Aug 28, 2014

EBOLA ~ Uheld eller folkemord?

En ny konspirationsteori at tænke over ...

PRESSEMEDDELELSE 
Fra 
San Francisco's Medicinske Forskningsfond

AIDS og Ebola Viruses, var "menneskeskabte:" Ekspert chokerer Radiolyttere

Kilde:

San Francisco - AIDS og Ebola-virus stammer ikke fra aber, der efterlades alene i naturen - de blev bio-manipuleret i amerikanske laboratorier. Sådan siger en internationalt kendt sundhedsmyndige legitime Dr. Leonard G. Horowitz, fra Harvard, baseret på en gennemgang af mere end 2.500 offentlige dokumenter og videnskabelige rapporter, nogle opnås gennem Freedom of Information Act og aldrig før afsløret for offentligheden. "The Gary Null" show, med oprindelse i New York -WBAI radio, transmitteret i 20 byer og hørt af mere end en million mennesker, gik i luften med denne information og mere, i løbet af en times interview med Dr. Horowitz, tirsdag 23.April, fra 12:00 til 13:00 EST og senere på ugen i hele landet.



Lyttere vil lære, at HIV-1, og HIV-2, er blevet sporet til National Cancer Institute (NCI) og militære finansieret kræftvirus eksperimenter, der anvendte smittede afrikanske grønne aber til at producere vacciner til formål at forebygge hepatitis, leukæmi og andre kræftformer.

Den afslørede dokumentation var fra Dr. Horowitz nye bog, "Emerging Viruses: AIDS and Ebola – Nature, Accident or Genocide? (Tetrahedron Publishing Group, 1996), viser, at NIC forskere, i løbet af 1960'erne, blandede virale gener fra forskellige dyr producere leukæmi, sarcoma, general wasting, and death. Dette gav "kræftmodeller" som anvendes til at studere kræft fra mennesker og begyndende humane vaccineforsøg. Bogen, der beskrives som den første dybdegående forskning i oprindelsen af ​​aids og ebola, og dens kontroversielle konklusioner, har fornærmet mange top AIDS forskere, og er blevet hyldet af mange andre, som længe har sat spørgsmålstegn ved teorien om "grønne aber", eller frygtede sygdomsudbrud fra virale vaccine eksperimenter.


Afstemningen af oprindelsen af ​​AIDS og ebola, som Dr Horowitz nu har gjort, er vigtigt af flere grunde: For det første, føler mange, at ofre for AIDS ikke bør bebrejdes for at starte epidemien. Med dette bevis, kan dem, der lever med hiv / aids nu blive befriet fra den stigmatisering, skam og skyld forbundet med infektion - et løft til deres naturlige immunitet. For det andet kan nye behandlingsformer udvikles fra en bedre forståelse af HIV oprindelse. tredje, må begivenhederne aldrig udfældes sådanne epidemier til at ske igen. Det er etisk vigtigt at forstå, og dermed forhindre fremtidige udbrud. Endelig, er de direkte implicerede i HIV udvikling og transmission er de samme personer og institutioner at udnytte det epidemien og menneskehedens lidelse. Selvom mange måske opfatter dette som absurd, som den ene nye vira anmeldelse fornylig advarede, "tilbageholde nogen out-of-hand afskedigelse indtil du læser denne bog," eller tune ind Dr Null's ekstraordinære program.