Sep 2, 2014

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 02. September 2014

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min letfældige opsummering og uddrag. Der er simpelhen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, inden den store begivenhed. Meddelelser fra John Smallman er især gode, da han deler en lyd fil fra alle de kanaler der benytter ham.  


Destiny fortæller os, blandt andet, hvor vigtigt det er, at tænke på alt levende også dyrene som vi spiser hver dag, dyrene har også en sjæl og ønsker ikke at blive mishandlet, opfedet, slagtet og spist, det skaber enorme negative energier. Vi skal være udvise ubetinget kærlighed til alt levende. Æreenkelen Michael, fortæller os, hvordan vi via øvelser smider vores frygt, kaos og smerte væk fra vores fysiske legeme og øver os til at blive bedre spirituelle væsener       

2. September 2014 CET
Transcribed by Kathryn E. May, September 1, 2014, 5 pm., New York

Destiny: Frihed for alle jordens børn

Destiny: 

Jeg er Destiny. Jeg er det Højere Selv på den ene, der kalder sig Noeve. Hun er 5 år gammel, og hun / vi bor sammen med sin mor Gabriella og hendes adopterede bedstemor, Kathryn. Jeg kommer i dag for at bringe et budskab til alle børn i verden. Jeg håber, at de voksne læser dette vil kopiere det og læse det op til de børn, de kender. Det betyder ikke hvilken alder "barnet;" er på, hver enkelt af jer på planeten Jorden er en af ​​Guds børn, og du har alle brug for at høre de ord, jeg taler på dine vegne. Jeg sætter pris på muligheden for at sende denne besked til dig via Kathryn. 

Elskede børn, jeg kommer til Jer direkte fra Gud, den Store Kilde fra den Centrale Sol. Hver og en af ​​jer blev valgt specielt at komme til Planeten Jorden på denne tid til at handle som Guds særlige sendebud, for at bringe kærlighed og lys til Jorden i dette vigtige tidspunkt i historien. 

Der har aldrig været sådan en forunderlig tid i planetens historie, du bor på, hvem vi kender som Terra. Mange ting ændrer sig i disse dage; nogle du kan se og nogle du kan kun føle i jeres hjerter og i jeres intuition. Du kan mærke det, hvis du lægger mærke til de følelser og fornemmelser inde i din krop. Jeres kroppe er ved at ændre fra dag til dag. Jeg tænker ikke kun den sædvanlige voksende og skiftende, healing og aldring. Det er meget dybere end det.

Lad mig minde dig om de ting, du måske har følt på det seneste, som er den følelsesmæssige reaktion på din krops forandringer. Måske har du været lidt sur, rastløs og ud af sorterer. Du har sikkert fundet dig selv på at tænke på ting som er uretfærdighed, urimelig og hændelser, hvor du så nogen bliver mishandlet. Måske var du den ene der bliver mishandlet og det føltes utåleligt for dig. Måske var det et eksempel på børn, der bliver misbrugt, eller sult rundt om i verden, der gjorde du lyst til at græde af smerte, til at stemple din mund og kræve bedre for dem, du oplevede, der lider.

Disse er normale reaktioner, elskede menneskeheden. Du er netop nu ved at vågne til at føle de magtfulde følelser af empati, som er blevet undertrykt så længe. Du kan sandsynligvis ikke huske, at et spædbarn på hospitalets fødegang, men hvis du gjorde, ville du huske, hvor forfærdeligt det føltes at dig at høre en anden baby græder. Det smertede dig så meget, at du ville begynde at græde i sympati med den, der kaldes ud i nød. Mange af jer besidder stadig denne kvalitet af empati, men det er en vanskelig følelse at håndtere, når du bor i en verden, der administrere straf og grusomheder, som den normalen.

Du kan sikkert finde dig selv tænke, du er svag, eller for følsomt, hvis du er blevet latterliggjort for dine empatiske måder. Må ikke tillader dig selv at falde i den slags selvkritik eller misbilligelse. Sananda fortalte dig i går i sin "Fireside Chat", som du skal ophøre og afstå fra enhver form for selvhad, uanset hvor mild eller uskadelig de måtte synes. (http://www.blogtalkradio.com/channelpanel/2014/08/31/ascension-training-with-sananda-meg-kathryn-and-the-arcturians.. læs mere her.. 

