August 06, 2014

Kort situationsopdatering på kloden - Cobra - 5. August 2014

Hvem er Cobra: Stifter af bloggen : http://2012portal.blogspot.com ; Denne blog er den officielle formidler af kommunikation fra modstandsbevægelsen. Jeg har tilladt mig, at smide nogen hyperlinks ved nogen af Cobra's begreber.  

Bag kulisserne, udrensningen af Chimera-gruppen fortsætter. Vi har nu nået den fase, hvor kun kernen i Chimera-gruppen er tilbage og udrensningen af denne kernegruppe er nu den største udfordring.

Netværket af global-plasma-skalar-tankekontrol er bundet op på  "strangelet bomber", og det er grunden til dens fjernelse tager så meget tid.

Sidste fase er en opløsning af det "æteriske Archon gitter" der hastig reducere Archon's magt samt Chimera-gruppen som den vigtigste kontrollører af den karantæneramte Jordklode og deres plasma skalar netværk som det vigtigste redskab for psykologisk programmering.

Cabal iscenesætter hændelser (flystyrt, ebola skræmmekampagne) og trenden er, at gejle disse hændelser via massemedierne for at holde menneskemasser i en tilstand af frygt. Cabal kender gennembrud fra "lyset", som er nærstående, men de ​​ønsker at gøre, hvad de kan for at udskyde det.


Chimera (den kraft bag teknologisk avancerede negative militær, fokuseret på at fastholde den  karantæneramte Jordklode ) og Archons (sorte adelige familier bag jesuitterne, der fokuserer på at holde menneskeheden som religion-programmerede slaver i en cyklus af reinkarnation) er stadig på toppen af fødekæden. Rothschild fraktion (zionistiske kontrollører af massemedierne og bogholder i det globale finansielle system) og Illuminazi fraktion (papirclips-importeret forbrydersyndikat) er deres underordnede.

Hele strukturen vil falde fra hinanden, når de eksotiske våben er fjernet fra ​​Chimera-gruppen og dermed også kontrol-mekanismerne for opløsningen af planetern.

Ovennævnte er den vigtigste forudsætning for selve "begivenheden" åbenbar sig.

Trods alt at dømme, er sejren fra Lyset nærstående.