profil af Politiet en gang for meget, nu viser det sig, at den selvejende kontrolmyndighed Udbetaling Danmark kan indhente og samkøre en lang række oplysninger om dig og din ægtefælle – og uden dit samtykke sende »rent private« oplysninger videre til kommunerne for at sikre, at fællesskabets penge bliver udbetalt retfærdigt. Vi er udmærket klar over, den danske stat vil social bedrageri til livs, jeg er helt enig, men når privatlivets fred krænkes, persondataloven bliver misbrugt, for at kradse penge ind til Staten, så stå jeg af.

Siden 2013 måske endda før, har ændring af retsplejeloven (Revision af logningsreglerne - logningsbekendtgørelsen) så som Sessionslogning mod alle danskere, har medført, at Politiet og Staten har mulighed for, at logge alt hvad du foretager dig på nettet.

Staten i Danmark har siden indførelsen af CPR-nummeret i 1970’erne løbende indført mere og mere registrering af borgerne. Senest i forbindelse med terrorlogningsdirektivet, der trådte i kraft 15. september 2007, hvorefter alle borgeres aktiviteter på internettet registreres, alle telefonsamtaler registreres, osv. Når vi flyver, registrerer staten hvilken mad vi spiser undervejs, og deler registreringen med EU og USA. Spædbørn får lavet blodprøver for at afsløre eventuelle sygdomme, der kan kureres. Men blodprøverne gemmes i et nationalt DNA-register (som kaldes PKU register) så man senere kan afsløre barnet, hvis det efterlader et DNS-spor under en misgerning, eller dukker op som et uidentificeret lig. Scanning af nummerplader, mere kontrol til politiets terrorbekæmpelse.
Der er i Danmark og EU love, reguleringer og institutioner, der skal forhindre den slags overdreven registrering. I Danmark har vi persondataloven, og datatilsynet. I EU forordning 45/2001 og the European Data Protection Supervisor (EDPS).

Læs også: Regeringerne Fjerner Folkets Rettigheder Med Terror - Problem-Reaktion-Løsning: Mest anvendte våben blandt Cabals minions