Jul 16, 2014

Masseanholdelser: Engelske politi anholder 660 formodede Pædofiler

Den aktuelle energiske fokus på pædofile (berømtheder, Hollywood-magnaterne, politikere, kirkeledere og andre) og seksuelt misbrug af børn er lige rundt om hjørnet af verden, en del af vores bredere planetariske skyld kommer op til overfladen for at blive frigivet. Den massive mængde af skyld forbundet med sådanne forbrydelser - om ofre, alle ofrenes familier og venner og gerningsmændene - skal renses nu, for altid.

By Josh Halliday, The Guardian , July 16, 2014 - hele historien kan læses her

National Crime Agency tilbageholder formodede børnemisbrugere, herunder læger og lærere, og tager mere end 400 børn i pleje.

Mere end 600 formodede pædofile, herunder læger og lærere, er blevet anholdt på tværs af Storbritannien efter en seks måneders undersøgelse ledet af Crime Agency National.
Bureauet, døbt Storbritanniens FBI, meddelte onsdag det havde anholdt 660 formodede børnemisbrugere og taget mere end 400 børn i pleje i den første landsdækkende undersøgelse af sin slags.

Af de 660 anholdte blev 39 registrerede sexforbrydere, men langt de fleste af mistænkte pædofile var ikke i politiets radar. De anholdte omfatter læger, lærere, spejderledere, plejepersonale og tidligere politifolk.

Operationen, som havde været holdt hemmelig indtil onsdag, var målrettede for folks adgang til uanstændige billeder af børn online.

Phil Gormley, NCA vicedirektør, sagde: "Dette er første gang, Det Forenede Kongerige har haft evnen til at koordinere en enkelt målrettet operation af denne art.
"Over de seneste seks måneder har vi set hidtil uset niveau af samarbejde for at levere dette resultat."

En af de anholdte, og efterfølgende sigtet var en læge, der angiveligt holdt mere end 1 million billeder af børnemisbrug på sine computere, og havde aftalt at mødes drenge.

I et andet tilfælde blev en plejefamilies omsorgsperson med nogen tidligere domme eller påstande om ulovlige omsorg for et udsat barn, da han blev arresteret. Fire computere og en telefon er blevet beslaglagt af politiet og den mistænkte har forsøgt alvorlig selvbeskadigelse, sagde detektiver.