Sep 2, 2014

Benjamin Fulford Update - 2. September, 2014

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961 er journalist, forfatter af  canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007. 

Som altid kommentere David Wilcock på Fulford's blog. Virkelig spændende nyhedsstof, en vinkel, som bliver mere valid eftersom de begge har informanter og indgange til den virkelige agenda, uden censur, der aldrig når ud i de officielle medier. 

Forord: Nedenstående er det FULDE uddrag, som Benjamin Fulford har udgivet. Som jeg har sagt mange gange, vi har NATO/USA som er i panik nu. Det militære-industrielle-kompleks skal holdes igang, kan kun ske med konflikter og Krige og oprustning. Agenda er stilstadighed, affolkning i verdens menneskebestand. White Dragon Familien har nu overtaget FED og har et nyt monetære system klar (dermed styrer pengestrømmene), Cabal's aggression mod Rusland er kun forløberen til den kommende aktion mod Kina, blot fordi White Dragon Society er styret fra de Asiatiske, Japanske og Kinesiske aristokratiske familier som er blevet Cabal/Bank elitens værste fjende          

Udgivet af Benjamin
September 2, 2014 

I sidste uge spurgte White Dragon Society den kommunistiske Kinas regering om, at stoppe finansieringen af ​​Nazionist forbrydersyndikatet, der ulovligt har overtaget Republikken USA. Anmodningen blev sendt via en højtstående Japanksk baserede kinesisk agent. Det blev forklaret, dem som "holder med" den amerikanske slyngelstat med regeringers gæld efter 30. September og regnskabsårets slutning, ville finansiere et regime, der har planer om at invadere og adskille Kina. Det ville også fastholde magten for en gruppe af gangstere, der finansierer terror og massemord i hele verden. Kineserne har også forlænget lidelserne for det amerikanske folk ved at holde dem afhængige, forøgelse af udlandsgælden. 

WDS (White Dragon Society) fortalte agenten, at hvis den kinesiske regering undlod at handle på dette råd, det ville vise, at de faktisk arbejdede for Nazionists. Hvis det viser sig at være tilfældet, så vil Kina's 500 millioner af "vandrende mennesker" (流民) mobiliseres, for at tvinge den kinesiske regering til at handle, svarede agenten. En detaljeret metode til at gøre dette blev skitseret. 

I mellemtiden har NATO oprettet en 12 kilometer lang stål hegn til at bevogte 150 VIP'S som repræsenterer 67 lande (NATO har kun 28 lande i det hele) for en stor militær kærlighedsfest i Wales, England i denne uge. Mens begivenheden kommer i luften, er de amerikanske slyngeler af "politikere" og militære lobbyister brugt deres fremstillede Ukrainske krise som en undskyldning for at opfordre de europæiske lande til at øge deres "forsvar" (dvs. krigs) budgetter. Med andre ord, de handler helt efter Bush Sr.'s koncept (som afsløret af MI5) opfordrer til en falsk ny kold krig som en undskyldning for at militarisere Europa, USA, Rusland og Japan i forberedelse til krig mod Kina. 

Desuden er gentagne advarsler om en ny "ISIS" terror begivenhed i USA og / eller Storbritannien bliver udbasuneret i Nazionist propaganda medier. Dette indikerer forsvars- kontrakthaverne samles omkring NATO mødet og planlægger at iscenesætte en slags stor falsk flag begivenhed for at få offentlig støtte til flere militær-udgifter, siger MI5 kilder. 

Der er også voksende indikationer, der vil blive foretaget et forsøg på at ødelægge det amerikanske el-net eller dele af el-nettet. Dette vil være rettet mod at lukke det amerikanske finansielle og Google / NSA computernetværk, både MI5 og gnostiske illuminati, siger kilder. 
Der er også voksende indikationer vil blive gjort et forsøg på at tegne den amerikanske elnet eller dele af denne elnettet. Dette vil være rettet mod at lukke det amerikanske finansielle og Google/NSA computernetværk, både MI5 og gnostiske illuminati, siger kilder. 

CIA kilder i Europa, siger i mellemtiden, "en masse mennesker kommer til at være døde," i USA som en del af en stor indsats for at ødelægge det netværk af kriminelle, der er ansvarlig for 911, ødelæggelse af Irak, spredningen af ​​bio våben og andre folkedrab

Det mordforsøg sidste uge af tidligere FBI chef Louis Freeh var formentlig en del af kampagnen, siger kilderne. Freeh var dybt involveret i begivenheden omkring 911's massemord, godkender flere kilder 

Pave Francis er også under angreb og P2 frimurerne kilder siger, at der er beviser, som han er ved at blive ramt med en langsom virkende gift, der forårsager neurologiske skader. Paven bliver angrebet, fordi han tilkender sig den særlige immunitet for retsforfølgelse for krigsforbrydere som Tony Blair og George Bush Jr., siger kilderne. 

