Aug 6, 2014

Meddelse fra Ærkeengel Gabriel

Ærkeengelen Gabriel er Åbenbaringens Engel. Hjælper os med håb – glæde, renhed og disciplin
Gabriel er den engel som fortalte Maria, at hun skulle føde Jesus, som viste sig og talte til Josef i en drøm og som ligeledes viste sig for hyrderne. Gabriel eller "Djibril" - hendes arabiske navn, betyder Den Trofaste Ånd, der bragte åbenbaringen til Mohammed på Magtens og Ærens nat og dikterede Koranen. Gabriel var i Jødedommen Dommens engel, men blev i kristendommen forvandlet til Nådens engel. Gabriel har sammen med Michael til opgave at hæve Jorden og hele vort solsystem op til 5.e dimension. Gabriel repræsenterer vest og vandelementet.

by Marlene Swetlishoff ~ July 24, 2014

Hvert individ kaldes aktivt, til at bruge deres fantasi og kreativitet i forfølgelsen af ​​den verden, de ønsker, og lære at styre deres tendens til at tvivle på kapacitet til at tro, at alt er muligt for dem, der tror. .

Kære alle,

Lad os få en snak om kvaliteten af ​​kærlighed, kaldet fred. Dette er en kvalitet af kærlighed, som alle i verden ønsker. En verden, der er fyldt med stress, angst og spændinger gør det vanskeligt at fastslå, hvordan en person kan opnå og opretholde denne kvalitet af fred i deres dagligdag. På grund af dette, kan folk aldrig virkelig opleve det. Fred er en dybt forankret følelse af tilfredshed og sikkerhed, en følelse af, at en person har alt, hvad de har brug for til at klare alt det, de har med at gøre, en følelse af tro på deres egen iboende værdi og værdighed. De føler, at de har evnen til at nå en balance, der giver dem mulighed for at omfavne og udtrykke en vilje til at leve, som man med andre.

Dette er, når freden er spejlet i verden, for kun ved at arbejde sammen med andre og kærlig med alle andre, som ens egen søster og bror, kan fred opnås. Hvis fred er til stede, er alt muligt; såsom oplevelsen af ​​kærlighed, medfølelse og tilgivelse i ens interaktion med andre. Fred kommer fra at arbejde sammen og stræber efter at udvikle en åndelig resonans af visdom og medfølelse, som udspringer fra inden for de enkelte på deres personlige spirituelle rejser. Når en person elsker andre, som de elsker sig selv, legemliggør de kvaliteter af medfølelse og harmoni, og det udstråler ud i deres indflydelsessfære.

læs mere her



I alle ting, er det vigtigt at finde fred. En persons åndelige rejse, uanset hvor det fører skal bringe dem til denne erkendelse. Fred begynder inden for den enkelte og udstråler til den ydre verden. Det kræver en person til at leve deres liv med største respekt for alle levende ting, og hvordan man bedst ære det.

De skal nyde at arbejde hen imod en mere fredelig verden, og med tro, gå frem i forfølgelsen af ​​denne vision. De skal tro på sig selv, uanset hvor deres vision fører dem. De skal være en levende vejrtrækning manifestation af denne vision, for ingen vil finde sig i en fredelig verden, der ikke først tror på dens eksistens. De skal gøre det de mener og ikke bare læne sig tilbage eller lade skæbnen til hvad der vil ske med dem og deres planet. De skal være  proaktiv, træde frem og gøre deres del for at bringe fred til verden. De skal skabe fred ved fortsat at forynge deres spiritus i den daglige disciplin og ved at udnytte enhver grænseløse muligheder præsenteret for dem for helbredelse deres planet, vise Europa deres medfølende natur. De skal arbejde uophørligt for at gøre virkeligheden af ​​kærlighed til fred ske i deres verden, og for at vise deres verden skønheden i fred.

Hjertet i al spirituel undervisning går i sin enkel ud på, være kærlig, have fred, have harmonisk,  have  medfølelse, vise glæde.

