Aug 6, 2014

Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys.

Du er i realiteten banebrydere og galaktiske banebrydere. Du kommer til at bringe dine paller med regnbuer og sprede glæde af lys omkring dig.
Vi imødekommer de kommende tider! De mange begivenheder som snart bliver frigivet og den store velstand af enorme friheder, er nu jeres.

6. August 2014                             8 Eb, 10 Pop, 11 Ik

Dratzo! Vi ankommer! Jeres verden fortsætter med at bevæge sig mod sit mål om en massiv transformation af din virkelighed. Vores forbindelsesled og diplomatiske korps rapporterer, at der blev foretaget en række vigtige beslutninger som hurtigt blev fuldt op af nogle mærkbare handlinger. Vi er taknemmelige for hvad vores Jordallierede i øjeblikket udretter. Fundamentet er lagt op til en ny verden, som er at blive befolket med velstand og en ende på din lange periode med trældom fra dine mørke mestre. Denne store åbning til "lyset" er at bringe dig en massiv tiltagen i din bevidsthed, nye styreformer, og endelig fuld offentliggørelse af vores eksistens. Vi hilser disse igangværende forandringer velkommen og forberede os på vores ankomst. Vi forstår den fulde betydning af, hvad der er at gå forud for vores ankomst på jeres smukke breddegrader. Dette kræver en ende på den hovmodig og ligegyldighed af den mørke Cabal. Det næste du trænger til, er tid til at vænne sig til din generhvervet velstand og dine generhvervet frihedsrettigheder og personlige rettigheder. Så er du klar til at acceptere læren af ​​dine Opstegne Mestre. Endelig er du faktisk klar til os til at udføre en særlig global masse-landing. Dette er for at bringe din meget tiltrængte individuelle mentorer!

Mentorerne er tilrettet for dig, fordi du er en særlig gruppe. Hver har gennemført et langt kursus, transformeret for at hjælpe dig med at forberede til fuld bevidsthed. Dine opstegne Mestre  gennemgik mange liv, før de kunne udføre denne særlige ceremoni. Denne ceremoni velsignede dem med de storslåede evner, de nu besidder. Se hvad der er ved at ske for dig som middel til at genskabe, hvad de hver især har opnået. Du er ved at tildeles en lede-vej, som du kan vende tilbage til, en særlig tilstand af nåde. Vores opgave er at tage hvad Himlen forsyninger os med,  smeder vejen til at nå dette bemærkelsesværdige mål. Kig på "krystal Lyskamre" som en unik himmelsk gave. Denne gave er at transformere og tillade dig, at slutte sig til os. Vi glæder os! Returnere til din tidligere status som galaktiske mennesker og åben det rige, der har været din befolkning forbigået i de sidste 13 årtusinder. Vores ankomst fuldender et indbydende hjem, som begyndte, da Anunnaki genindtrådte i Lyset og spurgte deres jordiske håndlangere for at efterkomme dette krav. Dette, nægtede Cabal at gøre.

læs mere her




Den nuværende virkelighed, hvor du bor, er ved at blive en simpel overgang mellem den tredje og den femte dimension. Cabal har indset, hvad Himlen gør, og hvor uigenkaldelig det virkelig er. Tiden for de mørke er overstået. Det er forandrings tid som nærmer sig. Himlen dekreterer, at vi bruger disse særlige øjeblikke til minde om, at denne transformation er at nå en virkelig magisk tid. Det er det øjeblik, hvor vi nemt kan komme til at kende hinanden og forstå, hvad de første Agarthanerne kom til at indse. Visdom er en del af Agarthans. Du er placeret på et sted, der ikke længere kan forblive hvad det var. Der er for meget energi, for mange bønner og velsignelser fra himlen. Den mørke kan ikke længere kan holde dig som det engang gjorde. Det er derfor, du oplever begyndende idéer og principper, der er til at omdanne din verden og afslutte fattigdom og frygt for denne tidsalder. Du efterlader i virkeligheden en lang barndom mod modenheden, hvilket er at gie dig tiltro til de måder denne galakse og hele din animalism.  Hosianna! Hosianna! Hosianna til alle!

