August 22, 2014

USA's marionetdukke & tro væbner - Danmark version 2014

Udgivet 22 August 2014, af Verdensalt.dk

Pas nu på med at generalisere, vær varsom med kritik, vis din patriotisme, vis nåde med politikerne som bare meler deres egen kage, stol på de officielle nyhedsmedierne uanset om de omfatter global censur - vær varsom med tabloid pressen, hold igen med at fordømme, bliv i stedet observerende, kærlig og overbærende.

Det virker altsammen rigtigt og forkert på samme tid.

Stoler vi på, at USA er vores troværdige, sandfærdige, ugriske, uvildige, moralske allieret som kæmper en fælles sag om retfærdighed, frihed og lighed til andre mennesker på Jordkloden?

Danmark er blot en lille brik, men den stratetiske alliance overfor NATO og USA, med 100 pct loyalitet er ikke til at tage fejl af.Lad os starte med vores eget liv, vores regering og magthavere. Hvis vi snakker stor-politik, hemmelighedskræmmeri, små hvide løgne, vores militær strategi og ikke mindst agerende og laden med den globale ufred, spartanske udbrud af krige, virus epidemier, pædofili og satanisme mod kvinder og børn og dyr, radioaktivt nedfald og stråling, plastik i verdenshavene  - vi tænker over problemerne, ja, har holdninger, ja, men gør vi noget ved det - nej - hvorfor ?

Fordi vi bliver manipuleret og ikke vil give slip på det vi ved og kan mærke i vores 3D. Værner om vores lille land, hvor alt ting er fryd og gammen. Vi lader også ikke påvirke, vi er ikke forpligtede til agere, fordi vi tror på vores eget privatsfære. Måske er vi ligeglade hvem som styrer os, bare vi føler os sikre og godt tilpas og diskutere med vennerne uden at have konsekvens. Det ultimative negative adfærds begreb er skam og frygt. Vi vil ikke skamme os for at tænke dårligt om vores magthavere, bange for at miste penge, hjem, frihed og ytringsfrihed - vi vil ikke have statens øjne, som viler på os. Vi ønsker, at ikke at skamme os vi tænker anderledes end andre eller retten til at vise omsorg til alle mennesker i verden. Blufærdighedsfølelse, socialiseringsfølelser.

Alt dette ved vores regering, spindoktorerne og det politiske apparat udemærket godt. Så længe vores "frihed", pensionspenge, skolereformer, udgiftsystem, kontanthjælpsreform, udlændinge politik, strategien for vores militær ikke "viser" hensigten, at total ødelægge vores velfærd, frihed og ruinere vores pengepund, gør vi intet. Desuden er vi også bundet, til at fortie, vi er blevet ramt af den globale recession og afmagt.

Derfor har vi også set, at vores regering kan slippe afsted med stort set alt. Tager her udgangspunkt med USA's magtbalance i Danmark. Ingen har den vildeste fantasi, ellers leger de blinde mus, når vi finder ud af, vi i årevis har tilladt chemtrails, CIA overflyvninger, danske militære rolle og tortur, fornylig godkendte skifergas udvindelse, krigen i Iraq og Afganistan 2003-2007 og nu igen Iraq i 2014 grundet ISIS. Forsvarsforliget, valget af kampfly i Danmark til 30 Milliarder, Lockheed Martin har lige åbnet kontor i Danmark, Missilskjold -  hvorfor nu det?? Vi kunne blive ved, Danmark er og bliver USA's marionetdukke og tro væbner. Venskabet går helt tilbage til Tulebasen på Grønland.

Men stopper vi der? Ikke så længe vi er en strategisk allieret partner, medlem af NSA 9- eyes, hvor USA giver os "rabatter" og virksomhedsfordelle og lokumsaftaler via FN og NATO og vores militær m.m. Tag ikke fejl af Anders Foghs indflydelse ( listed som medlem af committee of 300) Vi er bundet med pigtråd og forpligtelser og vi er for lille til at gøre modstand. Vi er stadigvæk et ophæng fra vores trofaste dukkeførere, men er grundet USA's indflydelse ved at gøre os rigtigt fjender med Lysvogterne, så som Rusland og BRIC landene.

Tag bare DONG's salg til Goldman Sachs, se det kan få os op af sofaerne, nu er vi tændte, det er nu vores energi forsyning og vores personlige udgifter til staten som er nu er i fare, 200.000 underskrifter blev indsamlet, demonstrationer i København og Århus. Nu blev det for meget. Folk kunne endeligt gennemskue den obskure hemmelighedskræmmeri, vores Finansmister havde allerede formidler aftalen, uafhængig om der var danske pensionselskaber som havde det samme tilbud, med en de støreste amerikanske investeringsbanker i verden. Desuden var alt planlagt allerede tilbage i Anders Foghs og VK til 2004 for en privatisering. Hvem tjener på denne handel - DONGS trofaste ledere, DONG's direktør og Staten, for ikke at snakke om Goldman Sachs naturligvis. Kommer vi som forbruger til at mærke noget, tværtimod. Så kan man spørge sig selv, var det i Danmarks interesse eller USA's?
     
Danmark - det er tid til at vågne op. Sæt tid af til, at til se bag scenen. Søg på nettet og mærk efter, hvorfor blandt andet USA nu endnu engang skaber frygt og angst, tingene er ikke som i tror. Det er ingen skam at tænke på andre og stadigvæk kan dække sine egne behov på samme tid. Vi mangler en selvforståelse, vi mangler at se vores 6 milliarder sjæle som tør vise vi er nærmere en fælles mål og enhed (oneness) af sandhed end 6 milliarder ville løse sjæle med deres egen personligheder og behov. USA's selvbestaltede ISIS, sammensværgelsen i den Ukrainske regering, Ebola tilfældet er ikke tilfældigt.