Aug 29, 2014

The Keenan Team - Let The War Begin! ( Spændende sager )

Neil Keenan (Sagsøger for Dragon Familien)

Efter gårsdagens blow-out man skulle tro, at Keenan Team ville hvile, men det er ikke tilfældet. I dag begyndte lige som enhver anden dag, der er fyldt med information og spænding.

Denne dag viser Neil, at i går var noget særligt, og nyheden han måtte bringe dig blev forsinket en dag på grund af den unødvendige indgreb og afbrydelser forårsaget af dage med ondsindede og fejlagtige udsagn af Jean Haines, Denise Rednour og andre kendte og ukendt. Men lad os sætte dette til side og komme tilbage til det virkelige arbejde.

Der sker en masse, og vi vil have dig til at være opmærksom på disse oplysninger, før det er for sent. Du bør indtage, hvad vi tilbyder i form af nyheder, og arbejde det ind i dine parametre og tanker.

Der er meget at se på nu, hvor vi nærmer os slutningen. Guld bliver stadig mere afgørende for den ekspanderende plan for Cabal men alligevel overskygger over et par asiatiske stater. Amerikanske skibe har blokeret Thailandbugten at true riget. På anmodning af familien i Thailand, er Dragon familie opfordres til at tale med Thailands ældste søn, der er ansvarlig - der er behov for øjeblikkelig hjælp.

Du vil forstå, når du tager et godt kig, at Manhattan og Stamford, CT er uadskillelige, eller i det mindste ser det ud på den måde. Planlægger de en anden stor begivenhed i byen, der aldrig sover? Vi håber ikke, men se og komme til dine egne konklusioner.

Et forsøg er udarbejdet af den "amerikanske Corporation" at opdele Indonesien i stykker for mindre end $ 6 trillion dollars. I virkeligheden er der mere værdi i bare en lille del af en guld bunker i Indonesien end 6000 milliarder dollaren (af ubrugelige dollars), der bliver tilbudt at vælte visse dele af den politiske struktur. Men det er tvivlsomt, at Indonesien vil tillade, at dette sker nu eller på noget tidspunkt i den nærmeste fremtid.

Meget mere er inkluderet i denne video, herunder:


  • Sydkorea forny dets bestræbelser på at tage 240K tons guld, og siden Dragon familie har overvåget dette igen, bliver de bønfaldt, til at tage affære.
  • De ældste der beskæftiger sig med Clinton, Soros, Armitage et al. bliver snart konfronteret med international anholdelse, og Neil kan tilføje sin underskrift på arrestordrer.
  • HAARP faciliteter er øger deres aktivitet, som er dyrt og gøres ikke uden en meget god grund. Dette indikerer, at noget kommer til at ske snart, så vær opmærksom og vær forberedt.
Du kan ikke sove, når man læser sådanne nyheder. Det holder på at komme og det kan ikke hjælpe, men give os de "Willie jillies" når vi kender deres planer mod os. I øjeblikket kan vi ikke give nogen flere tips om, hvad der sker på internt viden, men vi kan love jer, at vi alle er i for en ekstra ujævn køretur, hvis folk ikke holder sig ude af vejen for dem, der arbejder på at befri verden for sådanne destruktive mennesker.


Det ER nødt til at slutte. Det SKAL ende med vi ikke skal leve næste fem år og ændringen vil se Eliten med fuld kontrol over, hvad der er tilbage af planeten. Det er i vores hænder.

Link til Videoerne: her