Aug 29, 2014

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 27. August 2014

Mother Mary: The Tsunami of Love Intensified

27. August 2014 CET


På Himmelske velsignelser, tirsdag 26 august, 2014 (1), Universal Moder Maria talte til os om en anden intensivering af tsunamien i kærlighed. Personligt og globalt flere af vores gamle rest bliver energisk skyllet væk.
Apropos kraftigt af vores behov for at være fast forankret i vores kroppe, at pleje os selv så dybt som vi overhovedet kan, og for at være i tidens fylde hellig union med os selv, sagde hun nu er det tid til at elske os selv, ikke i morgen eller næste uge men lige nu:
"Jeg ønsker dig at vide mere dybt, dybere, mere grundigt om kærlighed."
Forståelse for, at kærlighed er den energi af alt, kan vi simpelthen være kærlighed. Det er ikke noget, vi er nødt til at arbejde på. Vi er født Love. Vores essens er kærlighed.



Moder Maria ønsker os at vide, at leve og acceptere, at vi er hendes guddommelige døtre og sønner, elskede ud over foranstaltning. Vi er medskabere og perfekt, mestre på denne planet, der har fået overdraget den fysiske forankring af kærlighed og re-klods, re-mønster, re-konstruktion af Jorden.
I denne seneste fase af tsunamien i kærlighed, er mor skrubbe os dybt, vaske væk gamle falske net, alle tidslinjer og meget gamle arketypiske oplevelser, der har været forankret ikke kun efter Gaia, men i dette univers.
Hun vil have os til at lade de højere riger hjælpe os, og at vide, at vi bliver hjulpet hvert øjeblik af hver dag. Vi er til at ride bølgen blot holde fast i kærlighed, at man skubber alle de værktøjer.
Midt i denne perfekte storm, behøver vi kun wrap op i mors blå fløjl kappe af kærlighed, at lade hende fylde os og blot ved, at vi er elsket, og at der er et formål med clearing.
Formålet med tsunamien er at vaske væk smerten og mindet om smerten i vores personlige menneskelige erfaringer. Vi er at overgive sig og lade smerten flyde gennem os, ud af os - det kan være opkastning, svedtendens, tårer, diarré - bare at lade det komme og gå.
Hvad skal vi overgive os til? Overgivelse til vores frihed, vores skønhed, glans og måske af, hvem vi er. Hun aktiverer os siger vores vision vil rydde når vi accepterer vores storhed, og vi vil se, vi er ubegrænsede skabere.
Vi skal værne om vores fysiske kroppe, vores udgaver, krop, sind, ånd, praktisk og dagligt. Pleje os selv i form konkret forankring denne kærlighed til sig selv er så simpelt som at male vores negle, at købe en ny pude, drikke masser af vand, spise frugt og grønt for at sikre, at vores elektrolytter er i balance, at finde ligesindede sjæle til at være med eller tage et bad.
Kærlighed begynder med tilgivelse af selvet og latter, at grine og se humoren gennem smerten ved de "naturskønne omveje" i vores menneskelige erfaring, for at se vores visdom og vores mod. Giv ikke op, siger hun. Vi er værd at elske, og vi er værd at elske mere end vi nogensinde kan forestille dig.
Da tsunamien intensiveres, vask planeten, Moderen bønfalder os om at gøre det muligt for kærlighed at vokse i forening med vores hellige selv, og derefter at flyde fra os, til alle på Gaia..