Aug 18, 2014

Meddelelse fra Opstegne Mestre Hilarion 18 August 2014

Mester Hilarion er opstegne mestre fra det åndelige Hierarki på planeten Jorden og helbrednede stråle. Mester Hilarion er en af ​​de Opstegne Mestre i Det Store Hvide Broderskab..Mester Hilarion, Chohan, i den femte stråle for Videnskab, Healing og sandhed, besidder verdens-sandhed og balance fra hans æteriske tilbagetog og templet "Sandheden", over øen Kreta. Vi kender nogle af denne herres inkarnationer, men de tre mest fremtrædende er som ypperstepræst af templet "Sandheden i Atlantis"; derefter som Paulus elskede apostel Jesu; og da Hilarion, den store helgen og healer, udførelse af mirakler, som grundlagde klostervæsen i Palæstina.

Alt det du skal gøre er, at oplyse din hensigt hver dag for, for at åbne op for alle der er nye og alt, hvad der er klar til at komme ind i manifestation i dig og du vil finde, at du bruger din guddommelige gave af fri vilje på velvillige og harmoniske måder.

Hilarion, Mine kære,

Det er en herlig tid for planeten Jorden, som hun går gennem den næste fase af sin kosmiske opstigning og dette vil kunne mærkes af hele menneskeheden i de kommende dage. Det er en energi, der vil blive nedtrappet i intensitet, således at alle hendes indbyggere kan absorbere de mere raffinerede energier. Det er nyttigt at gå inden i sig selv ofte og være åben for at modtage de indkommende energier med den hensigt, at udnytte dem til deres fulde kapacitet og også ved til hensigt, at afstemme sin bevidsthed flere gange hver dag med de højeste aspekter af dit "Jeg Er Nærværende"( I AM Presence). Begynd hver dag med en bevidst tilpasning til din I AM og føle dig ærbødighed, taknemmelighed og glæde i dit hjerte for det privilegium og den ære at være en del af de begivenheder, der udspiller sig. Der er intet at frygte - bare tillade glæde og følelsen af ​​fest for at bevæge sig gennem dig. Kærligheden i alle dens facetter kommer hjem til planeten Jorden, og det vil begynde at vise sig i alt, hvad der foregår både på verdensplan og indeni hvert menneskes hjerte.

Bliv mere bevidst om de gamle mentale programmer, der stadig kan køre i dit sind og ændre dine tankemønstrene til dem, der dig handlekraft og støtter dig. De gamle handlemåder bliver hurtigt historie, når de nye energiske "downloads" forekommer. Hver dag, gå din vej som en slags, kærlig og medfølende ambassadør, når den Guddommelige Plan udfolder sig. Mange er snart opvågnen og vil søge svar på fjerne spindelvæv fra deres sind. Du har allerede passeret denne måde før, og tålmodighed er nødvendig, da du stræber efter at huske, hvor svært det var. Dem som "opvågner" nu vil ikke have sådan en hård tid foran sig som dig, de trofaste gjorde, for deres opvågnen er i strømmen af ​​kosmiske begivenheder, og de ​​energier, der er fremherskende, er til støtte for denne begivenhed. Vær opmærksom på at der kan være en stigende af "kundalini" energier for dem som Opvågner, send din kærlighed og afbalancerede intentioner til dem.


Vi bevæger os nu ind i en fremskyndet tid for hele menneskeheden som deres hjerter begynder at sænke de barrierer og skjolde, der har været til stede i deres menneskelige skabeloner. Dette vil åbne deres bevidsthed til nye måder at interagere med hinanden, og de ​​vil se løsninger på langvarige problemer i mange forskellige perspektiver. Det vil føles som et pust af frisk luft og følelsen af ​​fornyelse i alt, der finder sted som disse forståelser forekomme. Den nye energi-skabeloner understøtter ikke det gamle paradigme systemer længere og menneskeheden som helhed vil føle sig mere frigjort og styrket på en måde, der ikke længere begrænser og fængsler dem i en dualitet og polaritet bevidsthed. De fremherskende energier tilpasser til "Oneness" af ​alt og fælles bevidsthed er det nye paradigme på Jorden og alle på hendes Jord, vil oplevelse nu. Som det gamle fortsætter med at smuldre til støv, det nye opstår i en bred vifte af muligheder og muligheder.

Du, som formidler lyset på og inden for planeten er håb og grundpillen i den nye Jord af virkelighed. Vi siger til dig, drøm dine drømme og udvid dine visioner til ny og ukendt territorium. Endnu en gang, i er alle mindet om, at selve atmosfæren omkring dig er fyldt med ny information, nye ideer, nye opfindelser, ny teknologi og nye løsninger til at bevæge Jer alle trygt frem på Jeres individuelle og kollektive skæbner. Åbne jer op for at modtage den viden og de ​​gaver, der kommer til dig, når forandringens veje mødes. Alt du skal gøre er at oplyse din hensigt hver dag for at være åbne for alle, der er nyt, og alt, hvad der er klar til at komme ind i manifestation i dig, og du vil finde, at det er så som du bruger din guddommelige gave af fri vilje på velvillige og harmoniske måder.

Alt, hvad du søger, er inden i dig, og det påhviler hver enkelt af jer til at tilbringe mere tid i meditation og fordybelse. I denne ensomhed kommer svar på dine spørgsmål og livet i almindelighed bliver mere fredelig og fyldt med yndefulde synchronicities ( The Law of Attraction and Manifestation)  der bevæger dig gennem ændringer i dit højeste og bedste liv endnu. Som du overgive sig til de højeste aspekter af jer selv, vil livet eksplodere med forbløffende og vidunderlige mirakler, der vil udfolde sig og slår rod i dine personlige og kollektive liv. Som mesteren tiltræder du denne Jord som føreren af ​​dine tanker, ord, handlinger og intentioner, vil dit eget potentiale udfolde sig og blomstre i nye og fantastiske realiteter. Ligegyldigt hvad din kronologiske alder, er du kun lige begyndt!

Indtil næste uge ...

Jeg er Hilarion