Sep 3, 2014

Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys. Har tilladt mig, at indsætte links, så man beder forstår de begreber som er beskrevet.

En ny dag med strålende lys skinner på dig og begynd tidspunktet for healing og tilgivelse. Du skal nu sole dig i denne helbredende lys og blive fri!

03. September 2014                   10 Ahau, 18 Uo, 11 Ik                      http://bottomliningit.com/

Selamat Jalwa! (Være i evig glæde!) Vi vender tilbage med nogle vidunderlige nyheder! NESARA er tæt på at blive annonceret. Valuta revalueringens processen er virkelig færdig! Den globale valuta nulstilling er næsten ved hånden. Disse udviklinger er kun starten på en proces, der begyndte årtier siden af ​​vores jordiske allierede. Udover ændringer i regeringen og finansiering, er det også det tidspunkt, hvor hver enkelt af jer kan blive sat fri fra den store en mose eller sump, der er den globale gælds-slaveri. En række vigtige begivenheder og ledsagende meddelelser er bare starten af operationer, som er at få den mørke Cabal væk og dens talrige håndlangere. Du må ikke være i chok over, hvad der skal ske. Fryd dig over og forstå i dit hjerte, at der indledes en aktion, der endelig sætter dig fri og genetablere din individuelle suverænitet. Ny regering er at invitere dig ind og spørge din rådgivning. Være parat til at acceptere alt dette med ynde og en fast tro på Lyset. Vi skal afvente det tidspunkt, hvor det er passende for dig at afslutte "cover-up" og afsløre vores eksistens og velvilje. Vi er klar på det tidspunkt til at løse dig og forklare i detaljer om første kontakt. Vores landinger vil være starten på et tidspunkt, til at give dig glæde, med fuld bevidsthed. 

Denne vej mod fuld bevidsthed er selve kernen i vores mission. I det forløbne næsten 13 årtusinder, vi har våget over dig og rapporteres tilbage til vores hjem verdener om, hvad der sker her. Den mørke Cabal, med bistand fra sine herremænd - Anunnakierne, kom meget tæt på at flytte dig ind i en permanent tilstand af trældom. Denne afskyelige operation kom til en afslutning af tab-af-ære, da Anchara kontinuum blev enige om fred og anmodede om, at de gamle profetier Ærkeenglen Michael var opfyldt. Dette blev gjort, og Anunnaki forlod den mørke side og blev vores allierede. De sidste næsten 20 år har været at overvåge de mørke håndlangere vise sig i stand til at opdage et middel til at ændre det uundgåelige. Vi står ved afgrundens rand. Lysets sejr er nært forestående. Vores jordiske allierede er parat til at skubbe de mørke fra magten og indsætte nye statslige og finansielle systemer, som vil bringe velstand og frihed til din overflade af virkelighed. Disse begivenheder er en forløber for de sidste nødvendige skridt for at afslutte din vej til fuld bevidsthed. 



Fuld bevidsthed er en naturlig tilstand af menneskeheden. Du blev midlertidigt trukket fra denne tilstand af nåde i det gamle Atlantis. Atlantis var et land fyldt med mærkelige dikotomier. Det var et land, som de mørke håndlangere af din fortid forsøgte at kontakte og redde på talrige lejligheder. Men denne opgave blev dødsdømt fra starten. Trods dette og andre fejl, forblev mørke håndlangere resolut. Det er mærkeligt at se sådan en beslutsomhed spildt på disse tåbelige forsøg på at ændre historien. Tværtimod, har de brug for at hjælpe deres folk og lede dette rige mod fred og velstand. Vi har bedt dem tidligere, at gøre netop dette. Deres kollektive svar er, at dette begreb er uacceptabelt. Så nu bliver disse mørke udsat for og lide under konsekvenserne af deres handlinger. Vores jordiske allierede er klar til at begynde masseanholdelser og igangsætte styringen for disse mørke, samt skabe nye finansielle instrumenter til at nedbringe deres lange styre til en mest rettidig død! Disse nye regeringer vil afslutte UFO tilsløringen og tillade os at tage dig direkte. 

