Sep 3, 2014

Planetary Declaration of Independence by Elvira


Af: Elvira
August 22, 2014
Det er kommet til befolkningens opmærksomhed, at vores planet og hendes folk er blevet manipuleret, voldtaget, røvet, plyndret, udplyndret og hærget igennem mange tusinde år af væsener og kræfter, med vilje i skjul, og indtil nu ud over vores fatteevne, af lusket og ondskabsfuld karakter som kun har deres egen aggressive, snyltende, interesse i tankerne.

Disse kræfter har befængt hele vores historie og samfund hovedsagelig ved hjælp af religion, hemmelige samfund, kongehuse, jura, regeringer, banker, selskaber, militær, medicinalprodukter, overklasse (kastesystemer), medier, underholdningsindustrien i samhørighed med nøje udvalgte håndlangere (minions) der præsentere os med en falsk følelse af opfattet virkelighed om karakteren af "livet og tilværelsen på jorden"

Dette er ikke længere acceptabelt, da befolkning på planeten Jorden har ret til at vælge deres egen skæbne uden at blive parasitbefængt af skabninger af sådan en beregnende karakter. Disse væsener og ondsindede kræfter af en mørk og skjult karakter samt deres håndlangere, har i årtusinder begået forfærdelige og afskyelige forbrydelser mod individuelle sjæle og mod menneskeheden i almindelighed, og vil fortsat gøre det, indtil vi, befolkningen på planeten Jorden af den menneskelige race, tager os sammen og retter os op fra en manipuleret og tvunget trældom, som disse kræfter og væsener repræsentere med disse fremmede / ekstra dimensionale.

Dette er den planetariske uafhængighedserklæring af den menneskelige race, også kendt som
»Vi folket på Planeten Jorden", i det følgende benævnt »Vi Folket" eller vi.


Vi, folket på planeten Jorden, genvinder hermed vores suveræne frekvens og sind, bevidst, som på en modbydelig måde og med vilje, blev stjålet fra os ved bedrag og ved udøvelse af konstrueret manipuleret opfattelse af ovennævnte kræfter til egoistiske formål.

Vi, folket på planeten Jorden, vil afmontere Demiurgen, (Demiurgen kan ses som en falden engel, der bilder sig ind at være Gud, fordi han kan forme verden med hænderne. Han fik efterhånden sit eget hof med åndelige og guddommelige væsner og egne engle. Det gjorde ham overmodig og blind for den virkelige gud, og han erklærede: "Jeg er Gud, og der er ingen anden gud ved siden af mig." privatejet, korrupte, selskabs kontrolleret systemer forklædt som, og almindeligvis kendt som; Vatikanet; regeringer; demokratier; FN; UNESCO; TLC; CFA; IMF; FED; BIS; EMF; ECB osv osv

Alle oplysninger om den sande vibrationelle natur af universet, dets påvirkning af hellig geometri på denne, samt den svigefulde og ondsindet brug og tilbageholdelse af denne viden til befolkningen på planeten Jorden ved demiurgen, straks blive åbenbaret for folket.

Al rigdom og ressourcer for befolkningen på Jorden, der i æoner er stjålet af demiurgens systemer kendt og endnu er ukendt af Folket, der almindeligvis omtales som; »Kvæg«; »Dyr«; »Løsøre«; »Garanter«; »Menneskelig kapital«; »Sikkerhedsstillelse«; »Alt land, hav og luft, og deres ressourcer i undergrunden« og »de globale sikkerhedsstillede konti« osv, osv, Er herved genkrævet og taget i besiddelse af befolkningen på planeten Jorden for folket på planeten Jorden, for hver at have en lige andel, så folket kan leve deres liv på jorden i frihed af frygt, fortvivlelse og fattigdom, som er deres umistelige fødselsret.

Fra dette øjeblik i Nulpunktsenergiens felt, og alle tidslinier, er alle hierarkier opløst og erklæret ulovlige af de mennesker, og som ingen velvillige kræfter og væsener er nødt til at indføre og forklæde sig som "fra en højere orden eller hierarki". vi alle er skabt lige fra Kilden, og dette omfatter vores dyr søstre og brødre.