Som når den illusoriske infrastruktur nedbrydes, kan du se resultaterne overalt.


Af John Smallman (Saul meddelelse)

Som mange fortæller dig, menneskehedens opvågnen eller opløftelse er meget tæt faktisk. Hold dit Lys højt og lad det ske, undgå ikke får trukket det ned i undergang og dysterhed af verdens begivenheder, fordi, som hensigten, det dræner din energi og kanaler det til dem, der desperat kæmper for at blokere lyset væk fra Guds kærlighed. Det kan ikke lade sig gøre for mørket, at være allestedsnærværende, lyset bringes ud til de mørkeste krinkelkroge, hvor der er stadig et par tilsyneladende magtfulde ukærlige, der forsøger at skjule sig og genopbygge hvad der uigenkaldeligt brudt sammen

Mørket er fortid, kan ikke modstå det glans af lys, der strømmer ind i alle dele af illusionen og opløse det indefra. Mange personer modsætter sig stadigvæk Lyset, fordi det er, hvad de er vant til at gøre, men deres indsats er forgæves, fordi mørket er blot et fravær af lys, og det guddommelige lys af Guds uendelige kærlighed til menneskeheden er altgennemtrængende. Mørket kan ikke modstå den blide stormløb af dens forbløffende glans, alt forsøg på modstand af disse vildledte, er ineffektiv, svækkelse og smuldrende.

Som når den illusoriske infrastruktur nedbrydes, kan du se resultaterne overalt som politisk ustabilitet vokse over hele verden. Politikere er nu forladt snublende og forvirret som de systemer, som de har gjort gældende for så lang tid at indberette deres retorisk intellektuel substans, samtidig viser deres tillid og ofte arrogante maske til offentligheden, er afløst af de langt mere realistiske rapporter fra den nu velkommen indflydelsrige alternative medier... læs mere her

Ærkeenglen Michael via Ronna Herman: Illusionen om Frygt


Elskede mestre, vil du holde pause sammen med mig et øjeblik og tage opgørelse over dine seneste resultater og hvad der kan synes som nederlag eller fiasko for dig? 

Jeg ønsker at bringe dig nærmere for en bedre forståelse, om hvad Ascension processen er. Du får et klarere billede af arbejdet i kosmiske lov og pragt og kompleksiteten i vores Sub-univers som glemslens slør bliver løftet og du begynder at tappe visdom til dit Højere Selv og Super-bevidste sind. 
Men du er stadig i tvivl, og er forvirret, når du bliver konfronteret med nogle af dine gamle frygt og følelser. 

Hele menneskeheden, uden undtagelse, vinder frem med syvmileskridt - ja, selv dem, der synes at være fastlåst i offer-rollen og det karmiske samspil mellem årsag og virkning, drama om godt og ondt eller dualitet / polaritet bevidsthed. 

Dybt inde i hver sansende væsen er der en utilfredshed, en længsel, en følelse af, at ændringer skal foretages - at de ikke kan fortsætte i de samme gamle smertefulde mønstre af eksistens. Som du er vidne til, vil nogle vælge at fraflytte vores fysiske væsen, vender tilbage til den åndelige form, for at afvente en lettere, blidere tid til at vende tilbage og fortsætte rejsen af fysiske udtryk. 

Andre bliver frygtløse når de når ud i det ukendte og finder vi venter der for at hjælpe dem - og så begynder de at håbe og drømme, tager kontrolen over deres skæbne. 

Ligesom du skal erkende, klargør og løslad alle negative erindringer og energier i dit fysiske / æteriske, mental og følelsesmæssig struktur, sammen med din Moder Jord. Dette er kilden til "destruktion processen", som du alle frygter så meget, men det behøver ikke være så radikalt katastrofal som det er blevet forudsagt, og som du er blevet forledt til at tro...... læs mere her