Således nuværende tidspunkt er et afventende øjeblik på det endelige skridt, for at indsætte magtstyret og meddele, vi eksisterer. I det øjeblik, at dette sker, er du begyndt en bevægelse væk fra en begrænset bevidsthed og hen imod fuld bevidsthed. Du har blandt mange af jer, fuld åndelighed som dybt ønsker, at skabe en ny virkelighed. Længe siden, disse væsener og deres partnere startet en kampagne for at bringe dette rige helt ind i Lyset. De første elementer var en serie af gamle kerne familier, der gav sig til den guddommelige service. De opstegne Mestre og dem i Agartha hjælper dem. Derfor, kan de tidlig tiders ansvars-fraskrivelser fra de mørke, ansporet fra disse hellige grupper. Den blotte tanke, at Jorden er hul, eller at der er en guddommelig fristed er der kraftigt bestridt. En anden del af denne benægtelse vedrører os. Sammen er vi set som en kraft med et ulig dagsorden. Denne dagsorden skal ændres og gøres til, at blive vist uønskede. Disse manipulationer er nu at blive anskueliggjort for hvad de virkelig er: direkte løgne og urigtige oplysninger. Sandheden er at sætte dig fri! 


Namaste! Vi er dine opstegne mestre! Vi kommer med gode nyheder samt! Vores Agarthan tilhængere og vores hellige hemmelige medarbejdere er klar til at starte en serie af begivenheder, der fører til sejr for Lyset. Himlen velsigner os med tilhængere, der har arbejdet utrætteligt for at skabe en netværk af finansiering, grundlaget for et nyt finansielt system, omarbejdet globale valutaer og mest af alt, en fælles global lovstruktur. Dette er kun sket på grund af deres store engagement til Lyset. Vi får at vide, at disse forskellige netværk er nu aflåst og klar til at omdanne denne mørke og fordrejet virkelighed. Længe siden, da Himlen dekreterede, at en særlig tid skulle komme. Før alt dette skete, var der avatarer til at forklare disse profetier til alle, som ville lytte. Vi kom i himlens navn og med de guddommelige budskaber givet af disse store lysvæsener. Vores opgave er nu at tage disse budskaber og sammen manifestere dem. Menneskeheden er at modtage disse store gaver, og opfylder de ønsker af himlen! 

Himlen er i øjeblikket ved at udrulle et guddommeligt netværk af forløsning for denne virkelighed. Hun har bragt jeres forfædre langvejs fra, og snart vil din nye styreform blive annoncerer og deres tilstedeværelse. Derudover har du dine kusiner fra Agartha blandt jer. De har givet os helligdommen og når det er nødvendigt, er kommet blandt jer til at hjælpe os i velsignelse og rydde vejen for lyset. Vores opgaver er at drage omsorg for dig og oprette et middel til Lyset at genvinde denne virkelighed og sende dig tilbage til dine tidligere selv. Disse opgaver har taget årtusinder, og på dette tidspunkt, en stor himmelsk dispensation muliggør den storslåede virkelighed, der skal skabes for dig. Velsignet være himlen og dem, der har så uselvisk arbejdet på at gøre alt dette muligt. En ny dag med strålende lys skinner på dig og begynde tidspunktet for healing og tilgivelse. Du er her for at sole dig i denne helbredende lys og blive fri! 
For din del, er denne vej til frihed og tilgivelse kræver en omhyggelig fokus og en vilje til at stå over for dine største smerter og sorger frontalt. For at hjælpe dig, har Himlen konstateret et behov for åndelige og fysiske mentorer. Vi våge over dig dagligt og ser, hvordan du skal bruge dine egne indre evner til at erobre din indre dæmoner. En sådan positiv indsats er noget at være dybt bekymret. I din voksende glæde, kan du endelig at besejre de ting, der stadig dybt skader dig. Transformere denne sårbarhed, er det første elskværdige skridt mod en ny og helligt liv. Alle os har lært, fra de opstegne mestre, hvor svært denne proces egentlig er. Men healing, som det bringer er virkelig guddommelige! Dette er blot en forsmag på, hvad de fysiske og åndelige mestre, giver dig. Du er derefter, efter visse indre arbejde, som skal klargøres til de vidundere, der kommer til dig i dine særlige krystal-kamre! Halleluja! Halleluja! 

I dag giver vi dig fortsat med vores budskaber om, hvad der sker omkring dig. Jeres virkelighed er ved at ændre sig og klargøre os selv, at blive transformeret af Lyset. Under denne proces er du ved at møde dine åndelige og rumfamilien. Du overgår også til fuldt bevidste lysvæsener! Vid, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Så må det være! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Rejoice! Og være i glæde!)