Der er også en masse økonomisk krigsførelse som finder sted både i offentligheden og i hemmelighed i disse dage. I det offentlige, FBI anklagede Rusland for hacking finansielle computernetværk af JP Morgan og andre store amerikanske finansielle institutioner. Dette angreb kom efter mange mistænkelige dødsfald blandt senior medarbejdere der er direkte involveret i at køre J.P. Morgan's finansielle computersystemer. 
http://www.bloomberg.com/news/2014-08-27/fbi-said-to-be-probing-whether-russia-tied-to-jpmorgan-hacking.html 

De store amerikanske banker bruger enorme derivater, porteføljer bakkes op af intet, for at forhindre et sammenbrud i Federal Reserve Board (FED), ifølge kinesiske regering og andre kilder. Angrebene fra J.P. Morgan er en del af et forsøg på at lukke denne derivater bedrageri, sagde deOgså i hvad der sandsynligvis er en del af en kampagne, at fjerne IMF chefen - Christine Lagarde, som meddelte hun var ved at blive undersøgt af franske anklagere for bedrageri. IMF under Lagarde, selvfølgelig, forbliver ufinansieret og ureformeret primært fordi den amerikanske virksomhedernes regering nægter at opgive sin kontrol over det. 
Et tegn på ejerne af Federal Reserve Board er meget bange nu, er en artikel i deres flagskib publikation "Foreign Affairs", der søger efter,  at Feds printer flere penge fra trykpressen og direkte udlevere penge over til de gennemsnitlige amerikanere. 
http://www.zerohedge.com/news/2014-08-26/it-begins-council-foreign-relations-proposes-central-banks-should-hand-consumers-cas 
Hvad det virkelig betyder er, at de håber, at hvis de bare printer penge ud og aflevere kontanter, vil de kunne undgå at få deres private penge konfiskeret. Det er ligesom en belejret Konge som åbner sit skatkammer og forsøger at bestikke den invaderende bonde med penge. Problemet er bønderne kan bare tage det uden at spørge. Det samme er tilfældet med Federal Reserve Board, hvorfor skulle en lille indavlet gruppe af trillionaires har ret til at skabe penge, når den amerikanske forfatning siger klart, at retten tilhører folket

Senior Fed agent Henry Kissinger udsendte også en bred essay i sidste uge der opfordrede til en "Ny Verdensorden", og opretholdelsen af ​​"USA exceptionalisme." Den overordnede tone i den essay gjort det klart, at Kissinger ikke var glad for at se denne amerikanske regerende ordre, falde fra hinanden. 

FBI farer kører rundt i Asien i et forsøg på, at finde penge til at holde deres svigagtig imperium igang. CIA kilder i Asien rapporterede, at Bill Clinton, Richard Armitage og andre var i Indonesien og forsøgte, at få deres hænder på guldet. Disse kilder, siger også at  Iran-baserede anden søn af den tidligere shahen af ​​Iran har tilladt, amerikanske regeringsagtenter for at få adgang til det "Persisk dynastiske guld" som bliver gemt i Thailand. 

Også i sidste uge blev det forsøgt i Japan og Korea, udført af Fed agenter til at bruge guld-(bakket op om) historiske bånd af astronomiske pålydende værdi til at finansiere den amerikanske virksomhedernes regering, siger japanske regering kilder. 
Som en del af dette, blev en WDS repræsentant tilbudt mange milliarder af dollars af Fed agenter til at hjælpe med at bruge nogle af disse obligationer for at få fat i guld. Han fik at vide WDS vil kun beskæftige sig med dem, når de dukkede op med egentlig fysisk guld, ikke papir. 
Feds aktiviteter mislykket og Cabal krigsfremmende text er et klart tegn, de er ved at miste kampen om planeten - Jorden. Internettet har udviklet sig til det punkt, at deres falske flag hændelser afdækkes næsten øjeblikkeligt. Det tog årtier for falsk flag begivenheder som Tonkin-bugten "hændelse" at blive afdækket. Det tog et par år i det meste af verden til at regne ud, at 911 var en falsk flag. Men nu er falsk flag historier som nedskydningen af det Malaysiske flyselskab, eksponeret inden for timer eller minutter. 


Vigtigst af alt, er det amerikanske militær ikke længere tillader sig at blive manipuleret i krig for Nazionist oligarker. Husk, Pentagon afviste at bombe Syrien og nægter at angribe Rusland over Ukraine. Besked til FBI: du kommer ikke til at komme ud af de problemer denne gang ved at starte endnu en krig