Aug 18, 2014

The Arcturian Group via Marilyn Raffaele: August 17, 2014 - Frygt er med til at fastholde os i vores 3D verden, stop med at snakke om vores åndelige udvikling, gør ord til handling.


Billede af Arcturians iflg.
http://arcturi.com 
Arcturians er en race, der kommer fra den 
blå planet, der kredser den røde kæmpestjerne Arcturus i Bootes konstellation. Arcturus kredser cirka 36 lysår fra vores solsystem. Arcturians er den mest avancerede civilisation i galaksen, transcendere ind i 4. og 5. dimension. 
Mange kender Arcturians, som velvillige væsener. Men hvad kun nogle ved, er læren som Arcturians følger. Indhyllet i mystik, og tabt i de åndelige oversættelser gennem kommunikation og kanaliseringer af Arcturians til mennesker, en race af væsener synes at eksistere og kommunikere fundamentale love, der styrer eksistensen af ​​fred, kærlighed og glæde. Denne grundlæggende lovgivning tillader Arcturians at skubbe i retning af højere planer af eksistens og give mulighed for fortsat vækst i et begrænset fysiske univers. Arcturians menes at komme fra en 
kredsende himmellegeme, der ikke har været opdaget af jordiske astronomer.



Mine Kære, GAOFG

Igen vi hilser på dig på denne tid af accelererende Lysenergi på Jorden.

Meget højere dimensionelle energi flyder, og modtages af alle, der er modtagelige.

Mange nægter stadig, at anerkende og acceptere de åndelige gaver, der tilbydes på dette tidspunkt, men det er nu engang den velsignelse, den frie vilje, for ingen behøver gøre noget, hvis de vælger det.

Alle, der er åbne og modtagelige oplever nu de stadig intense lys-energier, fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Det er en kraftfuld tid, at være på Jorden, og mange, der ønskede at være her trådte til side for dem, der kunne bære og tilføje mere lys til udviklingen af ​​menneskeheden.

Vi er klar over den vrede og frustration mange føler med hensyn til den nuværende verdensomspændende situation. Vær tålmodig mine kære, for hver bevidsthed med hensyn til nogle af verdens problemer indikerer, at lyset skinner ind i nogle dunkle korridor, til den tredje dimension.

Mange af de spørgsmål, som nu kommer frem i lyset i hele verden er ikke nye problemstillinger, som de kan synes, men er blevet skjult, nægtet, og dermed foreviget generation efter generation af en underudviklet samfund, såvel som af dem, der indser, at deres egennyttige interesser vil blive berørt af ændringen.

Eksponering medfører forandring, så menneskeheden bliver klar over, hvad der er foregået bag kulisserne, de begynder at indse behovet for forandring. Når tilstrækkeligt mange mennesker kræver det, vil nye love begynde at blive vedtaget, som afspejler en offentlig bevidsthed baseret på pålidelige og sand information og samtidig give nogen tiltro til protesterne fra dem, der finder tryghed i, hvad der er gammel og færdig.

Øv dig, at se smertefulde begivenheder i verden med nye og åndeligt bevidste øjne - som wake up call til universel forandring. Genkend disse ting for at være illusoriske manifestationer af en tæt og uopvågen tredimensionelle bevidsthed.

Der er et element, der ønsker at starte krige og løbende fodre frygtens energi til verden for deres egne egoistiske grunde. Vær opmærksom på, og ikke tillader jer selv at træde ind i deres spil, for frygt er den energi, der fodrer mørke på alle niveauer.

Frygt er roden til alle problemer i den tredje dimension. Alt bekymring, vrede, frustration, sygdom mv rodfæstes af energien af ​​frygt. Frygt for det ukendte, frygt for ting ikke arbejder i den måde, man er blevet forledt til at tro de skal, frygt for mangel og begrænsning, frygt for smerte, frygt for døden, frygt for visse livserfaringer mv.