Hver enkelt er kaldet til at aktivt at bruge deres fantasi og kreativitet i forfølgelsen af ​​den verden, de ønsker, og lære at moderere deres tendens til at tvivle med en kapacitet til at tro, at alt er muligt for dem, der tror. De skal søge efter fred og accept i deres egne hjerter, der vil føre dem til en verden af ​​elsket samfund og alvorligt reflektere over, hvordan de bedre kunne elske hinanden. Det afgørende ting er at erhverve den åndelige skat af indre fred. Ingen ændring i verdslige forhold kan bringe én i en tilstand af ægte fred uden dette, for de indre og ydre dele af ens væsen skal bringes i harmoni. Den person, der tilgiver, nærer velvilje over for hele menneskeheden, og praktiserer næstekærlighed er en fredsstifter. Alt, hvad de siger og gør, er en velsignelse for dem omkring dem og udstråler med den indre fred, som er blevet etableret i dem, en sfære af fred, som går forud for enhver forstyrrelse i verden. Det er ligesom en flod af kærlighed og dyb tillid, jo mere fred, der flyder fra et individ til et andet, jo dybere og bredere, at floden bliver. Fred i verden vil komme, når nok af menneskeheden finder indre fred og derefter manifesterer det.

Sande ambassadører for fred er dem, der er generøs. De frivillige til at hjælpe i deres samfund og praksis tilfældige handlinger af venlighed, og give til andre uden forventninger om afkast. Det handler om at give altid gør hjertet mere indhold og en ånd som gløder lysere. At give er den handling at ære Gud. De elsker og er trygge i sig selv og elsker livet i alle dets former. De er åbne for at acceptere tingene i en positiv og imødekommende måde og er venlige og hjælpsomme, når interagere med andre i en guddommelig måde. De holder sig travlt med noget konstruktivt og praktisk og også tage lidt tid til afslapning også. De lærer af de begivenheder i deres liv, og drej skuffelser i livet lektioner. De behøver ikke sammenligne sig med andre, for de ved, at alle er enestående i denne verden. De har aldrig dømme andre. De er ærlige overfor sig selv, og hvad de virkelig ønsker, og er klar over, hvad de forventer af sig selv og andre. De giver service til andre, for de ved, at sand lykke kun kan findes, hvis de holder op med at bekymre sig om sig selv og forsøge at hjælpe dem omkring dem. Hjælpe familiemedlemmer, kollegaer og venner giver deres liv mening og glæde. De værner om værdierne af kærlighed, mod, medfølelse, gavmildhed og venlighed i deres egen ret som værende værdig til at få dem tættere på fred og lykke indeni. Dette er virkelig kærlighed til fred som en person manifesterer det.


Opnåelse af indre fred kræver at leve i nuet, for fred og tilfredshed er nået, når man gør det meste af det nuværende. Det kræver tid til stilhed, som er en virkelig smuk oplevelse, med magt til at omdanne den praktiserende læge, og kan røre en person til selve kernen af ​​deres væsen. Dette er den del af dem, der er forbundet til virkeligheden og eksistensen selv. Tavshed er foryngelse, for det giver mulighed for en person at være sig selv, til at slappe af ind i sig selv og finde den indre ro. For at opnå indre fred, reagerer de, snarere end at være passive, til livet. Reaktion på livet betyder handler med bevidsthed, med hvad der er nødvendigt i øjeblikket, idet der inspirerede handlinger, der ikke hæmmes af fortid eller fremtid. Ved at lægge mærke til og værdsætte andre folks venlighed, bliver de klar over, hvor meget det virkelig betyder noget i dagligdagen, og de ​​vælger at efterligne i naturalier. Følelse af reel fred er at være i stand til at acceptere, hvad der er, og det betyder at anerkende ens ego stemme i enhver situation, og afvise det, vel vidende, at den eneste person, de kan ændre, er sig selv. Fred kommer fra at foretage ændringer inde i dem. Som sindsro og ubetinget kærlighed fylde deres hjerte, de accepterer, at de ikke kan og vil ikke gå tilbage, og vil ikke opgive, hvad de har fundet - at fred i, at de har været på jagt efter hele deres liv. Med disse aktiviteter, discipliner og tanker, er den enkelte at skabe en mere fredelig verden.

Jeg tager nu min afsked med en velsignelse for hver person til at opleve dyb indre fred indtil det udspringer, uanset hvilke udfordringer livet bringer.

Jeg er Ærkeenglen Gabriel

© 2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper af symfonier Grace