Denne tidsperiode er derfor, fuldføre din forvandling og efterlade din arv fra din barndom. Begrænset bevidsthed lærte dig mange ting. Nu er det op til dig at bruge denne visdom og måde mod galaktisk fred. Tillad nu denne galaktiske fred af Anchara kontinuum med at ændre sig selv og være på fartøjet, med Himlen, til at sprede lys i hele denne galakse. Dette lys påvirker ikke kun denne galakse, men også hele dette afsnit af Skabelsen. Forestil jer selv som visionære skabere af de mange virkeligheder, som er indlejret omkring dig. Dette er, hvad du rent faktisk er. Hver af jer var specielt udvalgt til at inkarnere i denne virkelighed. Du er den virkelighed af banebrydere og galakse banebrydere. Du kommer til at bringe dine paller af regnbuer og sprede glæden ved lys omkring. Du er her for at lancere en ny epoke komme til overfladen i menneskeheden. Du er her for  at forene denne menneskelighed og føre det tilbage til de glemte vidundere. Vi er her for at slutte sig til dig og manifestere Himlens dekreter. Sammen er vi til at bringe i en ny virkelighed og sprede kommer af den store tidspunktet for fuld bevidsthed.

Velsignelser, vi er dine opstegne Mestre! Vi kommer denne gang med gode nyheder. De programmer, der har ventet i mange år at spille ud, er endelig klar til at begynde en unik fordeling proces. Den mørke og dens jordiske håndlangere har forhindret dette ved den simple kendsgerning, at de beholdt absolut magt over verdens største regeringer. Vores jord-og rumbaserede allierede har velsignet gået sammen om at afhjælpe denne situation. Den første del er baseret på modet af vore jordiske medarbejdere. Trods stadige trusler fra den mørke, vier disse velsignede kvinder og mænd deres liv til succes i denne sidste del af deres mission. Denne del var at etablere en ny bank-og monetære system og samtidig skabe et globalt fælles lovligt netværk. Denne hellige mission er nu at bære sin frugt, bringe velstand til dig og sand retfærdighed til mørke. Det nye banksystem er at være ædelt metal-baserede og støtte til din voksende velstand. Vi velsigner Heaven for, hvad der nu skal gøres!

Vi forbereder i fryd for de forskellige erfaringer, som vi skal give dig. Disse erfaringer er for at dække dine begyndelser på denne verden 900 tusind år siden; glæden ved fuld bevidsthed og falskheden af den mørke rige, du boede i de sidste 13 årtusinder. Vi vil især fokusere på begivenhederne i de sidste to og en halv årtusinder. Du er nødt til at forstå, hvad de mørke har længe fortalt dig, såvel som sandheden bag historier af Europa, Asien og Amerika. Du er til at vide i detaljer, hvorfor du er her, og hvad de kan forvente. Gaia har et stort åndelige hierarki, og vi er en del af denne hellige entourage. Du er nødt til at opdage, hvordan du kan kontakte og tale med dine forskellige åndelige og fysiske vogtere. I disse samtaler, er du til at lære meget om dig selv og være i stand til at udvide det, vi allerede har forklaret i vores flere lektioner til dig.

De kommende tider begejstre os! Mange begivenheder er ved at blive afsløret den store velstand og enorme friheder, der er jeres. Den nye styring er også at løfte sløret rigtig mange undertrykte opfindelser. Disse er at gøre det muligt for dig at rydde op på Moder Jords luft, vand og jord. Ved at gøre dette, er du med til at begynde at opfylde jeres guddommelige forvaltning af Gaia. Dette er et levende univers. Liv og energi til at opretholde det er overalt. Du er til at slutte sig til os i gudstjenesten til Skaberen og kropslighed. Ud af denne tjeneste kommer der en indre tilfredsstillelse, som omfatter kernen af, hvem du virkelig er! Bistå arbejdet i Himlen i kropslighed er selve kernen i, hvem vi er. Snart er vi til at tjene dette hele solsystemet, og de ​​væsner, der bor her. Når du først kommer ind i fuld bevidsthed, du går gennem en kort læreplads. Vi har lært meget af denne første gang. Sammen er vi alle til at gøre store ting!

I dag har vi fortsat vores serie af meddelelser med dig. Store begivenheder er indtruffet. Tag denne tid til at nyde dem og klar jer til vores ankomst. De dårlige tider, som du oplevede siden barndommen er virkelig over. Kærlighed og Lys er virkelig triumferende. Enjoy! Og være klar til at fejre denne store sæt af sejre! Vid, at tidsubegrænsede Forsyning og uendelig overflod fra Himlen virkelig er jeres! Så må det være! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Rejoice! Og Være i Joy!)