Alle (sjæle) kontrakter, der er fremstillet eller undertegnet, fra repræsentanter for visse mennesker og / eller blandede «blodlinier«, på vegne af, eller hævder rettigheder til, ejerskab af den menneskelige race og dens aktiver «, og hævder,» arvelige rettigheder pga fødsel, at herske på grund af visse dna typer «, er hermed aflyst, erklæret bortfaldet, og opløst i al evighed, også kendt som nulpunkt energifeltet, og alle tidslinier (timelines), ligesom alle kontrakter indgået ved skadelig tilbageholdelse af oplysninger om alle for- og u-lemper med henblik på energi høstning af forgrunden nævnte skjulte kræfter, af de menneskelige inkarnerede sjæle.

Alle præ-fødsel sjælekontrakter erklæres bortfaldet, da alle kontrakter blev indgået ved hemmelighedsfulde, ondskabsfulde og svigagtige, tilbageholdte oplysninger om energi høst i forbindelse med "inkarnering" og "som liv på jorden" under demiurgens archontiske systemer, og deres repræsentanter, og ved deres repræsentanter, fører tilsyn med inkarnationsprocesserne eller det såkaldte " karma hjul", i andre dimensioner eller astrale planer på en uanstændig måde. Alle tagne og stjålne sjæle skal returneres straks med deres komplette aspekter.

Ingen energikontrakter ved hjælp af 'navn'; »Nummer«; »Dåbsattest«; »bio-print" eller på andre ureglementerede vis, uden fuld og fuldstændig oplysning og gennemsigtighed i alle dimensioner, bevidst husket og erindret af de involverede; kan accepteres.

Al hamstret og skjult viden om den sande menneskelige historie, elektromagnetismen, dets rolle i menneskehedens historie, den sande natur af det vibrationelle univers og

Loven om resonans, skal åbenbares, og vendte tilbage til de rette ejere, så det kan gavne hver eneste levende sjæl på planeten.

Alle slaveri systemer, som ved hjælp af energi høst, almindeligvis kendt som, eller tilsløret som »det finansielle system ',' regeringsledelse ',' militær ',' medier ',' uddannelse ',' sundhedssystemer", osv. er ikke længere tilladt fra dette øjeblik i al evighed også kendt som nulpunktsfeltet energi og alle tidslinier.

Folket på planeten Jorden giver ikke samtykke til krig, propaganda, stedfortræder krige, falsk flag, chemtrails, BlackOps, PSYOPS, vaccinationer, GMO 's, stråling, fluor, wi-fi som stealth våben, dna manipulation og alle andre luskede og modbydelige midler, skjulte og åbenlyst brugt til tankestyring og bedrageri mod folket på planeten Jorden.

Udnyttelsen af dyrelivet skal bortskaffes så hurtigt som muligt, da alle dyr har sjæle skabt lig vores. animalske produkter eller produkter, der indeholder animalske aspekter, ikke frit doneret af pågældne dyresjæl skal frarådes voldsomt ved at gøre indtrængende klart for folk, at disse »produkter« stæder en tung byrde på den kollektive menneskelige sjæl og er for en stor del ansvarlig for forsinkelsen i at tage vores retmæssige plads blandt stjernerne, som de kosmiske arter, vi virkelig er.

Et råd af kloge og seere af de mange mennesker på planeten Jorden skal være installeret, i fuld gennemsigtighed og ansvarlighed over for mennesker af planeten Jorden i at føre tilsyn med processen at demontere demiurgen archoniske system.

Gør ingen skade, forårsag intet tab, skal være vores naturlige lov.

Vi, folk på planeten Jorden, kræver alle fremmede / ekstra dimensionelle kræfter, fortide, nutide og fremtide, alle tidslinjer, forbundet eller har ejerandele 'i Demiurgen, archoniske, korrupte system, at afsløre sig selv eller (enten leve med os i gensidig respekt og fred, eller) forlade Jorden!

Lad der være fred, kærlighed, velstand, visdom, glæde og latter på planeten Jorden.

Planeten Jorden