Oct 23, 2014

CANADIAN PARLIAMENT CSI ATTACK - Oct. 22, 2014

By JC Collins (philosophyofmetrics)

UPDATE: Betydningen, at canadierne ikke længere er sikkert,  breder sig over hele online-sfære.

Med skyderiet på Parliament Hill i morges, syntes den rolige attitude af Canadas kulturelle kollektiv, været knust. Radio-og tv-udsendelser opsamler hurtigt buzz udtrykket "nu har alt ændret sig."

Denne begivenhed passer perfekt i vores metode og definition af den kulturelle og socioøkonomiske aflytning. CSI Resultatet af "nu har alt ændret sig", og Facebook og Twitter udsendelsen af "canadierne er ikke længere er sikkre" er, hvad der bliver kørt ind i det ubevidste af uorganiserede masser.

Ligesom alle CSI begivenheder, såsom Sandy Hook massakren i Amerika, blandt andet den tidlige historie og udsendelser, hvor der kan konstateres uoverensstemmelser. Med Parlamentets pistolmand følger et uhyggeligt lignende metodologi af andre skyderier og den samme type af afvigelser kan bestemmes.

CBC-radioudsendelsen i morges gav os første-hånds beviser af begivenheden. Skytten blev beskrevet på et par forskellige måder. Nogle vidner sagde, at han havde langt hår ned til hans tajle. Andre sagde skytten var iført et tørklæde med arabisk aftegninger. Billedet nedenfor antyder det kunne være begge dele. Mens et andet vidne sagde skytten inde i parlamentsbygningen var iført en hættetrøje.

De tidlige rapporter nævnte også, at der var flere skytter. Dette er nu ændret, og skyderiet bliver opført som ansvaret for en eneste skytte, en canadisk født Michael Zehaf-Bibeau. Bibeau var 32 år og havde slået på den radikale islam i årenes løb. Det er rigtigt, hjemmedyrkede terrorisme.

ISIS postet et billede af Bibeau på Twitter-side af en af ​​dens formodede medier. Uanset hvad det betyder.

CBC Radio udsendte interview af dem fanget inde i Parlamentets bygningen via deres mobiltelefoner. Timer efter Bibeau var blevet skudt inde i bygningen af Sergent-at-arms Kevin Vickers, bliv det anfægtet af CBC, flere pistolskud.


Læs den originale artikel her