Frygt er troen på separation og er den fastforankret faktor i enhver menneskelig spørgsmål - tjener blot til at skabe og fastholde alle tre-dimensionelle problemer og vanskeligheder.

Når du finder dig selv bekymret for noget, stort som småt, ​​så spørg dig selv, "Hvad er jeg bange for? Hvad får dig til at føle denne måde? "Vær meget ærlige med jer selv, ikke at lade egoet straks give udtryk for nogle begreber som verden har givet dig vedrørende din særlige frygt. Når du er oprigtigt (praksiser uden frygt), vil det zoome ind uanset de koncepter og overbevisninger du kan stadig være i besiddelse af, så du kan anerkende og dermed fjerne dem.

Enkeltpersoner skal normalt ikke være bevidst om kilden til deres dybere begravet frygt. (fx livslang frygt for højder, vand, dyr etc.) Hvis disse oplysninger er nødvendige for at klare det, vil det blive givet i drømme, gennem en spirituel lærer / kanal, eller i enhver form kan være nødvendig. Du må ikke aktivt søge at revidere disse erfaringer blot for nysgerrighedens skyld, for dette kan tilføre energi til det, som du forsøger at rydde.

Jobbet som den åndelige studerende er, at angive sin hensigt verbalt eller tavst og udrydde alle gamle og færdige energier fra sit energifelt. Med denne intension, vil der dukke frem, hjælp og bevidsthed, om nødvendigt. Husk altid, at I er stærke lysvæsener og dine ord, tanker og intentioner tjener til at skabe.

Den dybere frygt er normalt forankret i tidligere livserfaringer, men indtil man er blevet en Åndeligt opvågnede person, vil nye fortsat blomstre som et resultat af de lærdomme og indflydelse af en universel upersonlig bevidsthedsverden, som indeholder alle menneskelige overbevisninger.

Altid huske, at enhver frygt scenario, du kan opleve er aldrig personlig, er aldrig rigtig jeres, er Frygt pålagt den uvågne bevidsthed fra konsensus tro adskillelse og dualitet.

Disse overbevisninger er altid tilgængelige i den menneskelige bevidsthed for, at blive accepteret eller ej - valget er dit. Evolution er opløsningen af ​​disse falske energier, og erstatte dem med sandhed, som derefter manifesterer udad i højere og sandere former.

Den virkelige DIG, består kun af guddommelige bevidsthed og indeholder alt, hvad der er indeholdt i den guddommelige bevidsthed. Din realisering af din oneness med guddommelige bevidsthed udgør automatisk din oneness med alle guddommelige Idéer, samt med den åndelige virkelighed af alle levende ting. Men denne erkendelse, kan kun blive en tilstand af bevidsthed og ikke blot være en form for intellektuel viden. Det er din rejse.

Når du indser, at noget ikke er sandt, hvorfor holde fast i det? Spørg jer selv, så. Alt for mange ser stadig spiritualitet som en smart idéer, begrænset til en time om søndagen, men upraktisk for hverdagen.

Det er tid for alle dem som tager den åndelige udvikling alvorligt og Ascension og gør ordene til handling, istedet for bare at snakke om det. De, der begrænser deres åndelighed til nogle søndags- gudstjeneste kommer til at finde ud af, at de gør meget lidt reel åndelige fremskridt og forbliver viklet ind i forældede begreber og overbevisninger.

Hvis du søger at komme ind i selve erkendelsen af, at du er alle de ting, du har søgt, så skal du indse, at "helgen" og de "hellige" fra fortiden såvel som den nuværende, er ikke anderledes end dig. Det er kun, at de ved, hvem de er, de kan huske det. Det er den eneste forskel.

Nu er det tid for dig, at huske - at leve ud fra og være alt, hvad du virkelig er. Ikke mere forblive i oferollen, ikke mere have ondt af din skæbne  i livet, ikke mere klynke.

Det er på tide kære, det er tid.

Vi er den Arcturianske Gruppe